Truca: 93 343 52 00
 

NOVA ZELANDA L’Illa de les antípodes naturals

 • Destinació: Nova Zelanda, Oceania
 • Durada: 18 dies
 • Sortida: 02/02/2020
 • Arribada: 19/02/2020
 • Preu: 7370€

18 dies | Dif. Horaria +10 h | Cal autorització de viatge NZeTA
AUCKLAND – ROTORUA – TONGARIRO – WELLINGTON – BLENHEIM – GREYMOUTH – FRANZ JOSEPH – QUEENSTOWN – TE ANAU – DUNEDIN – TWIZEL – PARC NACIONAL MOUNT COOK – CHRISTCHURCH
PATRIMONI UNESCO: Parc Nacional Tongariro – Te Wahipounamu (Mount Cook, Fiordland, Mount Aspiring, Westland)

Reserva ara Pregunta


Dia 1
BARCELONA – AUCKLAND

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de la companyia aèria per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Nova Zelanda. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka. Nit a bord.

Dia 2
AUCKLAND

Arribada a Nova Zelanda, on ens donaran la benvinguda al país. Trasllat al nostre hotel i allotjament.

Dia 3
(AUCKLAND) VISITA A LA CIUTAT – AUKLAND SKY TOWER

Esmorzar. Al matí realitzarem una visita guiada a la ciutat d’Auckland, visitant els llocs d’interès de la major ciutat neozelandesa, anomenada ciutat de velers: el Viaduct Harbour, antic port comercial i on es fa la regata American Cup; el parc urbà Auckland Domain, situat en un antic cràter; el barri Parnell, del 1841 i amb arquitectura victoriana i eduardiana; el mont Eden, el més alt dels volcans extintes d’Auckland, amb grans vistes de la ciutat. A la tarda pujarem a Auckland Sky Tower, l’edifici més alt del país, amb 328 m d’alçada, on gaudirem de les vistes panoràmica i soparem al restaurant giratori més alt de Nova Zelanda. Allotjament.

Dia 4
AUCKLAND – ROTORUA

Esmorzar. Sortirem cap a la regió geotermal de Rotorua. Visitarem Te Puia, on explorarem la vall geotermal de Te Whakarewarewa i ens endinsem més a la cultura maorí, la seva talla de fusta i els seus teixits. Veurem els kiwis, l’au que és símbol nacional, i el guèiser Pohutu, el més gran del país. A la tarda anirem al llogaret maorí Mitai per conèixer com viu la població autòctona. Veurem un espectacle cultural i gaudirem del sopar tradicional hangi. Allotjament.

El kiwi és una au no voladora, sense cua, de llarg bec, molt prim i flexible, corbat i amb gran sensibilitat al tacte. És endèmica de les illes neozelandeses, on ha existit durant milions d’anys. El seu nom de gènere Apteryx prové del grec “sense ales” (només fan 3cm i queden enganxades al cos) i el seu nom vulgar “Kiwi” prové de l’emissió sonora que fa, que sona com “kee wii” en l’idioma maorí. Tot i la seva mida petita, és molt ràpida quan corre, superant la velocitat humana.

Dia 5
ROTORUA – TONGARIRO

Esmorzar. Continuarem amb les visites de les zones volcàniques amb Wai-O-Tapu. Podrem veure els famosos Lady Knox Geyser (serem testimonis de la seva erupció), Champagne Pool, Primrose Terrace i Mud Pool, una àrea d’aigües termals, terra fumejant, cràters volcànics i piscines amb bombolles i aigua bullint. Sentirem el “pols de la terra” i l’olor de sofre que desprèn tota la zona.

Continuarem el nostre recorregut fins a les cascades Huka, situades sobre el riu Waikato, i el llac Taupo, el més gran del país. Arribarem al Parc Nacional de Tongariro, el més antic a Nova Zelanda i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, dominat per tres volcans. Farem un passeig i veurem Muntanya Ruapehu (2796 m), un dels volcans més actius d’Oceania. Sopar i Allotjament.

Dia 6
TONGARIRO – WELLINGTON

Esmorzar. Sortirem a través de les fèrtils terres de Levin cap a Wellington. La capital neozelandesa, fundada a finals de 1830 va esdevenir la capital del país el 1865, substituint Auckland, i està localitzada al sud de l’illa Nord, en les ribes de l’Estret de Cook. En visitarem els principals atractius, i pujarem a la Muntanya Victòria, per gaudir de les boniques vistes. Sopar i Allotjament.

Dia 7
WELLINGTON – BLENHEIM

Esmorzar. Al matí visitarem el Museu Nacional Te Papa Tongarewa (“el nostre lloc” en maorí), que ens oferirà les seves col·leccions d’art, història, cultura pacífica i maorí i medi ambient. Al migdia prendrem el ferri a Picton, a l’Illa del Sud i travessant la zona vitícola del país, coneguda sobretot pel seu Sauvignon Blanc. Arribada a Blenheim. Sopar i Allotjament.

Dia 8
BLENHEIM – GREYMOUTH

Esmorzar. Sortirem cap a la Costa Oest, via el Parc Nacional Nelson. En ruta pararem a Punakaiki, un poble a la vora del mar, conegut per les seves roques calcàries en forma de piles de creps. Continuem per la costa, passant per una zona famosa pels seus tallers de Pounamu, una pedra verda semblant al jade. Arribarem a Greymouth. Sopar i Allotjament.

El Pounamu només es troba en alguns rius de la costa oest de l’Illa Sud, i és un dels grans tresors maorís, que li van donar tanta importància que anomenen l’illa “Te Wai Pounamu” (les aigües de pedra verda). El color i les marques que presenta varien en funció del riu del que s’extreu la pedra. Al llarg de la història ha estat tallada amb gran varietat d’eines i se n’han fet diferents dissenys, el més conegut d’ells, Hei-Tiki. Fortes i perdurables, aquestes joies van ser usades pels caps com a símbol d’estatus, intercanviades com regals de pau i passades de generació en generació, augmentant així els seu mana (prestigi), amb cada nou portador.

Dia 9
GREYMOUTH – FRANZ JOSEF

Esmorzar. Continuarem per la costa i podrem gaudir de les sorprenents vistes, deixant a l’esquerra el Mar de Tasmània i a la dreta els nevats Alps del Sud. Abans d’entrar a la regió de les glaceres passarem per una zona boscosa. Arribarem a Franz Josef, al Parc Nacional de Westland Tai Poutini i farem un vol escènic en helicòpter. Sobrevolarem la Glacera Franz Josef i fem un breu aterratge sobre la neu, mentre contemplem el fantàstic panorama d’alta muntanya: la glacera Franz Josef, la glacera Fox i els dos pics més alts del país, la Muntanya Cook (3724 m) i la Muntanya Tasman. Sopar i Allotjament.

Dia 10
FRANZ JOSEF – QUEENSTOWN

Esmorzar. Començarem el dia amb una parada fotogràfica a la vora del llac Matheson, on es reflecteixen el bosc i la muntanya. A continuació creuarem el pas de Haast i envoltant la Muntanya Aspiring i el llac Wanaka arribarem a Arrowtown. Visitarem el llogaret encantador de l’època de la febre d’or, ple d’edificis històrics: el barri xinès, les cases dels miners, cafeteries, botigues de pedres precioses (jade i opal) o xocolata. A continuació arribarem a Queenstown, coneguda com la St. Moritz dels mars del Sud. És una ciutat de postal situada a les ribes del llac Wakitipu. A la tarda realitzarem un creuer pel llac a bord del vapor TSS Earnslaw, un històric vaixell (inaugurat al 1912), l’únic encara en marxa de tot l’hemisferi sud. Després visitarem una finca on presenciarem la tosa de les ovelles i una demostració de gossos d’atura. Al final del dia gaudirem d’un sopar-barbacoa gourmet. Allotjament.

Dia 11
(QUEENSTOWN) PARC NACIONAL DE LA MUNTANYA ASPIRING

Esmorzar. Començarem el dia amb una de les activitats més espectaculars, un creuer en llanxa de motor pel riu Dart (“Te Awa Wakatipu”, en maorí), una aventura que ens portarà al cor del Parc Nacional de la Muntanya Aspiring, on farem una breu caminada pel bosc primari de faig. Creat el 1964 com el desè parc nacional de Nova Zelanda, el parc s’extèn per més de 3.500 Km quadrats, i és molt popular per fer senderisme i muntanyisme. La muntanya que li dona nom arriba a alçar-se 3.033 metres, i les altres muntanyes més importants superem ambdues els 2500 mts.

A la tarda pujarem al Bob’s Peak en telefèric per contemplar les vistes del llac, la ciutat de Queenstown, i les muntanyes més significatives dels voltants. Soparem al restaurant panoràmic. Allotjament.

Dia 12
QUEENSTOWN – TE ANAU

Esmorzar. Sortirem cap a Te Anau, la porta al Parc Nacional de Fiordland. Realitzarem un creuer pel llac Te Anau cap a les coves Glowworm Caves. Entrarem en llanxa petita a la amagada gruta, on podrem observar milers d’insectes lluminosos (semblants a cuques de llum) que produeixen una sensació extraordinària. Sopar i allotjament. 

Dia 13
(TE ANAU) PARC NACIONAL DE FIORDLAND – CREUER

Esmorzar. Dedicarem tot el dia al Parc Nacional de Fiordland, el més gran i el més inaccessible de Nova Zelanda. Gràcies a la pluviositat alta, la vegetació és abundant i ha creat un únic paisatge de selva màgica enmig de nombrosos fiords. Començarem amb un creuer pel pintoresc llac Manapouri, a continuació travessem la selva, creuant el Pas de Wilmot. Arribant al fiord Doubtful Sound, embarcarem en un creuer a bord del catamarà Patea Explorer. Durant la navegació tindrem oportunitats d’albirar dofins, llops marins i

amb més sort pingüins. Doubtful Sound es considera una de les millors experiències, sent el fiord més fotogènic i remot, ja que no es pot accedir per carretera. Sopar i allotjament.

Dia 14
TE ANAU – DUNEDIN

Esmorzar. Travessarem l’Illa del Sud per arribar a la Costa Est. Explorarem la península d’Otago, coneguda per la seva colònia d’albatros. Farem un creuer des de Wellers Rock per veure de prop l’únic lloc d’implantació a terra ferma de l’albatros reial. Arribarem a Dunedin, una ciutat universitària, fundada per emigrants escocesos durant l’època de la febre d’or (se la coneix com l’Edimburg del sud), fet que la va fer créixer de manera molt ràpida. El tinent James Cook hi va estar durant uns dies en la seva famosa expedició, i va informar de l’existència de foques i pingüins. A finals de 1830 ja era un important port balener internacional. Farem una visita a la ciutat: l’estació de trens, edificis eduardians i victorians, capitells d’esglésies gòtiques, les mansions. Dunedin també és llar d’alguns dels escriptors neozelandesos més rellevants, com Janet Frame, Charles Brasch i Thomas Bracken. Sopar i allotjament.

Dia 15
DUNEDIN – TWIZEL

Esmorzar. Deixarem la costa per tornar a la muntanya. Durant la nostra ruta pararem a Moeraki Boulders, una curiosa formació rocosa que consisteix en roques gairebé esfèriques, repartides per la zona de la platja.

Passarem per la regió de McKenzie, un altiplà i estepes plenes de l’herba tussok. Arribarem al poble de Twizel, situat a peus de la muntanya més alta del país. Sopar i allotjament.

Dia 16
PARC NACIONAL MOUNT COOK – CHRISTCHURCH

Esmorzar. Sortirem cap al llac Pukaki, un llac glacera de color turquesa amb vista a Mont Cook (3754 m), el més alt de Nova Zelanda. Pujarem cap a la vall de la Glacera Tasman, el més gran dels Alps Meridionals. Farem una breu caminada a través de la morrena glacial i tot seguit farem un creuer pel llac Tasman per apropar-nos a la glacera i als icebergs de diferents formes i mides. Seguirem les visites amb una parada a Tekapo per conèixer el poble situat a la vora del llac homònim i visitar l’Església del Bon Pastor amb vistes al llac glacera color turquesa i a les muntanyes nevades. Arribarem a Christchurch, anomenada la ciutat més anglesa fora d’Anglaterra. A la tarda farem una visita al centre de Christchurch. Sopar i allotjament.

Dia 17
CHRISTCHURCH – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport de Christchurch, per prendre el vol de tornada.

Dia 18
BARCELONA

Arribada a Barcelona i finalització dels nostres serveis.

Fi del viatge


OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 6 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge:

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00
Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

Descarregar PDF

Preu per persona en habitació doble: 7.370 €

Suplement individual: 1.435 €

Grup mínim: 6 persones. Places limitades a 20 persones.

 • INCLOU

 • Vols internacionals Barcelona – Auckland i Christchurch – Barcelona amb Singapore Airlines, en classe Turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – aeroport.
 • 15 nits d’allotjament en hotels indicats, en habitació doble amb esmorzar.
 • Mitja pensió: sopars en excel·lents restaurants seleccionats locals o hotels.
 • Transport en autobús climatizat durant la ruta.
 • Transport en ferri Wellington – Picton.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de guia Baraka. 
 En cas de grups de menys de 10 viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Servei de maleters en hotels.
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Reunió prèvia al viatge.
 • Autorització de viatge NZeTA.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Despeses personals dels viatgers.
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • VISITES INCLOSES

 • Entrades i visites amb guia especialitzat en Parc Nacional Tongariro, Parc Nacional de la Muntanya Aspiring, Parc Nacional de Fiordland.
 • Entrades i visites a Rotorua (Te Puia), Wai O Tapu Thermal Wonderland i Wellington (Museu Te Papa).
 • Espectacle cultural en el llogaret maorí Mitai.
 • Tour en helicòpter a Glacera Franz Josef.
 • Creuers al llac Wakatipu, el riu Dart, el llac Te Anau, el fiord Doubtful Sound, la península Otago i el llac Tasman.
 • Bitllets de telefèric a Queenstown.

 • HOTELS

 • Auckland: Hotel Stamford Plaza Auckland, 5***** o similar
 • Rotorua: Distinction Rotorua Hotel & Conference Centre, 4**** o similar
 • Tongariro: Hotel Powderhorn Chateau, 4**** o similar
 • Wellington: Hotel Park Hotel Lambton Quay, 4**** o similar
 • Blenheim: Marlborough Vintners Hotel, 4**** o similar
 • Greymouth: Kingsgate Hotel Greymouth, 3***sup. o similar
 • Franz Joseph: Scenic Hotel Franz Josef Glacier, 4**** o similar
 • Queenstown: Hotel Ramada Queenstown, 4**** o similar
 • Te Anau: Distinction Luxmore Hotel Lake Te Anau, 4**** o similar
 • Dunedin: The Victoria Hotel Dunedin, 4**** o similar
 • Twizel: MacKenzie Country Inn, 3*** o similar
 • Christchurch: Heartland Hotel Cotswold, 3*** sup o similar

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació