Truca: 93 343 52 00
 

Perles Cubanes 2017

 • Destinació: Amèrica, Cuba

Mini Circuit en privat, amb chofer & guia
Visitant l’Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinitat & Santa Clara
Sortides diàries fins al 20 d’Octubre de 2017

Reserva ara Pregunta

Descarregar fitxa

Dia 1

Barcelona, Bilbao, Palma de Mallorca o Madrid – l’Havana.

Casa de lloguer categoria Turista a l’Havana.

Presentació en l’aeroport, almenys, dues hores abans de la sortida del vol. Vol a l’Havana, via Madrid, amb Air Europa. Una vegada a Madrid canviarem d’avió i abordarem el vol que ens portarà a l’Havana. Seràn, aproximadament, 9 hores de vol. Entre els tràmits de duana i la recollida d’equipatge podeu sortir de l’aeroport més d’una hora després de l’arribada. Trasllat a l’allotjament. Us proposem anar a sopar alguna cosa en algún paladar de l’Havana.

Dia 2

L’Havana. 

Casa de lloguer categoria Turista a l’Havana. Esmorçar & Dinar.

Esmorçar. Quedareu amb algun dels nostres companys a Cuba per començar un autèntic recorregut de la vella ciutat. Anirem en almendrón (cotxes clàssics dels anys 50 en els quals es mouen habitualment els habaneros), fins al punt des d’on començarem el recorregut. Des del Capitoli: travessar el Parc de la Fraternitat, després entrar per la calli Bisbe. Recorrerem les places: Plaça Vella; Plaza de Sant Francisco; Plaza de la Catedral. Caminar amb calma i gaudir el ritme dels seus carrers i la seva gent, gairebé al vostre aire. Us convidaran a beure alguna cosa refrescant, així com a menjar en un dels millors paladars: Donya Eutimia. Tarda i nits lliures per gaudir de la vitalitat havanera.

Dia 3

L’Havana – Viñales – l’Havana.

Casa de lloguer categoria Turista a l’Havana. Esmorçar & Dinar.

Esmorçar. Sortirem rumb a l’autopista per viatjar directament al Valle de Viñales, particular entorn natural caracteritzat pels mogotes. Els paisatges de la vall; els mogotes que els envolten i les vegas de tabac seran alguns dels enclavaments que veurem al llarg del dia. Anirem a la Cova de l’Indi i recorrerem el seu riu subterrani en llanxes, les que abordarem dins de la mateixa cova. Menjarem a la zona de la vall. Al final de la tarda sortirem de retorn rumb a l’Havana.

Dia 4

L’Havana – Escales de Jaruco – Cienfuegos. 

Casa de lloguer categoria Turista en Cienfuegos. Esmorçar & Dinar.

Esmorçar. D’hora en el matí estarem amb maletes llestes per sortir de l’Havana rumb a l’autopista de 8 vies. Poc més de mitja hora de carretera i, ja en el quilòmetre 18 de l’autopista, entrarem al petit poblat de Vas tapar, on farem una parada a la casa d’alguna família local, per quedar amb qui ens acompanyarà a visitar les Escales de Jaruco. Des de Vas tapar continuarem per les 8 vies fins a Cienfuegos. Dinar. Després d’instal·lar-nos anirem a la terrassa del Palau del Valle, serà una experiència única si el temps ens ho permet. Nit lliure en Cienfuegos.

Dia 5

Cienfuegos – El Nicho – Trinidad. 

Casa de lloguer categoria Turista en Trinidad. Esmorçar & Dinar.

Esmorçar. En el matí farem un recorregut matinal de la ciutat de Cienfuegos per després posar rumb a una zona de singular bellesa a les muntanyes: El Nínxol, on podreu gaudir de la naturalesa. Dinar inclòs a la zona del Nicho. Continuar rumb a Trinidad, la millor conservada de les ciutats colonials. En la tarda començarem el recorregut, a peu, de la vila trinitaria, gairebé al vostre aire en companyia del guia acompanyant. Us suggerim, si ve de gust, anar fins a ancón a veure la posta de sol, o a gaudir una mica de la platja. En Trinidad hi ha moltes coses que fer i veure, però sobretot, en la nit, visitar l’escalinata: música en viu, gent ballant, molta vida.

Dia 6

Trinidad – Cayos del sud del Mar Carib (viatge en catamarà) – Trinidad. 

Casa de lloguer en Trinidad, categoria Turista. Esmorçar & Dinar.

Esmorçar. Passarem bona part del dia d’avui fent vida a bord d’un catamarà. Sortirem rumb a la marina de Trinidad, en la península de Ancón, on ens rebran amb un Còctel de benvinguda. Començarem el passeig en catamarà per les càlides aigües del Mar Carib. Snorkeling en la barrera coralina amb l’equipament inclòs. Bar obert a bord amb begudes nacionals. Temps lliure a la platja del cayo per nedar i prendre el sol. Dinar a la marinera. Unes sis hores després retorn a la Marina i trasllat a casa (Nota important: si no existeix un mínim de viatgers, si hi ha mal temps, etc. la companyia que opera el catamarà pot suspendre la sortida, en tal cas s’intentarà canviar per al següent dia, o es retornarà l’import d’aquesta excursió al viatger). Tarda i nit lliure en la vila.

Dia 7

Trinidad – Valle dels Enginys – Trinidad. 

Casa de lloguer en Trinidad, categoria Turista. Esmorçar & Dinar.

Esmorçar. Pel matí continuarem el recorregut, a peu, de la vila trinitaria, gairebé al vostre aire en companyia del guia acompanyant, per veure allò que ens hagi quedat pendent de veure ahir en la tarda. Menjar en un paladar trinitario. Després anirem a recórrer la zona del Valle dels Enginys (mirador) i la Torre Manaca Iznaga. Retorn a Trinidad. Temps lliure al vostre aire en Trinidad.

Dia 8

Trinidad – Santa Clara – Havana.

Casa de lloguer categoria Turista a l’Havana. Esmorçar, Dinar & Sopar.

Esmorçar. Posar rumb a Santa Clara. A l’arribada a Santa Clara visitarem el centre d’aquesta atractiva ciutat, lloc on descansen les restes mortals del Ché Guevara (El mausoleu estarà tancat els Dilluns). Menjar en un recomanable paladar local. Continuarem rumb a l’Havana, on arribarem al final de la tarda. Aquesta nit tindrem el sopar de comiat en un Pent House convertit en pròsper paladar, soparem envoltats de l’atmosfera havanera dels anys 50 del segle XX. Trasllats en cotxes clàssics des de l’allotjament fins al paladar. 

Dia 9

La Habana – Europa. 

A bordo del vuelo Habana – Madrid.

Esmorçar. Avui és l’últim dia d’aquest viatge a Cuba, encara que sempre podeu tornar doncs us queda molt a veure de la illa. Us recomano gaudir pel vostre compte i al vostre aire, caminant per l’Havana. Trasllat a l’aeroport per prendre el vol de retorn. Nit a bord del vol nocturn.

Dia 10

Madrid – Ciutat d’origen: Arribada a Europa i vol de connexió.

 

Preu per persona, sobre la base de 12 viatgers, des de: 1024,00 € + 479,00 € de taxes aèries. Consultar suplements o descomptes segons disponibilitat en reservar vols i allotjaments. Consultar suplements en ser menys de 12 viatgers i allotjaments en hotels. Tarifa PROMO. Places limitades.

 

 • INCLOU

 • Vols via Madrid a l’Havana, amb Air Europa, classe PROMO emissió 24H.
 • Trasllat privat a l’allotjament a l’arribada a l’Havana.
 • 3 nits a casa Categoria Turista, amb esmorçar, a la zona del Vedado.
 • Recorregut de l’Havana Vella, amb dinar al paladar Donya Eutimia.
 • Excursió a Viñales, amb dinar.
 • Transport climatizat, amb chofer & guia, durant la ruta des de la sortida de l’Havana al retorn de Trinidad (dies 3 al 8).
 • Recorregut de la ciutat de Cienfuegos amb beguda a palau del Valle, al capvespre.
 • 1 nit a casa Categoria Turista, amb esmorçar, a Cienfuegos.
 • Excursió al Nicho, amb dinar per la zona.
 • 3 nits a casa Categoria Turista, amb esmorçar, a Trinidad.
 • Recorregut de Trinidad, amb menjar en paladar.
 • Safari en catamaràn* a algun cayo al sud de Trinidad, amb menjar (veure nota sobre aquest tema).
 • Visita de la ciutat de Santa Clara en trànsit, amb dinar.
 • 1 nit a casa Categoria Turista, amb esmorçar, a la zona del Vedado.
 • Esmorçars (diaris), Dinars (7) i Sopars (1) detallades a l’itinerari.
 • Trasllat des de l’allotjament a l’aeroport, a la sortida de l’Havana.
 • Assegurança bàsica d’assistència en viatge, obligatori per entrar a Cuba (Consultar altres assegurances).
 • Assistència en destinació pel nostre personal (telèfon d’assistència 24 hores).
 • Documentació electrònica. 
 • Visat Turista.
 • Taxes de duana a la sortida de Cuba (aproximadament 25.00 CUC).

 • NO INCLOU

 • Serveis no descrits en l’itinerari.
 • Begudes extres en els sopars, dinars o esmorçars.
 • Propines per a guies, xofers, restaurants i maleters.
 • En alguna visita pot no estar inclosa l’entrada, s’informarà prèviament.

 

Gràcies, per confiar-nos l’organització del seu viatge,

Som experts a Cuba!


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació