Truca: 93 343 52 00
 

MÀLAGA, ELS NOUS MUSEUS amb Mariona Millà

 • Destinació: Espanya, Europa, Màlaga
 • Durada: 3 dies
 • Preu: 890€

Consulta properes sortides.

Descobrirem Màlaga, nova capital cultural d’Andalusia i ciutat que va veure néixer el genial pintor Picasso. Des de la seva Casa Museu resseguirem la petjada de l’artista a la ciutat i ens deixarem portar per les obres que han posat Màlaga en el punt de mira de l’art en l’àmbit internacional, amb els seus museus de clàssica arquitectura uns, i d’innovadores tendències altres, com el Pompidou, el Thyssen o el nou museu d’Art Rus de Sant Petersburg. Amb els ulls de pintora de la nostra acompanyant, descobrirem aquesta ciutat tot gaudint de demostracions de pintura en directe.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – MÀLAGA – PICASSO

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia VUELING per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Màlaga:

BARCELONA – MÀLAGA – SORTIDA: 07:25 h. – ARRIBADA: 09:00 h. Vol VY2115

A l’arribada, ens desplaçarem fin al nostre hotel per instal·lar-nos. Començarem la nostra visita a Màlaga amb la Ruta de Picasso, que inclou la visita a la Casa Museo Picasso. Al número 15 de la Plaça de la Mercè neix el 1881 Pablo Picasso, el pintor més important del segle XX. Declarat Monument Historicoartístic d’Interès Nacional el 1983, el Museu Casa Natal va començar ocupant la primera planta fins albergar avui la totalitat de l’edifici. A més, des de  l’any 2005 compta amb una altra sala d’exposicions al número 13 de la Plaça de la Mercè. L’immoble està enclavat en el conjunt arquitectònic conegut com Cases de Campos, on residien Don José Ruiz Blasco i Doña María Picasso, pares de Pablo Ruiz Picasso. Dinar.

A la tarda seguirem coneixent les grans col·leccions sobre el genial pintor, en el Museo Picasso Málaga. El Palau de Buenavista alberga una col•lecció permanent que mostra vuit dècades de treball de Pablo Picasso. La Col•lecció transmet el rigor i la capacitat creativa d’un artista imprescindible per comprendre la història de l’art occidental. El Museu Picasso Màlaga neix pel desig del genial pintor malagueny de tenir un espai expositiu a la seva ciutat natal. Christine i Bernard Picasso, nora i nét de l’artista, fan possible aquest anhel aportant el nucli de la col•lecció, que disposa de 233 obres que fan un recorregut a través de 80 anys de treball del pintor malagueny, des de 1892 fins a 1972. A través de les seves 11 sales es pot observar com Picasso trenca amb els preceptes establerts i dóna pas a noves creacions. El Palau de Buenavista, antiga seu del Museu de Belles Arts, té la categoria de Monument Nacional des de 1939. La seva portada és totalment de pedra, una cosa molt singular, i al seu interior es pot observar un bell pati interior amb arcuacions. Després de la seva rehabilitació per convertir-lo en pinacoteca es van descobrir vestigis fenicis i romans que van passar a formar part de l’oferta museística a disposició del visitant.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 2
 (MÀLAGA) VISITA CIUTAT I MUSEU RUSO

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita a la ciutat que ens permetrà descobrir els racons més pintorescos de la capital andalusa i les seves edificacions més emblemàtiques: la Catedral i l’Alassaba. Dinar inclòs al Parador de Gibralfaro, amb unes vistes impressionants sobre la ciutat.

Visita a la Colección del Museo Ruso, San Petersburg / Málaga, instal·lat dins del recinte de l’antiga fàbrica de tabacs de la ciutat, conegut com la Tabacalera, edifici erigit en la dècada de 1920 i considerat el millor model de l’arquitectura regionalista malaguenya. Veurem els seus jardins abans de submergir-nos en l’art que atresora portes endins.  A través d’un centenar de peces datades entre els segles XV i XX especialment seleccionades per Màlaga, les obres escollides per al primer any abasten des d’icones d’inspiració bizantina fins al realisme socialista de l’era soviètica amb un impressionant conjunt de peces, que aniran des del petit format fins a peces monumentals. Aquestes obres testimonien el ric llegat artístic rus dels últims segles, amb noms ben coneguts de fama universal de l’art rus i soviètic, com Repin, Kandinsky, Tatlin, Rodchenko o Chagall, fins a d’altres autors que suposaran un descobriment per als visitants.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3
 MUSEU POMPIDOU – MUSEU THYSSEN – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem d’una visita al Centre Pompidou Málaga, la primera seu que el centre d’art parisenc situa fora de França. Està ubicat a l’edifici anomenat El Cubo, erigit el 2013 en el singular espai del port, i compta amb una situació privilegiada al davant de les aigües de la badia de Màlaga. El recorregut expositiu que presenta la col•lecció permanent del Centre Pompidou Málaga s’articula en cinc temes: les metamorfosis, el cos en trossos, el cos polític, autoretrats i l’home sense rostre. Tots ells s’amplien apuntant en dues direccions. És un edifici emblemàtic i un model cultural únic. A Màlaga, el Centre Pompidou oferirà un recorregut permanent de diverses desenes d’obres de la imponent col•lecció del Centre Pompidou de París, convidant  el públic a recórrer l’art dels segles XX i XXI. Amb alguns del noms de la primera presentació de les col•lecciones, que depassa les 90 peces, n’hi ha prou per donar idea de la importància del projecte: Francis Bacon, Georg Baselitz, Constantin Brâncuşi, Alexander Calder, Marc Chagall, Giorgio de Chirico, Max Ernst, Alberto Giacometti , Jean Hélion, Frida Kahlo, Fernand Léger, René Magritte, Joan Miró, Francis Picabia, Pablo Picasso, Antoni Tàpies, Jean Tinguely i Kees Van Dongen. Dinar lliure.

A la tarda aprofitarem per visitar el Museo Carmen Thyssen Màlaga, considerada la mostra de pintura andalusa del segle XIX més completa que existeix en l’actualitat a Espanya. Se situa en el Palau de Villalón, una edificació palatina del segle XVI situada en ple centre de la ciutat de Màlaga. La col·lecció permanent està composta per 230 obres, que recorren de manera brillant l’art del segle XIX i principis del XX espanyol. La col·lecció està articulada en quatre seccions.

• Mestres antics: situat a l’antiga capella del Palau, alberga obres de grans mestres del segle XIII al XVII amb artistes de reconegut prestigi com Ezquerra o Zurbarán. Aquest últim és l’autor d’una obra destacada que es pot veure al museu: “Santa Marina”.

• Paisatge Romàntic i Costumisme: En aquestes obres, autors nacionals i forans recreen tradicions amb temàtiques taurines, gitanes, de festes o d’arquitectures amb tints moriscos.

• Preciosisme i pintura naturalista: el gir de la pintura espanyola a meitat del segle XIX plena de colors i realisme. Són quadres amb menor grandària però amb més detall que abandonen el romanticisme per centrar-se en la realitat.

• Fi de segle: acull obres de grans artistes que van renovar la pintura espanyola durant els últims anys del segle XIX i començaments del XX amb una visió internacional. Sorolla, Casas, Iturrino comparteixen espai amb Zuloaga i Julio Romero de Torres, pintor cordovès autor d’obres com “La Bonaventura” que podrà contemplar en aquest museu.

A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport de Màlaga per agafar el vol cap a Barcelona amb VUELING.

MÀLAGA – BARCELONA – SORTIDA: 21:35 h. – ARRIBADA: 23:10 h. Vol VY2118

Fi del viatge

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/LjVQrGKbozEcLHfr2

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 500 € (per persona en hab. Doble) ó 550 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 1 DE DESEMBRE DE 2018 I LA RESTA ABANS DEL 15 DE GENER 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.

 


Despeses de cancel·lació:

 A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justifi cades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Màlaga amb la companyia VUELING. 
 • Hotel Don Curro 3*
 • Esmorzars als hotels. 
 • Dinars i sopats especificats
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Guia especialista: Mariona Millà
 • Acompanyant Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guies locals en els monuments on són obligatoris. 
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades a museus, monuments i visites especificades.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • HOTEL

Hotel Don Curro 3*

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 890 €

Suplement individual: 95 €

Grup mínim necessari: 20 persones.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació