Truca: 93 343 52 00
 

MERCATS NADALENCS DE SOMNI al Trentino Italià

  • Durada: 4 dies

Consulteu preus i dates de sortida per al 2016

Enguany us proposem un viatge a terres alpines italianes on es fan alguns dels petits i més encantadors mercats d’Europa. També aquesta sorprenent regió ens permetrà conèixer alguns dels més innovadors museus com el Mart o el Muse.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – MILÀ – ARCO – ROVERETO.


VOL PREVIST - 07:20 Barcelona - 08:50 Milà

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el nostre guia que ens acompanyarà en aquest viatge i ens ajudarà amb els tràmits de facturació i embarcament del vol a Milà. A l’arribada ens traslladarem per carretera en direcció a l’est fins al moment en que començarem a vorejar el llac de Garda. Anirem fins al nord del llac on ja s’observen espectaculars vistes alpines. Ens aturarem a la població d’Arco, protegida en un dels seus costats per uns penya-segats espectaculars que pugen com un mur protector per a la població i el seu antic castell. Tindrem un temps per passejar i veure el bonic mercat nadalenc que es fa en aquesta població.

A l’hora convinguda, seguirem fins el nostre hotel a Rovereto, bonica població situada al nord del llac de Garda, a la comarca del Trentino, prop dels Alps. Sopar i allotjament.

Dia 2
ROVERETO.

 

Esmorzar. Avui farem la visita de la ciutat de Rovereto. Situada al sud de Trento, en un paisatge de verdes muntanyes, trobarem la vall de Vallagarina, terra de natura, bons vins i història. Un dels llocs més coneguts es Rovereto, famós per ser un centre cultural que s’ha mantingut en el temps. El seu castell del segle V domina amb la seva grandesa la ciutat i la vall.

Visitarem el Museu Històric de la Guerra, que exposa una amplia col·lecció de documents de la primera guerra mundial. També farem la visita del del MART, el més important museu d’art modernicontemporani, on hi ha obres deDepero, DeChirico, Morandi,WarholiKeifer. Veurem el Castell de Beseno, construcció renaixentista edificada amb finalitats defensives i amb una panoràmica impressionant. Acabarem la visita visitant la bodega Marzadro, situada a uns 4 km de Roveretto on produeixen la “Grappa” farem una degustació i tornarem a Rovereto. A la tarda tindrem un temps lliure per poder recórrer el seu bell mercat nadalenc. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3
(ROVERETO) TRENTO.

 

Esmorzar. Avui ens dirigirem amb tren a Trento, on es Duomo farem la visita de la ciutat. Capital de la regió , la ciutat té una llarga tradició que l’uneix a alguns dels monuments més importants de  l història d’Itàlia. Sense cap mena de dubte el centre polític, religiós i monumental de la ciutat és la Plaça del Duomo . En aquesta plaça es va enterrar a San Virgili, i allà  construí el de San Virgili d’estil romànic, l’any 1212. Aquí van tindre lloc les reunions del Concili de T rento . 

El Palau Pretorio i la seva torre del segle XIII, formen amb Vanga  el Duomo un conjunt espectacular que domina la plaça, adornada amb la Font de Neptú del segle XVIII.  Visitarem el Castell de Buonconsiglio compost per edificis de diferents períodes, el Castell, la Residència dels Bisbes de Trento i que avui acull diferents museus.

Farem també la visita del MUSE, nou i espectacular museu de les ciències, referència arquitectònica i un dels millors de ciències a nivell internacional. En finalitzar ens dirigirem a les bodegues Ferraru, les mes importants d’Italia, on podrem fer una degustació. Tindrem un temps lliure per poder recórrer el seu bell mercat nadalenc. Posteriorment, prendrem el tren de retorn a Roveretto. Sopar i allotjament al nostre hotel.

Dia 4
ROVERETO – BERGAMO – MILÀ – BARCELONA.

 

Esmorzar. Deixarem la bella zona del Trentino per dirigir-nos novament a la plana llombarda i visitar Bèrgam, ciutat que ocupa el lloc de l’antiga ciutat romana de Bergomum. Anirem a la Citta Alta, fortificada pels venecians al s. XVIII durant la seva dominació. El famós compositor Gaetano Donizetti, va néixer a la ciutat l’any 1797.

Dinarem i a l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport, per agafar el vol amb destinació Barcelona.

 

VOL PREVIST - 17:20 Milà – 18:50 Barcelona 

  • INCLOU

* Bitllets d’avió Barcelona-Milà-Barcelona amb Vueling en classe turista.

* 3 nits d’hotel a ROVERETO a l’hotel Leon d’Oro 4* www.hotelleondoro.it.

* Esmorçar.

* 3 sopars a l’hotel o en restaurants seleccionats.

* Dinar el darrer dia de viatge.

* Bitllet de tren per al desplaçament a Trento.

* Visites de Rovereto i Trento amb entrades detallades a l’itinerari.

* Guia acompanyant de Baraka Club de Viatges.

* Assegurança de viatge i despeses de cancel·lació AXA Vip 1000.

* Taxes d’aeroport i combustible.

  • NO INCLOU

* Begudes en eels sopars.

* 3 dinars.

* Despeses extres en als hotels ( telèfon, servei minibar, etc …)

* Qualsevol servei no descrit a l’apartat preu inclou.

  • PREUS

Preu per persona en hab. doble: 1.150 €

Suplement individual: 225 €


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació