Truca: 93 343 52 00
 

JAPÓ: L´imperi del sol naixent

 • Destinació: Àsia, Japó
 • Durada: 14 dies

Consulteu properes sortides

14 dies | Dif. Horaria +7 | No cal visat

ITINERARI: TOKIO – NIKKO – MONT KOMAGATAKE – HAKONE – NAGOYA – TAKAYAMA – SHIRAKAWAGO – GOKAYAMA – KANAZAWA – KYOTO – NARA – HIROSHIMA – MIYAJIMA – OSAKA

PATRIMONI UNESCO: Temples de Nikko – Pobles de Shirakawa-go I Gokayama – Kyoto – Nara – Memorial de la Pau – Hiroshima – Itsukushima

Conegut també per «la terra del sol naixent», el Japó és un arxipèlag format per nombroses illes, tot i que n’hi ha quatre de principals.
Santuaris, temples, arquitectura moderna, alta tecnologia, jardins, geishes, mercats de carrer, sushi, moda d’avantguarda…, tot això i molt més ho trobem al Japó, amb un patrimoni cultural que es nodreix de la història i de la tradició, molt lligat amb la natura.
En definitiva, si busqueu un «xoc cultural» en un entorn segur i net, on sorprenen l’educació i el sentit cívic en el tracte diari, el Japó és el destí. Viatjar al Japó és endinsar-se en un món fascinant on conviu la tecnologia més moderna i avantguardista al costat d’una cultura mil·lenària i refinada, on tan aviat trobem una noia vestida amb un bonic quimono com un cosplayer disfressat d’algun personatge manga passejant davant d’ancestrals temples amagats entre moderns i imponents gratacels.

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1
BARCELONA  - TÒQUIO
Presentació a l’aeroport de Barcelona per volar cap a Tòquio, capital del Japó, una ciutat enorme i enlluernadora on tot allò antic xoca amb tot allò que és nou. Nit a bord.
Dia 2
ARRIBADA A TÒQUIO. VISITA DE LA CIUTAT   (Dinar i Sopar)

Arribarem a Tòquio i anirem a visitar el temple Asakusa Kannon, que va ser fundat a mitjan segle VII per guardar una petita imatge de Kannon, la deessa de la pietat. Hi tindrem la sensació d’endinsar-nos en un venerable i mil·lenari santuari. Tot seguit admirarem la impressionant plaça del Palau Imperial, residència de l’emperador i la seva família. Dinarem i visitarem Akihabara, l’anomenada «ciutat electrònica». Sopar i allotjament. 

Dia 3
(TOKYO) SUMO, TOKYO SKYTREE, JARDINS HAPO-EN I SHIBUYA   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Avui dedicarem el dia a conèixer algunes de les principals tradicions japoneses i les combinarem amb la modernitat actual. En primer lloc, visitarem el Museu del Sumo, dedicat a la coneguda lluita japonesa. Seguirem fins a la moderna Tokyo Skytree, torre que amb 634 metres d’alçada s’ha erigit en la torre de telecomunicacions més alta del món. Pujarem fins al mirador situat a 350 metres i gaudirem de la panoràmica sobre la ciutat. En baixar, anirem a dinar i, a la tarda, anirem al jardí Hapo-en, que significa ‘bell des de qualsevol angle, on passejarem entre els bonsais, de més de dos-cents anys d’antiguitat. Enmig dels arbres trobarem la magnífica casa de te, on les cambreres serveixen matcha i okashi amb el quimono. Tancarem el dia visitant el modern barri de Shibuya, conegut arreu del món per la cruïlla múltiple dels seus animats carrers i que s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. Sopar i allotjament. 

Dia 4
(TOKYO) NIKKO   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Al matí, havent esmorzat, anirem a Nikko, amb el seu sumptuós recinte de santuaris (U). N’admirarem l’entorn envoltat de muntanyes amb serpentejants valls i petits camins. Hi visitarem el Toshogu, la joia de Nikko, realment l’antítesi dels austers santuaris sintoistes. Dinarem i, a la tarda, ens desplaçarem fins al llac Chuzenji-ko i les cascades de Kegon. Després d’una tarda envoltats del paradís que ens ofereix la natura, tornarem a Tòquio. Sopar i allotjament. 

Dia 5
(TOKYO) OMOTESANDO, HARAJUKU, ROPPONGI HILLS I CREUER PEL RIU FINS A ODAIBA   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Cap visita a la capital japonesa pot ser completa sense tindre l’experiència de caminar pels seus carrers principals, plens de botigues que ens permetran veure el luxe japonès i les tradicions més modernes. Anirem primer a l’avinguda d’Omotesando, on es concentren les botigues més luxoses i d’allà accedirem al districte de Harajuku per passejar-nos al carrer Takeshita-dori, on es troben els comerços preferits de moda i accesoris dels joves japonesos que segueixen les estètiques manga, cosplay i kodona. Travessarem la ciutat per anar a Roppongi Hills, un dels gratacels i centre comercial més famós de la ciutat. Dinarem abans de pujar al mirador que per la seva situació al centre ofereix la millor de les vistes sobre el cor de Tòquio. Posteriorment, anirem al riu per embarcar-nos en un creuer que ens portarà vers l’illa artificial d’Odaiba, situada a la badia i on s’han fet alguns dels més moderns edificis comercials de la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 6
TOKIO – MONT FUJI – LLAC ASHI – MONT KOMAGATAKE – HAKONE   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després de l’esmorzar iniciarem la ruta cap al mont Fuji. Una estreta carretera ens portarà fins a l’estació on els muntanyencs inicien l’ascensió. Dinarem i, a la tarda, anirem al llac Ashi, on farem una travessia en vaixell. En acabat, pujarem al telefèric del mont Komagatake. A la nit, soparem i ens allotjarem en un Ryokan, que és l’allotjament tradicional del Japó, on experimentarem l’estil tradicional japonès a l’hora de dormir en futon.

Dia 7
HAKONE - NAGOYA – TAKAYAMA. VISITA CIUTAT   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després del desdejuni, tindrem la primera experiència en el famós tren bala, que ens portarà fins a Nagoya. Allà enllaçarem amb el tren que ens durà per uns bells paisatges, tot travessant boniques gorges i estretes valls fins a Takayama, un poblet modern i encantador, famós per la seva artesania i gastronomia. Dinarem i farem la visita del Takayama Jinya, que va ser el centre de poder del governador de la zona de Hida. A continuació, visitarem el carrer Kami-sannomachi, amb antigues casetes de comerciants, de fusta fosca. Hi trobarem un gran rebombori de turistes entrant i sortint de cafès, botigues d’artesania i tavernes de sake. També visitarem el Museu del Festival de Takayama, que està classificat com un dels més bonics del Japó. Sopar i allotjament.

Dia 8
TAKAYAMA – LLAC MIBORO – SHRIKAWAGO – GOKAYAMA – KANAZAWA   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Al matí passejarem pel mercat de Takayama, on es venen verdures, fruites i flors, a més de la típica artesania. Reprendrem la ruta amb la visita de l’antiga residència de la família Toyama, declarat un important bé de la cultura nacional el 1971. Dinarem a Shrikawago (U), amb les seves cases de singular estructura denominades Gassho-zukuri. Farem la visita al poble de Gokayama, (U) on podrem provar de fer gokayama washi, el paper tradicional japonès. Sopar i allotjament a Kanazawa.

Dia 9
KANAZAWA – KYOTO   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Havent esmorzat realitzarem una visita a la ciutat de Kanazawa, on podrem veure els jardins de Kenroku-en, que és un dels jardins tradicionals més bells del Japó. A continuació farem una passejada pel mercat Omi, que ens mostrarà el peix estacional i marisc de totes les classes. Dinarem i, a la tarda, anirem al barri de Nagamachi, ple de carrerons estrets amb cases de samurais protegides per muralles de fang. En finalitzar, sortirem en tren en direcció a Kyoto, tot deixant enrere la costa oest del país. Sopar i allotjament.

Dia 10
(KYOTO) NARA   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després de l’esmorzar sortirem cap a Nara (U), zona considerada el bressol de la civilització japonesa. Visitarem el temple Todaiji, sens dubte, la seva principal atracció, i el seu monumental buda de bronze. Tot seguit, passejarem pel parc de Nara, d’unes grandioses esplanades verdes, on alhora podrem visitar el temple Kofukuji. El parc està ple de cérvols que s’acosten als visitants. Dinarem i, a la tarda, continuarem la ruta al Kasuga Taisha. Sopar i allotjament a Kyoto.

Dia 11
(KYOTO) VISITA CIUTAT I TEMPLES   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Aquest matí visitarem la ciutat de Kyoto (U), on podrem trobar la cultura més rica i la gastronomia més refinada. Visitarem el temple Rioanji, on trobarem un dels més bells karesansui (jardí sec) del Japó. Construït a finals del s. XV, pertany a una de les escoles que segueixen el budisme zen. Més tard, anirem al Kinkakuji, també conegut pel pavelló d’or. Després d’aquesta visita, ens dirigirem al bosc de bambú de Saganoun dels espectacles naturals més impactants del país. El soroll del vent bufant entre el bambú ha estat designat pels japonesos com un dels sorolls a preservar com a patrimoni. Dinarem en un restaurant i continuarem la visita amb l’impactant Fushimi Inari, un santuari impressionant, famós pels milers de toris taronges que decoren el camí al santuari principal. Acabarem aquest dia intens passejant pel districte tradicional de Gyon, on es posible trobar alguna geisha. Soparem en un típic restaurant japonès i tornarem a l’hotel. Allotjament.

Dia 12
KYOTO - HIROSHIMA – MIYAJIMA - OSAKA    (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Al matí sortirem de Kyoto en direcció a Hiroshima amb el tren bala. En arribar, sortirem de la ciutat per prendre un ferri i anar a l’illa de Miyajima, on es troba el sumptuós santuari Itsukushima (U), que amb el seu torii és un dels símbols del país. Tornarem a Hiroshima per dinar i, tot seguit, iniciarem la visita pel Museu Memorial de la Pau (U), el qual presenta una imatge equilibrada del perquè es va produir aquella barbàrie a la ciutat, així com els efectes més devastadors de la bomba. Aprofitarem per passejar també pel Parc del Memorial per la Pau. A continuació, prendrem el tren bala, que ens durà a la ciutat d’Osaka, on es troben algunes de les millors mostres de l’arquitectura moderna del Japó. Sopar i allotjament.

Dia 13
(OSAKA) VISITA CIUTAT   (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Al matí després del desdejuni, visitarem la ciutat d’Osaka, que és la tercera ciutat més important del Japó. Començarem la ruta pel castell d’Osaka, que domina el cor de la ciutat. Dinarem i, a continuació, gaudirem de les vistes panoràmiques d’Osaka des de l’innovador observatori flotant entre dues torres de la moderníssima ciutat. Tindrem una estona per a les darreres compres i al vespre sortirem per fer el nostre sopar de comiat. Allotjament.

Dia 14
OSAKA - BARCELONA (Esmorzar)  

Després de l’esmorzar sortirem en direcció a l’aeroport per fer els tràmits de facturació i embarcament dels vols que ens duran de retorn a Barcelona, després d’aquest interessant recorregut que barreja l’antiguitat i la modernitat d’aquesta cultura.

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 12 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 12 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 12 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

Descarregar PDF

 

 

 

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Narita i Osaka – Barcelona via ciutat europea amb Lufthansa en classe Turista.
 • Bitllets de tren bala en classe turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – Aeroport.
 • Allotjament en hotels en habitació doble (4* totes les nits i Ryokan a Hakone).
 • Esmorzars en hotel.
 • Dinars en restaurants seleccionats.
 • Sopars en el Ryokan i de despedida.
 • Transport en comfortables autocars durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 12 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka.
  En cas de grups de 12 o menys viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
 • Servei de maleters.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Taxes de duana a la sortida del país.
 • Documentació de viatge.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 1.120 euros.


 

INFORMACIÓ RELACIONADA

Saps que…

–El nostre equipatge no es desplaçarà amb nosaltres quan anem en tren bala. Caldrà preparar un equipatge de mà.

–La cuina japonesa és molt variada i està considerada com una de les més sanes del món.

–Trobarem tot un seguit de costums tradicionals que ens sorprendran.

 

Alimenta l’esperit!

-YO, EL GATO. Saseki Natsume

-VIDA DE UNA GEISHA. Mineko Iwasaki

-JAPÓN EN OTOÑO. Pierre Lotti

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació