Truca: 93 343 52 00
 

MEXIC. Patrimoni Cultural

 • Destinació: Amèrica, Mèxic
 • Durada: 16 dies
 • Preu: 4550€

Consulteu properes sortides

16 dies | Dif. Horaria -7 | No cal visat

ITINERARI: CIUTAT DE MÈXIC – PUEBLA – OAXACA – TEHUANTEPEC – SAN CRISTÓBAL DE LAS CASAS – AGUA AZUL – PALENQUE – CAMPECHE – UXMAL – MERIDA – CHICHEN ITZA – RIVIERA MAYA

PATRIMONI UNESCO: Centre Històric de Ciutat de Mèxic – Teotihuacán – Puebla – Monte Alban – Palenque – Campeche – Uxmal – Chichen Itzá

Reserva ara Pregunta

 

DIA 1.  BARCELONA – MÈXIC

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia AIR FRANCE per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a MÈXIC. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

A l’arribada, el nostre personal us assistirà i traslladarà a l’hotel on ens allotjarem. Sopar. 

DIA 2. CIUTAT DE MÈXIC

Esmorzar. Al matí sortida per realitzar la visita del centre històric de la ciutat de Mèxic. Ens dirigirem a la Plaça de la Constitució, la segona més gran del món. Allà podrem veure el Palau Nacional del Govern, la zona arqueològica del Temple Major i la Catedral Metropolitana.  

Dinar. A la tarda visitarem el Parc de Chapultepec, per visitar el Museu d’Arqueologia amb la seva gran col·lecció de peces precolombines. En els seus 25 sales s’exhibeixen tota cultura i història de Mèxic. Sopar i allotjament.

Dia 3: CIUTAT DE MÈXIC.

Esmorzar. Sortirem a visitar la zona arqueològica de Teotihuacán. Abans de l’arribada, realitzarem la visita a la Basílica de nostra senyora de Guadalupe. És un santuari de l’Església catòlica, dedicat a la Mare de Déu en la seva advocació de Guadalupe, situat al peu del Turó del Tepeyac. És el recinte marià més visitat del món, superat només per la Basílica de Sant Pere. Si bé les xifres que es citen no són uniformes, anualment uns vint milions de peregrins visiten el santuari, dels quals prop de nou milions ho fan en els dies propers al 12 de desembre dia en què es festeja a la Mare de Déu de Guadalupe. Acabada la visita ens dirigirem a Teotihuacán.  

Dinar. Visitarem l’impressionant conjunt arqueològic format per les piràmides del Sol i de la Lluna, la calçada dels Morts, la Ciutadella, el Temple de Quetzalcóatl i el palau Quetzalcóatl. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4: CIUTAT DE MÈXIC – PUEBLA – OAXACA 

Esmorzar. Al matí sortida cap a Oaxaca. En el camí realitzarem la visita a la zona arqueològica de Cholula. Situada als afores de Puebla i a la falda del volcà Popocatépelt. El seu principal atractiu és la seva gran piràmide, la major piràmide del món amb 460 metres per costat a la base i una altura de més de 60 metres. La seva construcció data del segle I aC. Dins de les seves riqueses podem trobar 2 murals prehispánicos, el mural dels bevedors i el mural dels chapulines. 

Continuarem cap a Puebla, on realitzarem el dinar. La ciutat de Puebla coneguda com la ciutat dels àngels. Farem la vista de la ciutat, que destaca pels seus edificis i monuments d’arquitectura colonial espanyola, destaquen la Catedral de Puebla, el Palau Municipal i els museus Regional Amparo i Cholula. Continuació cap a Oxaca. Sopar i allotjament.

Dia 5: OAXACA

Esmorzar. Al matí sortida cap a la zona arqueològica de Monte Alban. Monte Alban és un jaciment arqueològic construït per zapoteques. Els terraplens, dics, canals, piràmides i monticles artificials de Monte Alban van ser literalment excavats a la muntanya i són símbols d’una topografia sagrada. Entre les seves edificacions destaquen: la Gran Plaça, Joc de Pilota, Sistema II, Els Dansaires, El Palau, Plataforma. La Gran Plaça, té 200 metres de llarg per 200 metres d’ample. 

Dinar. Acabada la visita tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament. 

Dia 6: OAXACA – Tehuantepec 

Esmorzar. Sortirem cap a Tehuantepec. Visitarem el poble de Santa Maria El Tule, per poder veure el seu arbre mil·lenari. 

Continuarem cap a Mitla, situada a 7 quilòmetres al sud. Mitla és un centre cerimonial fundat pels zapoteques, en el qual resulten fascinants seus relleus en pedra que formen un mosaic que es repeteix geomètricament. 

Dinar. Continuarem cap a Tehuantepec. Arribada a l’hotel. Sopar.

Dia 7: Tehuantepec – SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS

Esmorzar. Acabat l’esmorzar ens dirigirem cap a la ciutat colonial de San Cristóbal de las Casas, però abans ens aturarem al poble de Chiapa de Corzo, on farem un recorregut amb llanxa pel Cañón del Sumidero, amb parets verticals amb més de 1.000 metres d’altura , que s’estén al llarg de més de 15 quilòmetres.  

Dinar. Continuarem direcció Sant Cristóbal de les Cases, situada a la vall Jovel a més de 2.000 metres d’altura i envoltada de rocoses muntanyes i coberta per frondosos pins. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8: SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS

Esmorzar. Avui farem la visita de la ciutat. Començarem pel zócalo, que ens mostra estils arquitectònics del segle XVII, així com també les nombroses mansions colonials que l’envolten. Aquesta ciutat és com un museu obert, en el qual podem respirar el misticisme indígena, que barreja ritus i creences amb la litúrgia catòlica, amb l’aire colonial de les seves edificacions com la impressionant església de Santo Domingo. 

Dinar. Continuarem visitant les comunitats indígenes de San Juan Chamulla, on podrem conviure amb els indis Tzotzils i on destaca el seu temple amb les imatges dels sants “castigats” en una cantonada. I Zinacantan, on podrem veure els seus pintorescs i colorits mercats. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 9: SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS – AGUA AZUL – PALENQUE 

Esmorzar. Avui anirem a conèixer les belles cascades que forma el riu Shumulhá al Parque Nacional de Agua Azul. Ens dirigirem a la part superior des d’on podrem gaudir de l’extraordinària bellesa de la zona i de les dotzenes de salts situats en el seu cim. 

Dinar. Continuació cap a Palenque. Arribada a l’hotel i Sopar.

Dia 10: PALENQUE – CAMPECHE

Esmorzar. Al matí ens dirigirem a la zona arqueològica de Palenque. Destaca per la seva bellesa, ja que les seves construccions estan envoltades per turons coberts de selva. Amb un estil únic Palenque és probablement el lloc més important de Mesoamérica i representa la culminació de l’arquitectura Maya occidental. Destaquen les nombroses esteles amb relleus que ens mostren màscares i diferents ornaments. El Gran Palau, els temples de la Creu i el temple de les Inscripcions.  

Acabada la visita ens dirigirem a Sabacuy, on realitzarem el Dinar. Continuarem cap a Campeche, que ens impressionarà amb les seves muralles que envolten la ciutat i pels seus edificis colonials. Passejarem per la ciutat, on podrem veure la seva Plaça Principal i la magnífica Catedral de la Concepció, la més antiga de la península del Yucatán. Sopar i allotjament.

Dia 11: CAMPECHE – UXMAL – MERIDA 

Esmorzar. Sortirem a visitar la zona arqueològica d’Uxmal. Uxmal posseeix el més important dels jaciments arqueològics de la península del Yucatán. És un complex d’edificacions, amb proporcions sorprenentment clàssiques, que estan decorades amb amplis mosaics de pedra amb motius geomètrics o dissenys tan estilitzats que els converteixen en figures abstractes. Destaquen la Piràmide de l’endeví, el Palau del Governador, la Casa de les Tortugues, el Quadrangle del Cementiri i el Joc de la Pilota. 

Dinar. Continuarem viatge fins a Mèrida i visitarem la ciutat on podrem veure la Catedral de Sant Ildefons del segle XVI i estil barroc, la Plaça Major, el Palau del Govern i el Palau Municipal. La Casa Montejo, amb la seva façana plateresca. Sopar i allotjament.

Dia 12: MERIDA – Chichén Itzá 

Esmorzar. Al matí lliure ens dirigirem per carretera al recinte arqueològic de Chichén Itzá. 

Dinar. A la tarda farem la visita de Chichen Itzá, la gran ciutat maia del segle VII. Al temple de Kukuklán, té lloc durant l’equinocci de primavera i tardor l’aparició de la serp en forma d’ombra que ascendeix o descendeix segons el cas per les escales de la Gran Piràmide. També podrem veure la magnífica àrea del Joc de la Pilota, les més gran i més ben conservada de tots els conjunts arqueològics. També destaca l’Observatori, el Cenote, el Pou de les ofrenes, la Casa Colorida. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 13: Chichén Itzá – RIVIERA MAYA 

Esmorzar. Al matí sortida cap a Tulum i visita de la seva zona arqueològica. La seva situació estratègica al costat del mar, l’ha convertit en un dels més bells conjunts arqueològics que podem visitar de la regió. 

Dinar. Continuarem fins al Parc de Xel Ha, on podrem gaudir del seu parc aquàtic i realitzar activitats com snorkel, etc… Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 14: RIVIERA MAYA

Tot inclòs. Dia lliure per gaudir de les platges de la Riviera Maya o de les activitats a l’hotel.

Dia 15: RIVIERA MAYA – CANCÚN – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport de Cancún per agafar el vol cap a Barcelona. Nit a bord.

DIA 16. BARCELONA

Arribada a l’aeroport d’enllaç per agafar el vol amb destinació Barcelona. Arribada i finalització dels nostres serveis. 

Fi del viatge 

 

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 8 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 8 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 8 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

 

Descarregar PDF

 • INCLOU

 • Vols internacionals Barcelona – Mèxic i Cancún – Barcelona amb Air France a la classe L / N.
 • Trasllat Aeroport – Hotel a l’arribada.
 • 14 nits en Habitació Doble, en hotels 4 **** i l’Hotel Barceló Maya a la Riviera Maya, o similars.
 • Esmorzars als hotels.
 • Dinars i sopars als hotels o en restaurants seleccionats.
 • Pla tot inclòs a l’hotel de Riviera Maya.
 • Transport en autocar climatitzat durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka.
  En cas de grups de 10 o menys viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i gruia local per a tot el viatge.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • SUPLEMENTS

 • Suplement individual: 620 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació