Truca: 93 343 52 00
 

MARROC

  • Destinació: Àfrica, Marroc
  • Durada: 9 dies
  • Sortida: 16/09/2017
  • Preu: 2140€

Altres sortides: 2 novembre de 2017
MARRÀQUEIX – BOULMAN DADES – ARFOUD – MERZOUGA – ARFOUD – FES

Reserva ara Pregunta

Dia 9 octubre 2016: BARCELONA – MARRÀQUEIX (Sopar)
Ens trobarem amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​terminal 1, almenys 2 hores abans de la sortida del vol amb destinació Marràqueix .. Arribada i assistència del nostre personal i trasllat a l’hotel.

Dia 10 octubre 2016: MARRÀQUEIX (Esmorzar, dinar i sopar)
Al matí farem la visita monumental de la ciutat de Marràqueix. Visitarem les tombes saaditas, el Palau de la Badia, molt representatiu de l’art i arquitectura marroquina. també veurem la Mesquita de la Koutoubia o Mesquita dels llibreters. El seu minaret és el model dels de la mesquites de Rabat i la Giralda de Sevilla. Amb els seus 69 metres d’altura és l’edifici més alt de Marràqueix, està prohibida la construcció d’edificis més alts. . A la tarda farem la visita de la seva medina, amb els seus carrers estrets i bulliciosos, les seves parades de comerciants que ens ofereixen una infinitat de productes i mercaderies. Acabarem visitant la plaça de Jemaa el Fna, veritable centre de la vida a la ciutat. Aquí descobrirem la seva veritable ambient passejant entre les seves botigues on ens trobarem amb recitadors de contes, encantadors de serps, malabaristes i acròbates que es barregen amb venedors de taronges, espècies, i els restaurants de carn. En aquesta plaça sembla que el temps s’ha aturat el temps. Retorn a l’hotel i allotjament.

Dia 11 octubre 2016: MARRÀQUEIX – BOULMAN DADES (Esmorzar, dinar i sopar)
A l’hora convinguda ens recolliran en els seus vehicles 4×4 amb conductor per sortir direcció Ouarzazate. Ens endinsarem en les regions pre saharianes, pujarem al Tichka, en l’alt Atles, aquest ascens és un dels itineraris més fascinants del Marroc. Dinar. Visitarem les Kasbah d’Ait Ben Haddou, antiga residència del paixà El Glaoui, i declarada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejarem pels seus laberíntics carrers i podrem pujar a la torre de la residència fortificada des d’on podrem veure la zona semi-desèrtica dels voltants. A continuació seguirem cap Boulman Dades, i durant el recorregut visitarem KASBHA Tourit. Recorrem la zona de la Vall del Dades, fins arribar a l’hotel.

Dia 12 d’octubre: BOULMAN DADES – ARFOUD (Esmorzar, dinar i sopar)
Hotel Kasbah Xaluca, 4 **** o similar
Al matí recorrerem la Vall del Dades fins a les seves escarpades gorges, on ens oferiran un te. Continuarem fins Tinerghir, petita població que contrasta el color de les seves cases amb les seves extensions de palmeres. Seguirem fins endinsar-nos en les Gorges del Todrha, on podrem caminar una mica seguint el curs del riu. Continuarem fins a Arfoud, població coneguda com la porta del desert per la seva situació estratègica. Allotjament al nostre hotel.

Dia 13 d’octubre: ARFOUD – MERZOUGA (Esmorzar, dinar i sopar)
Al matí envers els vehicles 4×4 recórrer les pistes del Ral·li Dakar. Podrem veure i visitar poblats nòmades del desert. Efectuarem parada a les pedreres de fòssils marins, amb una antiguitat de 360 ​​milions d’anys. Travessant les dunes del desert arribarem al Oasi de TIssedirmine, lloc on van rodar els exteriors de la pel·lícula Sàhara, on realitzarem el dinar. Acabada el menjar continuarem a través de les dunes fins arribar al Gran Erg Chebbi, on canviarem els vehicles 4×4 per dromedaris per poder entrar dins el cor de les dunes i contemplar unes posta de sol inoblidable. Seguirem a lloms dels dromedaris per dirigir-nos a les nostres haimes. Les nostres haimes estan equipades amb còmodes llits. Sopar amb espectacle berber.

Dia 14 octubre 2016: MERZOUGA – ARFOUD (Esmorzar, dinar i sopar)
Avui aconsellem aixecar d’hora per poder pujar fins a la Gran Duna i poder veure la sortida del sol. És un espectacle únic amb la seva riquesa de colors i ombres. Retorn al campament per esmorzar. Sortirem en els vehicles 4×4 per visitar el poble abandonat de Merdani. A continuació ens dirigirem a les Mines de M’fis, prop de la frontera amb Algèria. Per a més tard visitar el poblat de Khamlia, els seus habitants d’origen Malines ens obsequiaran amb les seves danses tradicionals i podrem prendre un te a la menta. Continuarem el nostre viatge fins a l’Hotel Kasbah Xaluca, on realitzarem el dinar. Tarda lliure per relaxar-se en les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 15 octubre 2016: ARFOUD – FES (Esmorzar, dinar i sopar)
Avui després d’esmorzar sortirem cap a Fes. Travessarem la Vall del Ziz, amb més d’un milió de palmeres al seu interior. Continuarem fins al famós bosc de Cedres gegants, on habita una colònia de micos salvatges. Seguirem fins Ifrane coneguda com “la petita suisa”, fins arribar a Fes, capital religiosa, artística i intel·lectual del Marroc. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 16 octubre 2016: FES (Esmorzar, dinar i sopar)
Avui farem la visita de la ciutat de Fes. La ciutat més monumental de les ciutats imperials. Començarem el nostre recorregut Fes-el-Balil, la zona més antiga de la ciutat on es conserven els Palaus i Mesquites. La seva estructura del segle XII, és un bon exemple de la complexitat d’aquesta ciutat en l’edat daurada de l’Islam. Veurem les seves Medersas i escoles alcoràniques i ens passejarem pels barris andalusos i jueus. També veurem la gran varietat d’oficis i artesans que es realitzen la seva activitat en aquests barris. Finalment ens acostarem la principal santuari de la ciutat. La Mesquita Karauine. A la tarda visitarem els mercats de la Medina, i el barri dels tintorers, un dels més coneguts i característics de l’antiga ciutat. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 17 octubre 2016: FES – BARCELONA (Esmorzar)
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona.

 

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana al Marroc.

Descarregar PDF 

  • INCLOU

* Vols internacionals directes amb Vueling.

* Allotjament en hotels de 5* a Marràqueix

i Fez, i 4* a la resta.

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars i en

4×4 com especificat en el programa.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana o catalana

durant el viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 320 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -120 euros

Consulteu suplements per vol en classe

business.

  • ITINERARIUtilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació