Truca: 93 343 52 00
 

MESSIES PARTICIPATIU AL ROYAL ALBERT HALL 
amb Joan Riera Salom

 • Destinació: Europa, Gran Bretanya
 • Durada: 3 dies
 • Preu: 1150€

Consulteu properes sortides.

Assistim al concert coral participatiu més gran i impressionant del món. Més de 3000 cantants es trobaran al Royal Albert Hall de Londres per retre homenatge al Messies de Haendel, en una performance d’altíssima intensitat musical i humana. Aquesta representació ja s’ha convertit en un esdeveniment obligatori per viure, a tothom que li agradi cantar de manera coral. Una experiència absolutament fascinant, per no oblidar mai! 

Inclou l’entrada al Messies Participatiu!

Joan Riera Salom és  cantant vocacional des dels 8 anys, quan va ser un orgullós Blauet de Lluc, i ha format part de corals de tradició històrica com la Collegium Vocale i la Coral Universitària de les Illes Balears,  on en va obtenir el títol en Educació Musical. Ha estat director del Cor de cambra Ars Antiqua, de la Coral de Sa Pobla, de la Coral de Santa Margalida i del Cor de Pollença, tots quatre a Mallorca. Ha viscut a Hamburg durant quatre anys per poder estudiar música amb el professor de cant Robert Brokopp. Ha complementat els seus estudis de cant al Conservatori Superior de música del Liceu, sota el mestratge d’Eduard Giménez i Maria Soler.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – LONDRES

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia VUELING per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Londres:

BARCELONA – LONDRES – SORTIDA: 12:40 h. – ARRIBADA: 14:00 h.

A l’arribada, ens desplaçarem fin al nostre hotel per instal·lar-nos i gaudir d’una tarda lliure per Londres. Els encants de la cosmopolita ciutat britànica són molt variats, de manera que qualsevol viatger, sigui quin sigui el seu interès, de segur que trobarà museus per visitar, obres per veure, botigues on comprar, barris per on passejar o pubs on degustar les tradicionals pintes de cervesa. 

Qui ho desitgi, tindrà la possibilitat d’escalfar els nostres motors musicals amb un concert d’òpera a la Royal Opera House, de l’obra de Verdi “Simon Boccanegra”, dirigida per Henrik Nánási. Les entrades es posaran a la venda el proper 25 de juliol, i aquelles persones interessades en anar-hi, ens ho poden demanar i gestionarem l’entrada del grup a la sala. 

Però també és possible que preferiu gaudir d’un vespre de teatre, assistint a alguna de les grans representacions que es fan per aquestes dates a Londres, com Mamma Mia, Tina Turner el Musical, Dreamgirls, o l’última representació de The Heart of the Storm. Consulteu-ne opcions!

 • Tarda/vespre opcional d’òpera, teatre… 

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 2

LONDRES – Mercats de Nadal i Messies Participatiu

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí tenim prevista una passejada per Londres per admirar els seus mercats d’advent, que es reparteixen per parcs, places i carrers de la capital. D’origen germànic, hi trobarem tot tipus d’artesanies, guarniments, llum i color que donen calidesa a les llars britàniques durant l’època nadalenca i ens ofereixen la possibilitat d’endur-nos un trosset de la seva tradició cap a casa. Hi trobem per exemple, el Southbank Christmas Center, que es basa en els autèntics mercats d’Alemanya i es pot gaudir de la seva selecció de joguines de Nadal, regals, productes de temporada i decoracions. Però també ens deixa degustar el tradicional vi calent, bratwurst o un munt de dolços de diversos colors, sabors i textures. Tot i això, probablement el més conegut de tots ells és el Hyde Park Winter Wonderland, que ens porta directament a la infantesa: pista de patinatge sobre gel, passejos, la visita de Santa Claus… Dinar liure. 

A la tarda ens traslladarem al Royal Albert Hall per assistir al Messies Participatiu, on disposarem dentrades per a tenors, sopranos i baixos, i per a públic (altres veus a consultar).  per a cantants i no cantants. Serà tota una experiència viure la intensitat de la música i la màgia que es produeix entre els participants i els assistents.  Per a més de 4.000 persones, més de 3.000 d’ells cantants, l’emoció del Nadal comença amb aquesta experiència en aquest emblematic edifici musical londinenc, i per això ens unirem a The Really Big Chorus in Messiah from Scratch®. És una actuació única del Messies d’Händel, ja que no hi ha assaig per als cantants. Novella, fins i tot perillosa, però el resultat és senzillament excel·lent, totes i cadascuna de les vegades que es representa. Tota una descàrrega d’adrenalina que deixa a tothom – cantants i espectadors – en un increïble èxtasi en acabar.

A les 19.00 h assistirem al Messies Participatiu al Royal Albert Hall.

El Royal Albert Hall of Arts and Sciencies és una sala de concerts de Londres, inaugurada el 29 de març de 1871 i dedicada al príncep consort de la reina Victòria d’Anglaterra, el príncep Albert. Es troba a la zona de South Kensington, coneguda com a Albertopolis. S’hi troba l’orgue més gran del Regne Unit, i és la seu dels concerts patrocinats per la BBC, els famosos Proms.

El teatre ofereix concerts de música clàssica, ballet, concerts de rock, conferències i recitals de poesia, entre altres activitats. L’edifici fou projectat pels reials enginyers Francis Fowke i H.Y. Darracott Scott, sobre una planta circular característica, inspirada en els antics amfiteatres, i té una capacitat d’uns 9.000 espectadors.

En finalitzar, farem un sopar de germanor per comentar l’experiència dels cantants amb la moderació del tenor que ens acompanya.

Trasllat de tornada a l’hotel. Intentarem dormir després d’aquesta experiència que recordarem la resta de la nostra vida ;)

MESSIES PARTICIPATIU

Royal Albert Hall

Els detalls dels solistes vocals es donaran a conèixer després de les audicions a la tardor. The English Festival Orchestra serà dirigida per Brian Kay.

Dia 3

Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem d’una visita guiada al Museu Britànic per absorvir encara més cultura en aquest esplèndit viatge musical. El Museu Britànic de Londres (en anglès British Museum) és el museu més important del Regne Unit i un dels més importants del món sobre història i cultura. Alberga més de set milions d’objectes que il·lustren i documenten la història de les cultures humanes, des del seu naixement fins a l’actualitat, a partir de peces de tots els continents. El museu, amb més de 5 milions de visitants cada any, és el museu del Regne Unit amb el major nombre de visitants anuals, seguit per la National Gallery de Londres, i un dels més visitats del món.

Es va fundar el 1753 i estava basat inicialment en les col·leccions del físic i científic Hans Sloane. Es va obrir al públic per primer cop el 15 de gener del 1759 a la Montagu House de Bloomsbury, a l’actual ubicació de l’edifici del museu. L’expansió del museu en aquests dos segles i mig de vida ha estat en gran part fruit de l’acció de la colonització britànica i ha donat lloc a la creació de diverses branques subsidiàries, la primera de les quals va ser el Museu d’Història Natural de Londres, a South Kensington, el 1887. Alguns objectes de la col·lecció, com és el conegut cas dels marbres d’Elgin provinents del Partenó, són objecte de controvèrsia intensa on es reclama la restitució de les peces als seus països d’origen. Fins al 1997, quan la Biblioteca Britànica (anteriorment establerta en la sala de lectura del Museu Britànic) va ser traslladada a un nou emplaçament, el Museu Britànic era únic en tenir tant el Museu Nacional d’antiguitats com la Biblioteca Nacional en un mateix edifici.

Tindrem temps per dinar al nostre aire a la capital anglesa. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport de Londres per agafar el vol cap a Barcelona amb VUELING.

LONDRES – BARCELONA – SORTIDA: 19:35 h. – ARRIBADA: 22:40 h.

Fi del viatge 

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/hgANYq0h6TBEGHr13

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 730 € (per persona en hab. Doble) ó 830 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE JUNY DE 2018 I LA RESTA ABANS DEL 30 d’OCTUBRE 2018.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES.

 

 


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%
 • NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
 • Viatge subjecte a les condicions generals especificades en la web baraka.cat

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR. 

 

Descarregar fitxa

 

 

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Londres amb la companyia VUELING.
 • Hotel Mercure London Bloomsbury 4*, situat al costat del British Museum.
 • Esmorzars als hotels.
 • Sopar de germanor el dia del concert. 
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat per als trasllats des de l’aeroport a l’hotel i tornada, i al Royal Albert Hall des de l’hotel i tornada.
 • Guia especialista musical: Joan Riera Salom
 • Acompanyant Te de Tertúlia/Baraka
 • Propines a guies locals i conductors
 • Entrades al Concert per al Messies Participatiu al Royal Albert Hall
 • Entrada al British Museum amb visita guiada.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Dinars o sopars fora del concert del Messies Participatiu.
 • Les activitats o entrades a espectacles opcionals. 
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.150 €

Suplement individual: 130 €

Grup mínim necessari: 20 persones. Places limitades a 30 persones.  

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació