Truca: 93 343 52 00
 

ITÀLIA DESCONEGUDA Gènova, Cinque Terre, Carrara i Lucca amb Mercè Riera

 • Destinació: Europa, Itàlia
 • Durada: 4 dies
 • Preu: 1280€

Consulteu properes sortides.

En aquesta ruta a través de la història, l’arquitectura i l’art de la zona de la Ligúria italiana, podrem gaudir de les visites als palaus més importants convertits en museus que guarden en les seves estances un conjunt d’obres pictòriques d’alt valor. A més a més podrem recórrer la pedrera de Carrara, d’on són originaris els blocs de marbre més famosos de tota la història de l’art, des de l’època dels romans fins al renaixement i avui en dia. Rematarem la visita amb un recorregut en tren per la regió de Cinque Terre. Tot això, amb l’acompanyament de la historiadora de l’art Mercè Riera.
Inclou visites!

Reserva ara Pregunta

Dia 1

DIA 1.  BARCELONA – MILÀ – GÈNOVA

Presentació a l’aeroport de Barcelona, taulell de la companyia VUELING per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targetes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Gènova:

BARCELONA – GÈNOVA – VY-6005 – SORTIDA: 11:15 h. – ARRIBADA: 12.45 h. 

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge. Tindrem temps per dinar (lliure). 

En arribar a la capital entendrem perquè Petrarca la va batejar amb l’expressió: “supèrbia pels homes i per les muralles”. És l’esplèndida capital de la vivaç regió de la Ligúria. Ens dirigirem cap al Palazzo Rosso i el Palazzo Bianco per fer-ne la visita i gaudir de les obres d’art que s’hi atresoren. Situats a la Via Garibaldi, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és el marc extraordinari d’un itinerari únic que uneix tres importants edificis genovesos: el Palazzo Rosso , el Palazzo Bianco i el Palazzo Doria Tursi . 

El Palazzo Rosso, una casa noble senyorial, decorada amb frescos pels majors pintors del segle XVII i amb un mobiliari preciós, alberga una extensa col·lecció de pintures, incloent-hi els treballs recollits per la família Brignole-Sale durant més de dos segles. La Galeria d’aquest edifici aristocràtic genovès presenta obres d’art de Dürer, Veronese, Guercino, Strozzi, Grechetto, Van Dyck i molts altres.

Al Palazzo Bianco hi trobarem una important col·lecció de pintures genoveses, italianes i europees dels segles XVI al XVIII: al costat d’una sèrie d’obres mestres d’artistes d’Itàlia (Caravaggio, Veronese), Flandes (Hans Memling, Gerard David, Jean Provost, Rubens, Van Dyck), els Països Baixos (Steen), França (Vouet, Lancret) i Espanya (Zurbaràn, Murillo), el Palazzo Bianco alberga una gran col·lecció de pintures genoveses de Cambiaso, Strozzi, Piola i Magnasco.

Sopar en grup i allotjament a l’hotel.

Dia 2

Dia 2: GÈNOVA – PORTOFINO - LA SPEZIA

Després d’esmorzar ens dirigirem cap al Palazzo Reale (patrimoni UNESCO). Morada de nobles, palau reial de la familia Sabauda, esplèndid Museu Nazionale al cor de la monumental Via Balbi (s. XVII), Palazzo Balbi – Durazzo, avui en dia conegut com el Palazzo Reale, va ser construït al segle XVII per la famiglia Balbi, i dissenyat per Pier Francesco Cantone. El 1677 va ser heretat per Eugenio Durazzo, que el va transformar en un imponent edifici d’estil barroc, semblant als palaus romans. L’any 1824 entra en possessió dels Savoia, 

que l’adopten com a pròpia residència genovesa: per això avui el coneixem com Palazzo Reale. Avui en dia és propietat de l’Estat i allotja la seu de les Sobreintendencias de la Ligúria i la Galeria de Palazzo Reale. El seu Museu, obert a la planta noble, presenta una sèrie d’ambients elegants decorats i moblats al segle XVIII per la família Durazzo i al segle XIX pels Savoia. Pertanyen al segle XVIII la Galeria dels Miralls, la Sala de Valerio Castello (l’autor que va pintar els frescos) i la Galeria de la Capella. No obstant això, la Sala del Tron, la Sala de les Audiències i el Saló de Ball es remunten a l’època dels Savoia. Entre les obres exposades, destaquen dos quadres del segle XVII: “Ritratto vaig donar Dama” i “Il Crocefisso” del pintor flamenc Van Dyck. Als seus voltants trobem un jardí, ric en vegetació i plantes exòtiques. Destaca a més a més l’esplèndid risseu que podem veure al pati interior (paviments empedrats que decoren les places de les esglésies de Ligúria).

Posteriorment visitarem Boccadasse, el barri marítim de Gènova, el nom del qual s’especula que pot provenir de la forma de la badia (boca de burro > boca d’ase), però també té força la hipòtesi de que es refereixi simplement a ser la desembocadura del riu Asse. El seu castell (malgrat és recent) sobresurt del cap de Santa Chiara, veient com les barques de navegants descansen sobre la petita platja de llambordes.

Podrem gaudir del dinar en grup abans de continuar la nostra ruta fins a Portofino, poble de pescadors italià i complex turístic de vacances reconegut pel seu port pintoresc i amb una associació històrica amb celebritats i visitants artístics. Recorrerem els seus carrers amb una passejada abans de sortir cap a La Spezia, on arribarem a temps per escollir on sopar (lliure) i allotjar-nos a l’hotel.

Dia 3

Dia 3: (LA SPEZIA) MASSA CARRARA - LUCCA

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Massa Carrara per visitar les seves pedreres, origen del famós marbre de Carrara. Les visitarem amb vehicles 4×4 per conèixer tots els secrets que amaga, i imaginar les magnífiques formes escultòriques que encara estan per modelar.   Tot i que ja funcionava com a proveïdora de marbre per a les edificacions dels romans, algunes de les més famoses i exquisides obres de Miquel Àngel han sortit d’aquesta pedrera i encara avui dia són admirades arreu del món. Haurem agafat prou gana per dinar en grup, i en acabat seguirem la nostra ruta.

Arribarem a Lucca, ciutat que començarem a visitar amb un passeig pels seus carrers, i que està situada al peu dels Apenins ben a prop de Pisa. Més enllà del l’encant inherent a aquesta vila emmurallada, degut en bona mesura al pes del seu llegat històric que es percep a cada cantonada, part de la gran fama de Lucca ve també del fet que hi varen néixer, viure i treballar una gran quantitat de compositors destacats com Filippo Manfredi, Luigi Boccherini i Giacomo Puccini que hi va néixer el 1858. Meravella de l’edat mitjana, en una època convulsa durant la qual el conglomerat de repúbliques i ciutats estat s’anaven canibalitzant entre si, davant els espectadors de les monarquies hispànica i francesa o l’emperador d’Hausburg, de manera  increïble Lucca se salva dels efectes de la guerra contínua que assolava les ciutats toscanes. És per això que miraculosament les muralles renaixentistes de Lucca mai van patir atacs que les “ferissin”. Amb la visita podrem gaudir de les seves més destacades joies: la Piazza Napoleone, el Palazzo Ducale, el Duomo de San Martino, el Baptisteri, la Catedral romànica (s. XI), o les seves torres.

 Temps per sopar (lliure) i allotjar-nos al nostre hotel. 

Dia 4

DIA 4: LA SPEZIA – CINQUE TERRE – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i sortida rumb cap a Cinque Terre, patrimoni UNESCO. Cinque Terre, Porto Venere i les tres illes de Palmaria, Tino i Tinetto han estat incloses en la llista UNESCO  per ser un significatiu exemple de la manera en què els homes poden transformar i modelar l’ambient, sense alterar la bellesa del paisatge. Cinque Terre és una zona que podrem recorrer en tren, i està formada per: 

Monterosso: famosa localitat turística, espectacular gràcies a les elegants viles i a la bellíssima  platja de Fegina. De carrers estrets (les anomenades carrugi ) que ascendeixen fins al nucli antic, val la pena la seva església de Sant Joan Baptista, d’estil gòtic, i l’església del segle XVII de Sant Francesc, annexa al convent dels Caputxins.

Vernazza és un esplèndid burg que es desenvolupa al voltant del port, ja conegut i utilitzat en època dels romans. Entre els llocs més característics es troba la placeta que treu el cap a la mar i l’església gòtica dedicada a Santa Margarida d’Antioquia, de dos pisos. El poble es troba dominat pel Castell Doria, erigit com a defensa davant els atacs que arribaven del mar i coronat amb una talaia. Una altra torre gairebé bessona a aquesta va ser realitzada al llarg del primer tram del sender cap a Corniglia. 

Corniglia sorgeix a un centenar de metres per sobre del mar, a la part alta d’un promontori i unit a una platja per una escala de 365 graons. Aquest poble s’ha dedicat tradicionalment al conreu de la vinya; les seves  terrasses  (com les realitzades en les zones compreses entre Gènova i Toscana) són testimonis de l’habilitat agrícola i d’enginyeria dels italians en època medieval.

La fracció de Manarola s’erigeix sobre un enorme escull negre i les seves cases de colors sembla que sorgeixin de la roca. A més de la bellesa, Manarola és coneguda per la producció d’un òptim oli i del popular vi dolç  “Sciachetrá” .

L’última localitat de Cinque Terre és Riomaggiore, cor del parc del mateix nom. Es tracta d’un pintoresc poble de pescadors, amb cases altes i estretes de colors pastel i amb una contínua successió de llums i ombres provinents dels estrets carrugi.

Acabada la visita farem un dinar en grup per acomiadar-nos d’aquests dies i posteriorment marxarem cap a l’aeroport de Pisa per agafar el vol de tornada cap a Barcelona. 

PISA – BARCELONA – VY 6771 – Sortida: 22:30h – Arribada: 00:10h

Fi del viatge

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/WvDb24UjFqEXcglg2

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 650€  (per persona en hab. Doble) ó 720€  (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 D’AGOST DE 2018 I LA RESTA ABANS DE L’1 D’OCTUBRE 2018.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Gènova i Pisa – Barcelona amb la companyia Vueling 
 • Hotels de 4* a Gènova i La Spezia
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Sopar del dia 1
 • Dinars dels dies 2, 3 i 4.
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament cultural, explicacions i xerrades durant el viatge a càrrec de la historiadora Mercè Riera.
 • Dossier del viatge i dossier cultural per tenir de referència durant el viatge.
 • Xerrada prèvia a Baraka Club de Viatges a càrrec de la historiadora Mercè Riera.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia.
 • Guia local en les visites on sigui requerit.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.
 • City Tax

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.280 €

Suplement individual: 140 €

Grup mínim necessari: 20 persones.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació