Truca: 93 343 52 00
 

MYANMAR Encants de Birmània i el Festival de la pagoda Phaungdaw Oo

 • Destinació: Àsia, Myanmar
 • Durada: 15 dies
 • Preu: 3095€

Pendent de noves dates i/o possibilitat de fer-ho en privat.

15 dies | Dif. Horaria +4:30 | Cal visat

ITINERARI: YANGON – BAGAN – MANDALAY – MINGUN – AMARAPURA – AVA – HEHO – KAKKU – NYAUNG SHWE – LLAC INLE – INDEIN – SAGAR – PHEKHON – LOIKAW – PAN PAD

PROPOSATS PER ESDEVENIR PATRIMONI UNESCO: Bagan – Mandalay – Llac Inle – Yangon (Pagoda Shwedagon)

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – YANGON

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de la companyia aèria per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Yangon. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka. Nit a bord.

Dia 2
YANGON

Arribada a Yangon, antiga capital de Myanmar i la ciutat més important del país. Benvinguda i assistència a l’aeroport, trasllat per a visita panoràmica de la ciutat, on veurem l’estil colonial del centre de Yangon. A continuació visitarem la Pagoda Chauk Htat Gyi i el seu enorme Buda Reclinat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, completarem la ruta per la ciutat amb la visita a un dels monuments més espectaculars del món, la Pagoda Shwedagon, la estupa daurada de la qual és el “cor” de Myanmar. S’estima que la pagoda té 2600 anys d’antiguitat. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3
YANGON

Esmorzar i trasllat al moll de Nanthida per creuar en ferri el riu Yangon fins Dala, on assaborirem la vida local. Explorarem el llogaret en tricicle, mentre vaques, pollastres i cabres s’ens creuaran pel camí. Contrastant amb l’agitada Yangon, Dala és tranquil·la i rural. Visitarem el mercat, on tindrem oportunitat d’interactuar amb la gent local. A continuació coneixerem la Pagoda Shwe Sayan, famosa per albergar la mòmia d’un monjo centenari. Tornarem a Yangon en ferri i després de dinar visitarem el Parc Mahabandoola amb el seu Monument de la Independència i la Pagoda Sule, que data de fa 2.000 anys. Caminarem pel centre de la ciutat, pels seus carrers amples que responen a una bona ordenació urbanística, i veurem els edificis públics, avui descuidats, ens remeten al període colonial britànic. Tot això, en contrast amb la vida de carrer i les brillants pagodes que llampurnegen a través dels tendals, ens revelen la riquesa de la cultura local. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4
YANGON – BAGAN

Esmorzar. Sortida al matí per agafar el vol amb destinació a Nyaung-U, molt a prop de Bagán (1 hora i 20 minuts de trajecte). A l’arribada, el recorregut comença amb la visita d’un temple lleugerament elevat per gaudir d’una majestuosa vista panoràmica de Bagan. Posteriorment passarem per l’acolorit mercat local de Nyaung-U, on la gent dels llogarets es reuneix per comprar i vendre els seus productes. Gaudirem un petit descans en una teteria tradicional per prendre te, activitat molt estesa a Myanmar. Més tard visitarem el temple Bu Li Thi, un temple amb vistes espectaculars de les planes que l’envolten i la introducció perfecta a la meravellosa varietat arquitectònica de Bagan. Després, visitarem el temple Ananda, una obra mestra de l’estil arquitectònic Mon i un dels temples més cridaners de Bagan. Seguirem amb el Temple de Dhamayangyi, construït amb maó vermellós, massís i de forma piramidal. Després d’aquesta visita gaudirem de l’esmorzar en un pintoresc restaurant local. Seguit tindrem temps lliure a l’hotel. L’última activitat del dia serà el passeig en carro de cavalls, passant per la pagoda Shwezigon, construïda al segle XI pel rei Anawrahta. Tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5
BAGAN

Després de l’esmorzar explorarem els temples Payathonzu, Lemyentha i Nandamannya a peu. Tot seguit anirem un taller de laca tradicional per observar la producció d’una de les artesanies més populars de Myanmar. Més tard visitarem el poble de Myinkaba i el Temple Gu Byauk Gyi, també conegut com “temple cova”, famós per les seves exquisides pintures jatakas i pels ben conservats baixos relleus a l’exterior. Molt a prop d’aquesta parada, es troba el Temple Manuha i el Nan Paya, dos temples amb belles estàtues de Buda. A continuació ens espera el dinar en un restaurant local i desplaçament a l’hotel per gaudir de temps lliure.

Com a última activitat del dia, anirem al moll per agafar una petita barca i realitzar un tranquil creuer pel riu Irrawaddy. Durant el trajecte, podrem observar l’estil de vida dels pescadors i els habitants de les ribes del riu, mentre contemplem una perspectiva única dels temples de Bagan. Sopar i allotjament.

Dia 6
BAGAN – MONT POPA – MANDALAY

Esmorzar. Sortida per carretera en direcció cap a Mandalay (unes 5 hores). Com el trajecte és una mica llarg, farem una parada al Mont Popa, un antic volcà extingit al cim del qual hi ha el Temple Taunk Kalat, dedicat als esperits animistes. Veurem l’activitat de la gent birmana que visita el santuari (la pujada és opcional, ja que els seus 777 graons no molt nets i plens de micos fan que aquesta pugui ser molt dura i incòmoda, sobretot en època de pluges). Durant la ruta a Mandalay, pararem en una plantació de palmeres on aprendrem sobre el procés de fabricació del sucre i l’orujo de palma. Arribada a l’hotel de Mandalay. Sopar i allotjament.

Dia 7
(MANDALAY) MINGUN

Esmorzar. Aquest matí ens traslladarem al port per agafar un vaixell que ens portarà pel riu Irrawaddy fins a la localitat de Mingun, permetent-nos observar la vida local a les seves ribes. En arribar visitarem la majestuosa i inacabada Pagoda Pahtodawgyi, així com la seva enorme campana de més de 90 tones, i la curiosa Pagoda Myatheindan, representant la muntanya Meru (muntanya mítica i sagrada per als budistes). Retorn a Mandalay.

A la tarda, visita al Temple Mahamuni, centre de la vida religiosa de la ciutat. A continuació, veurem el preciós monestir de fusta de Shwenadaw i la Pagoda Kuthodaw, que alberga el llibre més gran del món, tallat en marbre. Retorn a l’hotel. Finalment gaudirem de les espectaculars vistes i de la posta de sol en el Turó de Mandalay. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8
(MANDALAY) AMARAPURA – AVA

Esmorzar. Començarem el dia amb la visita al pont de teca de U-Bein, que té més de 200 anys d’antiguitat i està ubicat a l’antiga capital d’Amarapura. Seguidament, anirem al Monestir Mahagandayon, on tindrem l’oportunitat de viure l’emocionant experiència de presenciar el menjar diari dels més de 1.000 monjos que habiten el complex. A continuació, ens dirigirem a una altra antiga capital de Myanmar, Ava, a la qual arribarem després de creuar el riu amb barca. Farem la visita amb cotxe de cavalls, que ens portarà fins al recòndit Monestir Bargayar, famós pels seus gravats en fusta, i fins al Monestir Maenu Okkyaung (també conegut com Maha Aungmye Bozan), construït amb maó i estuc. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. Sopar i allotjament.

Dia 9
MANDALAY – HEHO – KAKKU – NYAUNG SHWE – LLAC INLE

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per prendre un vol amb destinació a Heho (40 minuts). Un cop arribats, sortirem per visitar Taunggyi, la capital de l’estat de Shan, i Kakku, un conjunt de pagodes. Allà, enmig del camp i delimitat per un petit mur es troba un fascinant i captivador complex de gairebé 2.500 estupes, perfectament alineades i de molt diferents estils arquitectònics, algunes de molt antigues. Sortida per carretera cap a Nyaung Shwe (2 hores), moll situat a la vora del llac Inle, famós per la particular tècnica dels pescadors de remar amb el peu. En ruta, visitarem al Monestir Shwe Yan Pyay, a la ciutat de Nyaung Shwe.

Després d’arribar al moll, farem una excursió en vaixell pel llac Inle i en acabat ens traslladarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 10
(LLAC INLE) – INDEIN

Esmorzar. Sortirem a explorar un mercat itinerant que ofereix una idea de la vida de les persones de les ètnies Pa-O, Danu i Intha que vénen a aquests mercats a vendre i comprar productes. Després d’això, sortirem en barca de cua llarga per creuar el llac cap a Indein, a l’extrem occidental d’Inle, una de les vistes més pintoresques al llac. Caminarem durant 15 minuts a través del llogaret d’Indein per arribar a les ruïnes de la pagoda de Nyaung Ohak dels segles XIV i XVIII. Una passarel·la coberta, molt popular entre els venedors de souvenirs, ens condueix fins Shwe Inn Thein Paya, un complex zedi del segle XVII i XVIII curtit i danyat per la climatologia; alguns dels seus edificis estan acabats de restaurar. Retorn al llac Inle per visitar la Pagoda Phaungdaw Oo, santuari principal del llac que conté cinc imatges sagrades de Buda cobertes amb pa d’or, i al Monestir Nga Phe Chaung, amb una col·lecció d’imatges de Buda antigues d’estil Shan. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 11
LLAC INLE – SAGAR – PHEKHON – LOIKAW

Esmorzar. Al matí, tindrem una experiència inoblidable per a veure la processó del festival de la Pagoda Phuang Daw Oo (des NgaPhe Chaung a Kyay Sar Gone). Després ens dirigirem a Phekhon en un vaixell local (però que té un nou motor menys sorollós). Després de dues hores de camí, arribarem al llogaret de Sagar, on farem una passejada observant el dia a dia de les ètnies locals Pa-O, Shan i Intha. Allà visitarem també la Pagoda de Sagar, on nombroses estupes formen una vista impressionant, i altres antics monuments religiosos. Després de dinar, continuarem el nostre viatge en vaixell cap a Phekhon. Aquesta ruta no sol ser freqüentada per viatgers, així que es conserva en el seu estat original. En arribar a Phekhon, tindrem una hora de camí per carretera per arribar a Loikaw (capital de l’estat de Kayah, als turons Karen i al costat del riu Pilu). Un cop a Loikaw, visitarem el Museu de l’Estat de Kayah per conèixer més sobre la cultura i tradició Kayah (la majoria dels habitants de Loikaw són d’ètnia Kayah, també coneguda com Karen). Després de visitar el museu, ens dirigirem a una fàbrica de teixits, on es produeixen la major part dels vestits tradicionals Kayah. A la tarda, gaudirem de la vista panoràmica i de la posta de sol des de dalt del punt més famós de la regió, el Taungkwe Zeti, un conjunt de estupes construït entre majestuoses formacions de carst. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 12
(LOIKAW) PAN PAD

Esmorzar. Al matí visitarem el mercat principal de Loikaw, el mercat Thirimingalar. El nostre guia comprarà objectes i menjar per donar durant la nostra visita. Després d’1 hora de viatge per carretera arribarem als llogarets Padaung de Pa Pad. Les dones Padaung, de vegades conegudes com “dones de coll llarg”, tradicionalment porten múltiples anelles de llautó al voltant del seu coll i turmells. Comencen a posar-se’ls als sis o set anys, i van afegint més cèrcols any rere any. El motiu original era espantar possibles segrestadors. Des de la carretera, una senzilla caminada de 45 minuts ens portarà al primer llogaret on veurem les dones Padaung, i on passarem la resta del matí. A la tarda, emprendrem el camí de tornada cap a Loikaw. En ruta, visitarem algunes de les aldees per conèixer Takon Dhaing, màstils dels esperits Nat. Aquests pals sagrats, o Kayhto Bo, es troben en la majoria de llogarets al voltant de Loikaw, i són adorats un cop l’any, el mes d’abril. Moltes d’aquestes tribus han estat convertides al cristianisme (algunes al budisme), però encara mantenen alguns dels seus costums animistes tradicionals. Sopar i allotjament.

Dia 13
LOIKAW – YANGON

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Yangon. Un cop a Yangon, visita al mercat de Bogyoke (antigament conegut com el mercat de Scott), amb centenars de botigues de menjar, roba, artesania i pedres precioses. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita al Karaweik Royal Barge per meravellar-se amb el decorat únic en forma de hamsa (au sagrada budista) al Kandawgyi Lake (el llac real). Sopar de comiat i allotjament.

Dia 14
YANGON – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per passejar, fer algunes compres o descansar fins a l’hora de dinar. Després, a l’hora prevista, ens traslladarem de l’hotel a l’aeroport, on agafarem el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 15
BARCELONA

Arribada a Barcelona i finalització dels nostres serveis.

Fi del viatge


OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 6 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge:

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00
Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

Descarregar PDF

Preu per persona en habitació doble: 3.095 €

Suplement individual: 465 €

Grup mínim: 6 persones. Places limitades a 20 persones.

 • INCLOU

 • Vols internacionals Barcelona – Yangon – Barcelona amb Singapore Airlines, en classe Turista.
 • Vols domèstics Yangon – Bagan, Mandalay – Heho i Loikaw – Yangon.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – aeroport.
 • 12 nits d’allotjament en hotels indicats, en habitació doble.
 • Pensió completa: esmorzars en hotels, dinars i sopars en excel·lents restaurants seleccionats locals o hotels.
 • Transport en autocar climatitzat durant la ruta.
 • Transport en vaixell privat a Mingun i al Llac Inle.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka. 
En cas de grups de menys de 10 viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Servei de maleters en hotels.
 • Aigua embotellada (2 ampolles per dia) i tovalloletes refrescants.
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Reunió prèvia al viatge.
 • Visat per a Myanmar.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • VISITES INCLOSES

 • Entrades i visites amb guia especialitzat a Bagán, Mont Popa, Mandalay, Amarapura, Ava, Kakku, llac Inle, Sagar, Loikaw i Yangon.
 • Visita al llogaret padaung de Pa Pad per veure les dones de coll llarg.
 • Assistència al Festival de la pagoda Phaungdaw Oo.

 • HOTELS

 • Yangon: Hotel Rose Garden, 4**** o similar.
 • Bagan: Hotel Amata Garden Bagan, 4**** o similar.
 • Mandalay: Hotel Eastern Palace Hotel, 4**** o similar.
 • Llac Inle: Hotel Serenity Resort, 4**** o similar.
 • Loikaw: Hotel Keinnera Loikaw, 3***sup. o similar.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació