Truca: 93 343 52 00
 

Mèxic colonial

  • Destinació: Amèrica, Mèxic
  • Durada: 16 dies
  • Preu: 4380€

consulta sortides 2017

MÉXICO – TEOTIHUACAN – PUEBLA – OAXACA – TEHUANTEPEC – SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS – AGUA AZUL – PALENQUE – CAMPECHE – UXMAL – MERIDA – CHICHÉN ITZÁ – RIVIERA MAYA – CANCÚN

Reserva ara Pregunta

Dia 1: BARCELONA – MÈXIC
Hotel Casa Blanca 4 ****, o similar.
Ens trobarem amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​terminal 1, almenys 2 hores abans de la sortida del vol. Arribada a Mèxic, assistència del nostre personal i trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 2: MEXICO
Hotel Casa Blanca 4 *** o similar.
Esmorzar. Al matí sortida per realitzar la visita del centre històric de la ciutat de Mèxic. Ens dirigirem a la Plaça de la Constitució, la segona més gran del món. Allà podrem veure El Palau Nacional del Govern, la zona arqueològica del Temple Major i la Catedral Metropolitana. Menjar. A la tarda visitarem el Parc de Chapultepec, per visitar el Museu d’Arqueologia amb la seva gran col·lecció de peces precolombines. En les seves 25 sales s’exhibeixen tota cultura i història de Mèxic. Sopar.

Dia 3: MEXICO - TEOTIHUACAN
Hotel Casa Blanca 4 **** o similar.
Esmorzar. Sortirem a visitar la zona arqueològica de Teotihuacán. Abans de l’arribada, realitzarem la visita a la Basílica de nostra senyora de Guadalupe. És un santuari de l’Església catòlica, dedicat a la Mare de Déu en la seva advocació de Guadalupe, situat al peu del Turó del Tepeyac. És el recinte marià més visitat del món, superat només per la Basílica de Sant Pere. Si bé les xifres que es citen no són uniformes, anualment uns vint milions de pelegrins visiten el santuari, dels quals prop de nou milions ho fan en els dies pròxims al 12 de desembre dia en què es festeja a la Mare de Déu de Guadalupe. Acabada la visita ens dirigirem a Teotihuacán. Menjar. Visitarem la visita a l’impressionant conjunt arqueològic compost per les piràmides del Sol i de la Lluna, la calçada dels Morts, la Ciutadella, el Temple de Quetzalcóatl i el palau Quetzalcóat. Retorn a l’hotel. Sopar.

Dia 4: CIUTAT DE MÈXIC – PUEBLA - OAXACA
Hotel Casa Conzatti 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí sortida cap a Oaxaca. En el camí realitzarem la visita a la zona arqueològica de Cholula. Situada als afores de Puebla i a la falda del volcà Popocatépelt. El seu principal atractiu és la seva gran piràmide, la major piràmide del món amb 460 metres per costat a la base i una altura de més de 60 metres. La seva construcció data del segle I aC. Dins de les seves riqueses podem trobar 2 murals prehispánicos, el mural dels bevedors i el mural dels chapulines. Continuarem cap a Puebla, on realitzarem el dinar. La ciutat de Puebla coneguda com la ciutat dels àngels. Farem la vista de la ciutat, que destaca pels seus edificis i monuments d’arquitectura colonial espanyola, destaquen La Catedral de Puebla, el Palau Municipal i els museus Regional Amparo i Cholula. Continuació cap a Oaxaca. Sopar.

Dia 5: OAXACA
Hotel Casa Conzatti 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí sortida cap a la zona arqueològica de Monte Albán. Monte Albán és un jaciment arqueològic construït per zapotecas. Els terraplens, dics, canals, piràmides i monticles artificials de Monte Albán van ser literalment excavats a la muntanya i són símbols d’una topografia sagrada. Entre les seves edificacions destaquen: La Gran Plaça, Joc de Pilota, Sistema II, Els Dansaires, El Palau, Plataforma. La Gran Plaça, té 200 metres de llarg per 200 metres d’ample. Menjar. Acabada la visita tornarem a l’hotel. Sopar.

Dia 6: OAXACA - TEHUANTEPEC
Hotel Calli 4 **** o similar.
Esmorzar. Sortirem cap a Tehuantepec. Visitarem el poble de Santa Maria El Tule, per poder veure el seu arbre mil·lenari. Continuarem cap a Mitla, situada a 7 quilòmetres al sud. Mitla és un centre cerimonial fundat pels zapoteques, en el qual resulten fascinants seus relleus en pedra que formen un mosaic que es repeteix geomètricament. Menjar. Continuarem cap a Tehuantepec. Arribada a l’hotel. Sopar.

Dia 7: TEHUANTEPEC - SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS
Hotel Plaza Magnolias 4 **** o similar.
Esmorzar. Acabat l’esmorzar ens dirigirem cap a la ciutat colonial de San Cristóbal de las Casas, però abans ens aturarem al poble de Chiapa de Corzo, on farem un recorregut amb llanxa pel Cañón del Sumidero, amb parets verticals amb més de 1.000 metres d’altura, que s’estén al llarg de més de 15 quilòmetres. Menjar. Continuarem direcció Sant Cristóbal de las Casas, situada a la vall Jovel a més de 2.000 metres d’altura i envoltada de rocoses muntanyes i coberta per frondosos pins. Arribada a l’hotel. Sopar.

Dia 8: SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS
Hotel Plaza Magnolias 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui farem la visita de la ciutat. Començarem pel sòcol, que ens mostra estils arquitectònics del segle XVII, així com també les nombroses mansions colonials que l’envolten. Aquesta ciutat és com un museu obert, en el qual podem respirar el misticisme indígena, que barreja ritus i creences amb la litúrgia catòlica, amb l’aire colonial de les seves edificacions com la impressionant església de Santo Domingo. Menjar. Continuarem visitant les comunitats indígenes de Sant Joan Chamulla, on podrem conviure amb els indis Tzotzils i on destaca el seu temple amb les imatges dels sants “castigats” en una cantonada. I Zinacantan, on podrem veure els seus pintorescs i colorits mercats. Retorn a l’hotel. Sopar.

Dia 9: SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS – AGUA AZUL - PALENQUE
Hotel Nututun Palenque 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui anirem a conèixer les belles cascades que forma el riu Shumulhá al Parc Nacional de Agua Azul. Ens dirigirem a la part superior des d’on podrem gaudir de l’extraordinària bellesa de la zona i de les dotzenes de salts situats en el seu cim. Menjar. Continuació cap a Palenque. Arribada a l’hotel i Sopar.

Dia 10: PALENQUE – CAMPECHE
Hotel Plaza Campeche 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí ens dirigirem a la zona arqueològica de Palenque. Destaca per la seva bellesa, ja que les seves construccions estan envoltades per turons coberts de selva. Amb un estil únic Palenque és probablement el lloc més important de Mesoamérica i representa la culminació de l’arquitectura Maya occidental. Destaquen les nombroses esteles amb relleus que ens mostren màscares i diferents ornaments. El Gran Palau, els temples de la Creu i el temple de les Inscripcions. Acabada la visita ens dirigirem a Sabacuy, on realitzarem el Dinar. Continuarem cap a Campeche, que ens impressionarà amb les seves muralles que envolten la ciutat i pels seus edificis colonials. Passejarem per la ciutat, on podrem veure la seva Plaça Principal i la magnífica Catedral de la Concepció, la més antiga de la península del Yucatán. Sopar.

Dia 11: CAMPECHE – UXMAL – MERIDA
Hotel El Castellà 4 **** o similar.
Esmorzar. Sortirem a visitar la zona arqueològica d’Uxmal. Uxmal posseeix el més important dels jaciments arqueològics de la península del Yucatán. És un complex d’edificacions, amb proporcions sorprenentment clàssiques, que estan decorades amb amplis mosaics de pedra amb motius geomètrics o dissenys tan estilitzats que els converteixen en figures abstractes. Destaquen la Piràmide de l’endeví, el Palau del Governador, la Casa de les Tortugues, el Quadrangle del Cementiri i el Joc de la Pilota. Menjar. Continuarem viatge fins a Mèrida i visitarem la ciutat on podrem veure la Catedral de Sant Ildefons del segle XVI i estil barroc, la Plaça Major, el Palau del Govern i el Palau Municipal. La Casa Montejo, amb la seva façana plateresca. Sopar.

Dia 12: MERIDA – CHICHÉN ITZÁ
Hotel Mayaland Chichen Itzá 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí lliure ens dirigirem per carretera al recinte arqueològic de Chichén Itzá. Menjar. A la tarda farem la visita de Chichen Itzá, la gran ciutat maia del segle VII. Al temple de Kukuklán, té lloc durant l’equinocci de primavera i tardor l’aparició de la serp en forma d’ombra que puja o baixa segons el cas per les escales de la Gran Piràmide. També podrem veure la magnífica àrea del Joc de la Pilota, les més gran i més ben conservada de tots els conjunts arqueològics. També destaca l’Observatori, el Cenote, el Pou de les ofrenes, la Casa Colorida. Retorn a l’hotel. Sopar.

Dia 13: CHICHÉN ITZÁ - RIVIERA MAYA
Hotel Barcelo Maya Beach 5 ***** o similar.
Esmorzar. Al matí sortida cap a Tulum i visita de la seva zona arqueològica. La seva situació estratègica al costat del mar, l’ha convertit en un dels més bells conjunts arqueològics que podem visitar de la regió. Menjar. Continuarem fins al Parc de Xel Ha, on podrem gaudir del seu parc aquàtic i realitzar activitats com snorkel, etc … Arribada a l’hotel. Sopar.

Dia 14: RIVIERA MAYA
Hotel Barcelo Maya Beach 5 ***** o similar.
Tot inclòs. Dia lliure per gaudir de les seves platges o activitats a l’hotel.

Dia 15: RIVIERA MAYA – CANCÚN – BARCELONA
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona. Nit a bord.

Dia 16: BARCELONA
Arribada a l’aeroport d’enllaç, per agafar vol amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

Observacions importants:

Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Mèxic.

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

Vols Barcelona – Mèxic / Cancún – Barcelona
Guia acompanyant Baraka. El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 10 o més viatgers. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats només hauríem guia local de parla hispana a Guatemala, a més d’assistència a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida.
Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka. El Guia Baraka viatjarà al ser un grup confirmat de més de 10 viatgers sortint des de Barcelona.
Trasllat Aeroport – Hotel a l’arribada a Mèxic
14 nits en pla allotjament i esmorzar, en Habitació Doble, hotels indicats al itineraris o similars.
Dinars i sopars en restaurants o hotels.
Pla tot inclòs en hotel Riviera Maya.
Excursions detalles en l’itinerari amb entrades.
Transport amb autobús climatitzat durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
Taxes aèries, uns, 00 € a confirmar la reserva i emetre bitllets
Documentació de viatge.
Assistència en destinació pel nostre personal.
Servei de maleters als hotels.

  • NO INCLOU

Begudes en els menjars.
Serveis no descrits en l’itinerari.
Despeses particulars dels viatgers.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement Individual: 530 per persona.
Descompte venda anticipada (60 dies abans sortida): -150 euros
Consulteu suplement per vol en classe business

  • ITINERARI


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació