Truca: 93 343 52 00
 

PATAGÒNIA: Una extraordinària experiència amb la natura

 • Destinació: Amèrica, Patagònia
 • Durada: 20 dies
 • Preu: 7970€

Consulteu properes sortides

20 dies | Dif. Horaria -4 | No cal visat

ITINERARI: BUENOS AIRES – PENÍNSULA VALDÉS – PUERTO MADRYN – PINGÜINERA DE PUNTA TOMBO – USHUAIA – PN TIERRA DE FUEGO – TREN DE LA FI DEL MÓN – CANAL DE BEAGLE – LLACS FAGNANO I ESCONDIDO – EL CALAFATE – EL CHALTEN – GLACERA VIEDMA – GLACERA PERITO MORENO – PN TORRES DEL PAINE – PUERTO MONTT – PUERTO VARAS – PETROHUE – ENSENADA – PEULLA – PUERTO PAÑUELO – SAN CARLOS DE BARILOCHE – CIRCUITO CHICO

PATRIMONI UNESCO: Les Glaceres

Tot un seguit d’experiències inoblidables acompanyades per la natura més variada aplega aquest viatge, un dels més somniats per qualsevol viatger i que amb les seves meravelles naturals ens deixarà bocabadats. L’espectacle que suposen els elefants marins, els pingüins, els lleons marins i les balenes a Península Valdés s’uneix a l’espectacle que ofereixen les grans glaceres de Calafate i la bellesa de les Torres del Paine, la travessa andina i els llacs que envolten Bariloche.

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA – BUENOS AIRES.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on amb l’ajuda del nostre guia farem els tràmits de facturació i embarcament per al vol que ens durà a Buenos Aires. Arribarem a Buenos Aires, també anomenada la Ciutat de la llum. Després dels tràmits de duana ens traslladarem a l’hotel, on soparem i ens allotjarem

Dia 2
(BUENOS AIRES) DELTA DEL TIGRE I VISITA DE LA CIUTAT.

Després d’esmorzar, sortirem cap a la zona nord de la ciutat, visitant en ruta la zona residencial de San Isidro. Prosseguirem la ruta cap al port del delta del Tigre, per embarcar en un vaixell típic i recórrer els diferents braços del delta del riu Paraná. Tornarem a dinar a Buenos Aires i per la tarda farem la visita a la ciutat fent un recorregut pels punts més importants de la ciutat: plaça de Mayo, amb la casa del Govern i la Catedral metropolitana, el Congrés Nacio-nal, així com el tradicional barri de San Telmo, La Boca, els Lagos de Palermoi la sofisticada Recoleta, un dels barris més exclusius de la capital argentina. Sopar en un conegut restaurant. Allotjament.

Dia 3
(BUENOS AIRES) LA VIDA DELS GAUTXOS.

Esmorzar. El dia d’avui anirem a una típica hisenda, localitzada en una zona típica del gautxo. Allà gaudirem d’un atractiu dia de camp, tot coneixent els aspectes de la vida dels gautxos. Durant el dinar fruirem amb un interessant espectacle folklòric. Tornarem a Buenos Aires per sopar. Allotjament.

Dia 4
BUENOS AIRES – PENÍNSULA VALDÉS.

Després d’esmorzar, ens traslladarem a l’aeroport per embarcar en el vol a Trelew, porta d’entrada a la Península Valdés. Després de recórrer uns 70 km s’arriba a l’istme Carlos Ameghino, porta d’entrada a la reserva faunística integral de la península Valdés. En arribar, anirem fins al nostre hotel. Dinarem i per la tarda anirem a Punta Delgada on podrem apreciar grans concentraci-ons de lleons i elefants marins. Sopar i allotjament

Dia 5
PENÍNSULA VALDÉS – PUERTO MADRYN.

Esmorzarem i posteriorment visitarem un centre d’interpretació, habilitat per informar-nos adequadament de la riquesa de fauna i flora que hi ha en aquesta regió. Tot seguit, anirem a Puerto Pirámides, on podrem observar una important colònia de lleons marins sud-americans (lobo marino de un pelo, Otaria byronia). Dinarem i per la tarda seguirem la nostra ruta fins arribar a Puerto Madryn, població que serveix de base per a la majoria de les excursions de natura que hom pot fer en aquestes terres. Sopar i allotjament.

Dia 6
(PUERTO MADRYN) PINGÜINERA PUNTA TOMBO.

Esmorzarem a l’hotel, abans de sortir per dedicar el dia a la visita de la pingüinera de Punta Tombo. Aquí podrem apreciar el meravellós espectacle de l’organitzada vida dels pingüins australs de Magallanes (Spheniscus mage-llanicus). Dinarem i passarem per la vall inferior del riu Chubut fins arribar a Gaiman, antiga colònia gal·lesa que encara conserva les tradicions del seus avantpassats, com pot ser l’abundant i excel·lent te gal·lès. Sopar i allotja-ment.

Dia 7
PUERTO MADRYN – USHUAIA.

Esmorzar. Disposarem d’un temps lliure a la bonica població costanera fins a l’hora de dinar. A continuació, sortirem per carretera cap a l’aeroport de Trelew i agafarem un vol de línia regular amb destinació a Ushuaia, la ciutat més austral del món. En arribar-hi ens traslladarem a l’hotel, i a continuació visitarem la ciutat i el Museu de la Fi del Món, que ens servirà per fer-nos una idea de les dures condicions de vida que varen patir els primers pobladors de la zona. Sopar i allotjament

Dia 8
(USHUAIA) P. N. TIERRA DE FUEGO – TREN DEL FIN DEL MUNDO – CANAL DE BEAGLE.

Esmorzarem i anirem al Parc Nacional Tierra de Fuego. D’una irregular topo-grafia, presenta una gran successió de rius, llacs i formacions muntanyoses, amb una estreta franja boscosa, la profunda badia de Lapataia i nombroses cales amb penya-segats i platges que resulten ideals per a la fauna marina. A l’entrada del parc, els seus camins secundaris ens permetran conèixer llocs com Bahía Ensenada, l’illa Redonda, així com Laguna Negra i Laguna Verde. Dinarem i a la tarda tindrem una emocionant aventura en pujar al tren anomenat de la fi del món. A continuació, sortirem a navegar en catamarà pel canal de Beagle. Mentre naveguem per la badia Ushuaia anirem observant la ciutat més austral del món, fins a arribar a l’històric far de Les Éclaireurs. De retorn podrem contemplar l’illa dels Llops i l’illa dels Ocells. Sopar i allotjament al nostre hotel. 

Dia 9
USHUAIA. LLACS FAGNANO I ESCONDIDO – EL CALAFATE.

Després d’esmorzar sortirem per recórrer els Andes Fueguinos. El primer punt del nostre recorregut ens portarà al Paso Garibaldi, on es travessa la serralada dels Andes amb el bell panorama dels llacs Fagnano i Escondido. Aquest ofereix una vista única, envoltada d’un entorn de bellesa inigualable. Continuarem el nostre recorregut fins arribar al cap del llac Fagnano, imponent mirall d’aigua de 100 km de longitud. Dinarem i ens dirigirem a l’aeroport per prendre el vol que ens durà a El Calafate. Arribarem i ens traslladarem al nostre hotel on soparem i ens allotjarem.

Dia 10
(EL CALAFATE) CHALTEN – GLACERA VIEDMA.

Després d’esmorzar, sortirem cap a El Chalten vorejant en moltes ocasions el llac Viedma i gaudint de vistes sobre la glacera homònima i les muntanyes Chalten o Fitz Roy i Torre. Dinarem i al port de Bahia Tunel embarcarem per observar la glacera més gran del parc i del país. En el decurs de la navegació viurem una magnífica experiència, tot veient els 40 metres d’alçada que tenen les parets blaves de gel de la glacera Viedma. Tornarem a El Calafate. Sopar i allotjament

Dia 11
(EL CALAFATE) GLACERA PERITO MORENO.

Esmorzar. Avui coneixerem l’espectacular glacera Perito Moreno, potser la més famosa del món. La visió de la magnífica glacera i de l’avanç del seu front de gel, amb l’arc central obrint-se pas al llac, serà sens dubte un dels punts culminants d’aquest extraordinari viatge. El primer punt d’observació de la glacera serà la cova dels sospirs, l’intens color blau de la qual es reflecteix en la massa de glaç. Continuarem fins a les passarel·les, des d’on podrem gaudir millor d’aquest increïble escenari natural, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Dinarem, i a la tarda tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 12
EL CALAFATE – P. N. TORRES DEL PAINE.

Després d’esmorzar ens traslladarem fins a Cerro Castillo, frontera amb Xile. Després dels tràmits de duana, dinarem i seguirem la ruta vers el nostre hotel. Sopar i allotjament.

Dia 13
P. N. TORRES DEL PAINE.

Esmorzar.  Dedicarem  el  dia  a  conèixer  el Parc  Nacional  Torres  del  Paine, Reserva de la Biosfera, on conviuen diferents espècies d’animals. Durant la visita contemplarem el Salto Grande, a través del qual crea el llac Pehoé, els anomenats Cuernos del Paine, impressionant massís de granit. Continuarem per la ribera del llac Pehoé fins a arribar al llac Grey. Dinarem observant la gla-cera Grey i anirem fins a la Laguna Amarga, des d’on tindrem una vista impressionant de Torres del Paine. Seguirem fins a Puerto Natales per visitar la cova del Milodón. Sopar i allotjament.

Dia 14
P. N. TORRES DEL PAINE – PUERTO MONTT – PUERTO VARAS.

Després d’esmorzar ens traslladarem a Punta Arenas per prendre el vol a Puerto Montt. En arribar ens traslladarem a l’hotel, i a la tarda visitarem la ciutat, on veurem la caleta d’Angelmó i el mercat, amb la seva varietat de peixos i mariscs. Continuarem fins a Cerro Calvario i prosseguirem per la costa del llac, amb la visió de fons de l’impressionant volcà Osorno, fins a arribar a Puerto Varas, situada a les vores del llac Llanquihué. Sopar i allotjament.

Dia 15
PUERTO VARAS – PETROHUÉ – ENSENADA – PEULLA.

Esmorzar. Aquest matí ens dirigirem a Petrohué per iniciar la travessa dels llacs. Prendrem la ruta fins a Ensenada, localitat situada a l’extrem del llac Todos los Santos. En aquest indret agafarem el vaixell que ens portarà a través dels llacs fins a Peulla. Dinarem en arribar. Disposarem de la tarda per passejar per aquests bells paratges. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 16
PEULLA – PUERTO PAÑUELO – SAN CARLOS DE BARILOCHE.

Avui, després d’esmorzar, sortirem cap a Puerto Frías. Embarcarem novament per efectuar la travessa del llac Frías fins a Puerto Alegre. En arribar, conti-nuarem en autocar fins a Puerto Blest, on dinarem. A la tarda, seguirem fins a Puerto Pañuelo, on farem els tràmits per entrar novament a l’Argentina. Envoltats d’imponents paisatges, arribarem a l’hotel. Sopar i allotjament al nostre hotel.

Dia 17
(BARILOCHE) CIRCUITO CHICO.

Esmorzarem i sortirem per fer el clàssic circuito chico. Aquest viatge s’inicia des de Bariloche per un camí sinuós i espectacular, que voreja el llac Nahuel Huapi. Després de travessar preciosos paisatges arribarem al peu de Cerro Campanario. Aquest indret, situat a 1.050 m d’alçada, ofereix les millors vistes panoràmiques de la zona. Després de dinar retornarem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 18
BARILOCHE – BUENOS AIRES. SOPAR DE TANGOS.

Avui, havent esmorzat, tindrem unes hores per contemplar, per darrera vegada en el viatge, els impressionants paisatges que ens envolten, abans de traslladar-nos a l’aeroport i volar cap a Buenos Aires. En arribar-hi ens traslladarem a l’hotel. Aquesta nit sortirem a fer el nostre sopar de comiat en un restaurant, famós a la capital pel seu espectacle de tangos d’alt nivell. Allotjament al nostre hotel.

Dia 19
BUENOS AIRES – BARCELONA.

Després d’esmorzar, tindrem el matí lliure per fer les darreres compres en les nombroses zones comercials properes al nostres hotel. a l’hora convinguda, ens dirigirem a l’aeroport per a fer els tràmits de facturació i embarcament per a la nostra tornada a Barcelona. Nit a bord.

Dia 20
BARCELONA.

Arribarem a Barcelona tot guardant un bell record d’aquells magnífics pai-satges que haurem deixat enrera en unes terres tan llunyanes com belles. Ens quedaran, sens dubte, guardades per sempre més a les nostres ments les imatges dels paisatges naturals que haurem copsat.

 

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS:

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 30 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana destí.
 9. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

 

Descarregar PDF

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Buenos Aires – Barcelona amb Aerolíneas Argentinas en classe Turista.
 • Vols domèstics detallats a l’itinerari, en classe turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – Aeroport.
 • Allotjament en hotels de 3* i 4*, habitació doble.
 • Pensió completa.
 • Transport en autocar climatitzat de luxe durant la ruta.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de la guia Baraka.
  En cas de grups de 10 o menys viatgers, hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.
 • Servei de maleters.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa. 
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • SUPLEMENTS

 • Suplement individual: 1.890 €

 • ITINERARINota: En el viatge d’octubre es realitzarà un recorregut per veure les balenes que es concentren a la zona de juny a desembre.

Existeix la possibilitat de fer una extensió a Iguaçú i Misiones en finalitzar el viatge. Informeu-vos!

 

INFORMACIÓ RELACIONADA

Saps que…

-La carn argentina es famosa al món sencer.

-El clima es força canviant. No oblideu mai protecció per la pluja i el vent ni tampoc pel sol.

-La millor època per veure les balenes és entre agost i novembre.

-Els vaixells que fan la travessa andina són de servei regular.

- Aquest és any electoral a Argentina el que sol provocar forts canvis en els preus a l’alça o a la baixa. Consulteu-nos!

 

Alimenta l’esperit!

- EN LA PATAGONIA. Bruce Chatwin

- PATAGONIA EXPRESS. Luis Sepúlveda

- MANUAL DEL PERFECTO BOLUDO. Bolud Al Bodolub

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació