Truca: 93 343 52 00
 

Mercats de Nadal i Patrimoni Unesco a Eslovènia

 • Destinació: Eslovènia, Europa
 • Durada: 5 dies
 • Sortida: 05/12/2017
 • Arribada: 09/12/2017
 • Preu: 1870€

Acompanyats per Àngel Morillas, expert en patrimoni UNESCO, ens traslladarem a un dels països que encara pot donar moltes sorpreses als viatgers. Eslovenia té molts atractius de qualitat i continguts culturals i naturals. Aprofitarem la visita de la ciutat per fer compres i admirar-nos amb els mercats de Nadal que s’hi celebren en diferents barris de la ciutat de Ljubljana, capital del país i una de les ciutats més boniques de l’antiga Iugoslàvia.
ACTUALITZACIÓ DE DARRERA HORA: l’últim dels dies incloem una visita al Parlament d’Eslovènia*

Inclou visites!!

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – LJUBLIANA – POSTOJNA – LJUBLIANA. 

Presentació a l’aeroport de Barcelona per a fer els tràmits de facturació i embarcament del vol a Ljublilana.

BARCELONA – FRANKFURT – SORTIDA: 06:50 h. – ARRIBADA: 09:00 h.
FRANKFURT – LJUBLIANA – SORTIDA: 10:05 h. – ARRIBADA: 11:20 h.

Arribada a Ljubliana, capital d’Eslovènia. Després de l’acollida per part dels nostres guies locals acompanyants, ens encaminarem amb l’autocar directament cap a Postojna, el paradís de les estalactites, on dinarem.

La visita de les coves de Postojna, unes de les més grans del món, és una experiència inoblidable. Dels 20 km de túnels i galeries subterrànies, en visitarem només una petita part. La visita comença entrant en tren per un túnel artificial, passant el que s’anomena la Sala Gòtica i la Sala de Congressos fins a la Muntanya Gran. Allà baixarem del tren i continuarem la visita a peu, descobrint les diferents sales que porten noms segons els colors que predominen en cada d’elles. Estalactites, estalagmites, cortines, òrgans, espagueti i el Pont Rus són només alguns dels símbols de la cova. Abans de tornar a sortir amb tren, coneixerem el peix humà, un animal endèmic en aquesta part del món. Tornada cap a Ljubliana.

Sopar (lliure) i allotjament per passar la primera de les nits. 
Hotel Intercontinental 5* a Ljubliana.

Dia 2
(LJUBLIANA) COVES DE SKOCJAN. 

Esmorzar. Avui començarem un recorregut per les afores de Ljubliana, i sortirem en direcció a l’altiplà de Karst. El nostre destí: les Coves de Škocjan, Patrimoni de la Humanitat de la Unesco des de 1986. Les coves ens mostraran les 26 cascades subterrànies en els seus 146 m. de profunditat.

El paradís, el Calvari i la Cova Silenciosa són només algunes de les estances naturals que ens porten al fabulós canó subterrani, creat pel riu Reka. Creuarem el Pont Cerkvenik, suspès a gairebé cinquanta metres sobre el llit del riu i entrarem en l’immens canó subterrani que distingeix les coves Škocjan d’altres coves del món. Després de la visita farem el dinar en grup.

Tornarem cap a Ljubliana, on farem un bonic recorregut a peu pel nucli antic de la ciutat. El seu encant es compta pels seus monuments més representatius: la Catedral de Sant Nicolau, el Castell medieval (Ljubljanski grad), l’Església Franciscana de l’Anunciació i el Pont dels Dracs, així com el conjunt d’edifcis modernistes. La capital d’Eslovènia és una joia arquitectònica: la barreja d’estil barroc amb el modernista i l’obra de l’arquitecte Jože Plečnik en són els ingredients especials. L’arquitectura atemporal i humanista de Jože Plečnik a Ljubliana i Praga està presentada en la llista temptativa de la Unesco.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 3
(LJUBLIANA) PANTÀ DE LJUBLIANA – VRHNIKA. 

Esmorzar. Al llarg de la visita a la ciutat feta el dia d’ahir, haurem identificat el drac, símbol de la ciutat, repartit per molts punts, i en l’escut i la bandera. Segons la cèlebre llegenda grega fou l’heroi Jàson i els argonautes, el que van enfrontar-se a un drac, al qual van vèncer, en un gran llac envoltat d’un aiguamoll, entre Vrhnika i Ljubljana. Avui visitarem aquest lloc, el Pantà de Ljubliana, on es troben els llocs palafítics prehistòrics al voltant dels Alps. Es tracta d’una sèrie d’assentaments de palafits prehistòrics (o habitatges sobre pilars) a prop de Ljubljana. Van ser construïts des 5000 fins a 500 a. C. a les vores de llacs, rius o aiguamolls, i són Patrimoni UNESCO.

Primer pujarem a la muntanya de Santa Anna per orientar-nos i tenir una preciosa vista del pantà i posteriorment baixarem cap al poble d’Ig per visitar una petita exposició sobre els palafits i també el lloc palafític amb restes d’actuals pilars.

Seguirem a Vrhnika, on trobarem una altra exposició sobre els poblats lacustres. Al Museu Nacional a Ljubljana podrem veure peces originals que es van trobar en el descobriment del lloc palafític al Pantà de Ljubljana.

En algun moment de la nostra ruta farem parada per dinar en grup en un restaurant seleccionat.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 4
(LJUBLIANA) IDRIJA.

Esmorzar. Aquest dia coneixerem les tradicions del poble Idrija. Primer farem una visita a l’antiga mina de mercuri que en la seva època era la segona mina de mercuri més gran del món. El 2012 va ser incorporada conjuntament amb les Mines d’Almadén a la llista de la Unesco.

A l’hora prevista farem un dinar en el qual no podrà faltar un plat amb els típics žlikrofi, que amb la seva forma recorden el barret de Napoleó. Després de l’àpat, visitarem el Museu de la Ciutat, ubicat al castell Gewerkenegg. Entre les seves riques col·leccions trobem també més informació sobre la mina de mercuri i les puntes de coixí de Idrija. Abans de tornar Ljubljana, veurem “Kamšt”, una bomba de mina que funcionava amb l’ajuda d’una roda d’aigua. La roda està feta de fusta i té un diàmetre de 13,6 m. Funcionava des del 1790 fins al 1948.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 5
LJUBLIANA - BARCELONA.

Esmorzar. ACTUALITZACIÓ: Aquest matí farem una visita al Parlament d’Eslovènia (si no hi ha cap incidència política que ho impossibiliti). L’edifici, una de les joies arquitectòniques de mitjans del s. XX, i seu de la Cambra Baixa o Državni zbor. Posteriorment, temps lliure que podem aprofitar per fer les darreres compres. El mercat de Nadal més tradicional el trobem situat al barri vell, i amb la seva artesania, llums i ambient típic, ens transportarà a la nostra infantesa, quan ens meravellàvem amb els colors i l’esperança d’aquestes dates màgiques. A prop, el mercat dissenyat per Plečnik amb dos nivells de mercats coberts, i d’esperit renaixentista, ens observarà des del costat del riu Ljubljianika, amb les seves finestres semicirculars amb vistes.  Dinar lliure. A l’hora convinguda ens trobarem per fer el trasllat cap a l’aeroport de Ljubljana i agafar el vol cap a Barcelona.

LJUBLIANA – MUNICH – SORTIDA: 16:45 h. – ARRIBADA: 17:50 h.
MUNICH – BARCELONA – SORTIDA: 19:50 h. – ARRIBADA: 21:55 h.

Fi del viatge

 


 

PER REALITZAR LA RESERVA FEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ ABANS DEL 30 SETEMBRE DE 2017. DESPRÉS S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 700 € (per persona en hab. Doble) ó 800 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 10 D’OCTUBRE DE 2017 I LA RESTA ABANS DE L’1 DE NOVEMBRE DE 2017.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS A:

BARAKA CLUB DE VIATGES
BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés. Poden consultar-la al tel. 93 343 56 00 o bé a reserves@baraka.cat

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%
 • NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
 • Viatge subjecte a les condicions generals especificades en la web baraka.cat

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR. 

 

Descarregar fitxa Preinscripcions

 

 • INCLOU

 • Vols de línia regular amb Lufthansa.
 • 4 nits d’estada a l’hotel Intercontinental 5* o similar
 • Règim d’allotjament i esmorzar.
 • 4 dinars.
 • Autocar privat amb conductor.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge del Sr. Àngel Morillas.
 • Guia acompanyant de parla castellana durant tot el recorregut.
 • Guies locals a les ciutats on son obligatoris.
 • Impostos hotelers.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Auriculars personals per a la correcta escolta de les explicacions del Sr. Morillas durant el viatge
 • Entrades als monuments i excursions.
 • Assegurança de viatge i anul·lació.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, ….
 • Dinars.
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.730 €

Suplement individual: 330 €

Taxes d’aeroport i combustible: 130 €

(a data 1/11/2016, possibilitat actualització)

 


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació