Truca: 93 343 52 00
 

LA CITÉ DE L’ESPACE I LA FÀBRICA AIRBUS amb Josep Lladó

 • Destinació: Europa, França
 • Durada: 2 dies
 • Preu: 495€

Consulteu properes sortides.

En aquesta ruta de descoberta científica viurem la relació de la física teòrica amb la física experimental i aplicada, l’enginyeria, l’astronomia, l’aeronàutica… Tot de disciplines que fan possible que els humans ens poguem plantejar de manera seriosa els viatges més increïbles… i fora dels nostres límits naturals!. Recorrerem la Cité de l’Espace i la fàbrica Airbus, i amb les explicacions del nostre divulgador científic Josep Lladó, entendrem la complexitat que amaguen els dispositius més punters.

Inclou visites!

Reserva ara Pregunta

Dia 1

BARCELONA – TOULOUSE – FàBRICA AIRBUS

Ens presentarem al punt de trobada, per sortir amb l’autocar amb direcció França i destinació Toulouse.

Després de dinar ens dirigirem a la Fàbrica Airbus. La seva visita guiada d’una hora i mitja ens permetrà recórrer una de les factories aèries més importants del món, ja que és aquí on es construeixen els avions A-380, tot un luxe d’avió per a passatgers, i el seu germà petit, el A320, del qual surten per la porta unes 42 unitats al mes. El centre d’acoblament, conegut com a complex Jean-Luc Lagardère, és tan gran que es poden muntar fins a quatre-380 de manera simultània. Els guies de la nostra visita ens informaran amb els detalls de les instal·lacions, i també sorprendran amb les anècdotes més curioses que es viuen a la fàbrica i els seus voltants, per exemple quan la logística de lliurament de peces extragrans obliga a tallar carreteres en el seu camí cap a la factoria. Cal tenir en compte que no es permet l’entrada d’equipatges més grans que una petita motxilla, i que està estrictament prohibit fer fotografies dins de les instal·lacions.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2

Dia 2: CITÉ DE L’ESPACE – BARCELONA 

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a la visita d’un dels espais més importants dedicats a la ciència aeronàutica a França. En primer lloc ens dirigirem a la Cité de l’Espace on ens esperen per fer una visita guiada a tot el recinte. Inaugurada el juny del 1997, ens deixarà veure i visitar models a escala real del coet Ariane 5 (55mt alt), l’estació espacial MIR, i mòduls de la nau Soyuz. Disposa de dos planetaris, un d’ells equipat amb pantalla semiesfèrica de 600m2, un cinema IMAX i 3D … i està equipada amb nombroses exhibicions, algunes interactives, per exemple, per preparar el llançament d’un coet, ajudar amb el seu vol o posar un satèl·lit artificial en òrbita.

A l’hora convinguda iniciarem el camí de tornada a Barcelona, després d’haver gaudit d’un viatge ple de ciència, innovació i també història.

Fi del viatge

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/25BaNA29R7dsqOd73

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 295 € (per persona en hab. Doble) ó 310 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE SETEMBRE DE 2018 I LA RESTA ABANS DE L’1 DE NOVEMBRE 2018.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Hotel Ibis Toulouse Centre 3* o similar durant tot el viatge. 
 • Esmorzar a l’hotel.
 • Mitja pensió
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge del sr. Josep Lladó.
 • Guia acompanyant de Baraka o Te de Tertúlia, des de que el grup surti de Barcelona.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • HOTEL

Hotel Ibis Toulouse Centre 3* o similar

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 495 €

Suplement individual: 30 €

Grup mínim necessari: 20 persones.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació