Truca: 93 343 52 00
 

PERÚ: Màgica combinació de natura i arqueologia

  • Destinació: Amèrica, Perú
  • Durada: 18 dies
  • Sortida: 08/11/2017
  • Preu: 6580€

LIMA – CHICLAYO – TRUJILLO – CHAN-CHAN I HUACAS – AREQUIPA – COLCA – PUNO – CUSCO – VALL SAGRADA DELS INQUES – AGUAS CALIENTES – MACHU-PICCHU – OLLANTAYTAMBO – ICA – LÍNIES DE NAZCA

País de nombroses facetes, sorprenent i mil·lenari, ple de màgia. Descobrir les antigues civilitzacions que s’hi van desenvolupar i explorar aquest exuberant territori de llargues costes del Pacífic, deserts, la majestuosa serralada dels Andes, boniques ciutats colonials, mercats indígenes i vives tradicions, són un gran somni per a qualsevol viatger. Assaborirem la combinació d’aquests elements tot endinsant-nos en un llegat històric increïble.

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA – LIMA.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el nostre guia, que ens ajudarà per fer tots els tràmits de facturació i embarcament per al vol que, via una ciutat europea, ens portarà fins a Lima, capital del Perú. Nit a bord.

Dia 2
ARRIBADA A LIMA. VISITA DE LA CIUTAT.

En arribar, i després de complimentar les formalitats duaneres, ens traslladarem al nostre hotel. Esmorzarem i tindrem unes hores de descans per aclimatar-nos abans de dinar. A la tarda farem un recorregut pel centre històric de la ciutat de Lima. Veurem el passeig de la República, les places San Martín i Major, el Palau de Govern, la Basílica, el Palau de l’Arquebisbat, vells carrers amb mansions colonials i balconades d’estil morisc. Visitarem San Francisco, el conjunt monumental més gran d’art colonial a Amèrica i finalitzarem la visita amb una espectacular vista de l’oceà Pacífic. Sopar i allotjament.

Dia 3
LIMA (MUSEU LARCO) – CHICLAYO.

Aquest matí, després d’ esmorzar, completarem la visita de la ciutat i visitarem el Museu Larco Herrera, on es troba la més important col·lecció privada d’art precolombí peruà del món. Dinarem i ens traslladarem a l’ aeroport per agafar el vol que ens portarà fins Chiclayo. En arribar, trasllat a l’ hotel i acomodació. Sopar.

Dia 4
CHICLAYO: SIPAN I TÚCUME – TRUJILLO.

Esmorzarem i iniciarem la nostra descoberta del monumental complex arqueològic que aquesta zona ens ofereix. Primerament visitarem el Museu de les Tombes Reials de Sipán, on trobarem els vestigis més importants de la cultura moche: la tomba del Señor de Sipán, governant mochica que exhibeix els seus ornaments en or, plata i coure. Descobert l’any 1987, la seva importància es va comparar a la de les mòmies egípcies, tant pel significat que va tenir per al poble peruà com per la riquesa que l’acompanyava. Tot seguit anirem fins a Túcume, al nord de Chiclayo, on veurem l’ impressionant complex conformat per 26 enormes piràmides, fetes d’adob, envoltades de petites estructures que daten de l’època pre-inca. Dinarem i continuarem la nostra etapa direcció Trujillo. Poc abans d’ arribar-hi, farem una parada al no menys cèlebre recinte arqueològic conegut amb el nom de «El Brujo», format per les piràmides mochicas de Cao Viejo i Huaca Cortada, a més d’un conjunt de restes de l’època pre-hispànica i colonial repartits en una extensa àrea desèrtica de manera triangular. Sopar i allotjament.

Dia 5
(TRUJILLO) VISITA DE LA CIUTAT, CHAN-CHAN I HUACAS.

Esmorzarem i sortirem a conèixer la ciutat de Trujillo i la seva rodalia. Visitarem la Plaza de Armas i l’església de la Merced. Hi veurem algunes de les cases colonials històriques i la muralla perimetral, i accedirem al Museu Arqueològic. Deixarem la ciutat per anar al recinte de Chan-Chán, la ciutat de fang més antiga de l’Amèrica prehispànica. Encara mostra tota una sèrie de places, habitatges, dipòsits, carrers i temples piramidals, així com grans murs decorats amb relleus de figures geomètriques, zoomorfes i mitològiques. Dinarem i anirem al poblet de Huanchaco, tradicional port pesquer on podrem veure els caballitos de totora (antigues embarcacions mochicas). A la tarda, visitarem la huaca del Sol i la de la Lluna, que van ser centres cerimonials administratius i d’habitatge per a l’elit inca. Sopar i allotjament.

Dia 6
TRUJILLO – AREQUIPA.

Després d’ esmorzar ens traslladarem a l’ aeroport per agafar el vol, que via la ciutat de Lima, ens portarà fins a Arequipa, coneguda com «la Ciutat Blanca». Ens acomodarem a l’ hotel, i havent dinat, sortirem a conèixer aquesta ciutat. Començarem per Carmen Alto, on podrem veure el trencant del riu Chili. Ens sorprendrà el districte de Yanahuara, de bonics i estrets carrerons. Al costat de la plaça hi ha el mirador de Yanahuara, des d’on gaudirem d’una extraordinària vista de la ciutat. Veurem també la Plaza de Armas, on es troba la catedral. Finalment visitarem el Monestir de Santa Catalina, el més important i impressionant monument religiós del Perú. Fundat l’ any 1579, va romandre tancat al món fins l’ any 1970. Sopar i allotjament.

Dia 7
AREQUIPA – COLCA.

Farem un esmorzar matiner per sortir ben aviat cap a la vall del Colca. Passarem pel poblat de Yura i la Reserva Nacional de Aguada Blanca. En travessar la Reserva Nacional de Pampa Cañahuas podrem apreciar ramats d’alpaques, tot fent menció de les restes arqueològiques dels antics habitants de la zona, els collaguas, que es troben en aquesta vall. Dinarem en un restaurant local abans de continuar la nostra ruta per l’interior d’aquesta rica vall, i que ens conduirà fins Chivay, on arribarem a darrera hora de la tarda. Acomodació a l’ hotel.

Dia 8
COLCA – PUNO.

Esmorzar. Al matí sortirem en direcció al mirador de la Creu del Còndor, la zona més estratègica per apreciar el Canyó del Colca i el vol dels còndors. Després tornarem pel mateix camí, visitant els pintorescs poblets de Pinchollo i Maca, i tindrem l’oportunitat de veure les tombes suspeses de l’època anterior als inques.
Dinarem i a la tarda ens dirigirem cap a la ciutat de Puno, en un recorregut de bells paratges, impressionants escenaris naturals i magnífiques vistes de la formosa llacuna coneguda com Lagunillas. Allotjament a Punto.

Dia 9
(PUNO) LLAC TITICACA: ILLES FLOTANTS DELS URUS I RECINTES ARQUEOLÒGICS 9E.

Pensió completa. Després d’esmorzar, sortirem a fer una excursió al llac Titicaca per visitar les illes flotants dels urus, poble que habita en aproximadament quaranta illes flotants. Aquestes illes ocupen una gran part de la Reserva Nacional del Titicaca. Els urus s’agrupen al voltant de la màxima autoritat moral i religiosa de cada família: l’avi. Es dediquen principalment a la caça i a la pesca. Després continuarem cap a Amantaní, una altra illa situada a uns 40 km al nord-est de Puno, i encara més al nord trobarem l’illa Taquile. Hi podrem visitar llocs arqueològics, com la cova cementiri Chatajón, i cerimonials, com Pasallasca O’cco. Els habitants es dediquen principalment a l’agricultura i la pesca. Produeixen tèxtils amb una gran varietat de dissenys i elaboren canastres i recipients amb la palla de l’itxu. Allotjament.

Dia 10
PUNO – CUSCO.

Avui després d’esmorzar ens dirigirem vers la ciutat de Cusco, i ho farem a bord de l’ Andean Explorer, un tren d’ època que ens portarà a recórrer un dels trajectes de tren considerat d’ entre els més bonics del món. Anirem fins a l’ estació per embarcar en aquest ferrocarril de la companyia Orient Express i començar a gaudir d’ un autèntic dia de luxe acompanyats d’ escenaris paisatgístics extraordinaris, tot travessant els Andes. Des del vagó cotxe-bar, un observatori a l’ aire lliure, podrem copsar tota la bellesa d’ aquesta ruta de 280 km que va des dels marges del llac Titicaca fins a les verdes valls que donen la benvinguda a Cusco, que va ser capital de l’imperi Tahuantinsuyo.  Dinarem a bord del tren, i arribarem a Cusco a última hora del dia. Sopar i allotjament.

Dia 11
(CUSCO) VISITA DE LA CIUTAT I TEMPLES PROPERS.

Avui coneixerem la ciutat de Cusco. Visitarem la plaça Major, anomenada en temps dels inques Huacaypata, o plaça del guerrer. En podrem veure la catedral, construïda entre el 1560 i el 1664 amb grans blocs de granit vermell extrets de la fortalesa de Sacsayhuaman. També visitarem Koricancha i el convent de Santo Domingo. Dinarem i després visitarem les ruïnes properes: Kenko, amb les seves galeries subterrànies i l’amfiteatre semicircular; Tambomachay o Banys de l’Inca, on destaca el sistema d’aqüeductes, canals i cascades; Puca Pucara, o ‘fortalesa roja’, situada a la part alta d’un pujol com a possible defensa de Tambomachay, , i la fortalesa de Sacsayhuaman, imponent exemple de l’arquitectura militar inca construïda emprant enormes blocs de pedra. Sopar i allotjament.

Dia 12
CUSCO – VALL SAGRADA DELS INQUES: AWANA KANCHA, PISAC i OLLANTAYTAMBO.

Esmorzar. Al matí ens dirigirem cap a la vall sagrada dels inques. Abans, però, ens aturarem al centre de reproducció de camèlids andins d’Awana Kancha, on també apreciarem la preuada llana d’alpaques i vicunyes. Anirem a conèixer les ruïnes de Pisac, situades als turons que envolten la ciutat. La pujada ens permetrà apreciar les andanes incaiques, considerades unes de les més ben conservades. A la plaça del poble veurem el pintoresc mercat d’artesania. Dinarem i a la tarda arribarem a Ollantaytambo, típic poblat que es troba a 2.800 m sobre el nivell del mar. En el vast conjunt arqueològic situat en el pujol que domina el poble, destaquen edificis com el Temple del Sol, el Saló Reial, l’Incawatana i els Banys de la Princesa. Sobresurten els sis enormes blocs perfectament units, als quals se sumen les enigmàtiques “pedres cansades” construïdes amb mig centenar de grans roques en forma rectangular, llaurades emprant una tècnica fascinant. En finalitzar la visita, ens acomodarem al nostre hotel de Valle.

Dia 13
(VALL SAGRADA DELS INQUES) MARAS I LA COMUNITAT DE MISMINAY.

Esmorzarem i sortirem a descobrir el majestuós altiplà de Chinchero, situat davant dels cims nevats de la serralada d’Urubamba. Al poble de Chinchero hi destaca l’antiga església colonial amb uns bonics frescos recentment restaurats així com les restes arqueològiques inques. Seguirem cap a les salines de Maras, que amb denominació d’ origen, son les més fines sals del món. Molt a prop visitarem la Comunitat andina de Misminay, on tindrem l’ oportunitat de conviure amb els seus pobladors, tot feinejant els cultius a la manera d’ antany. Assistirem a una cerimònia en honor a la mare terra feinejar i també veurem com les senyores filen i tenyeixen la llana amb ingredients naturals per després teixir els tapissos segons la tècnica ancestral. A darrera hora de la tarda tornarem al nostre hotel a la vall sagrada. Sopar i allotjament.

Dia 14
VALL SAGRADA DELS INQUES – AGUAS CALIENTES – MACHU-PICCHU.

Avui ens espera una de les fites turístiques mundials: Machu Pichu. L’ excursió comença abordant el tren Vistadome Valle, que ens portarà fins al poble d’Aguas Calientes, tot passant pel salvatge ambient que ofereix l’alta vall del riu Urubamba entre quebradas cobertes d’intensa vegetació. Arribats a la nostra destinació, iniciarem l’ ascens a la ciutadella en autocar, per assolir la ciutat perduda dels inques: Machu Picchu. Situada a 2.350 m sobre el nivell del mar, va ser descoberta l’any 1911 per l’historiador nord-americà Hiram Bingham. Aquesta ciutadella és considerada una de les més extraordinàries mostres d’arquitectura paisatgística del món. Erigida al cim d’una muntanya que domina el profund congost del riu Urubamba, en plena selva tropical, constituïa el centre de culte i d’observació astronòmica i, alhora, la hisenda privada de la família de l’inca Pachacutec. Consta de dues grans àrees, una d’agrícola i una altra d’urbana. Davant de la ciutadella s’aixeca el turó Huayna Picchu, al qual s’accedeix per un costerut camí de pedra. Farem la visita de diferents sectors d’ aquest impressionant complex arqueològic, on de ben segur viurem una de les experiències més inoblidables. Dinarem, seguirem la visita i en finalitzar, baixarem al nostre hotel d’Aguas Calientes. Sopar i allotjament.

Dia 15
AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – OLLANTAYTAMBO − CUSCO.

Esmorzarem i, al llarg del matí, continuarem gaudint de les visites a l’interior de la ciutadella de Machu Picchu. Farem una caminada que ens portarà a Inti Punku, o ‘la porta del sol’, des d’on contemplarem una meravellosa vista del recinte arqueològic. Nota: si algú estigués interessat a fer l’escalada a Huayna Picchu, caldria ens ho fes saber al més aviat possible, ja que hi ha un nombre limitat de places diàries i es carrega un import addicional. Tornarem novament en autocar a Aguas Calientes des d’ on agafarem el tren que, via Ollantaytambo, ens portarà fins a Cusco. A Cusco agafarem el vol destinació Lima. Sopar i allotjament.

Dia 16
(LIMA) ICA – LÍNIES DE NAZCA.

Esmorzarem i marxarem cap a la ciutat d’Ica. En arribar-hi, ens traslladarem al petit aeroport per pujar a les avionetes que ens permetran sobrevolar les enigmàtiques Línies de Nazca (U) i apreciar l’immens i impressionant sistema de línies i dibuixos dispersos en les pampes. Podrem veure les figures com el mico, el colibrí, el cormorà Guanay o l’aranya, entre d’altres. Segons Maria Reiche, que va dedicar la major part de la seva vida a l’estudi d’aquestes línies, es tractaria d’un gran calendari astronòmic amb una antiguitat que data del 500 dC aproximadament. Dinarem i tornarem a Lima. Sopar i allotjament.

Dia 17
LIMA (BARRANCO) – NIT A BORD.

Després d’ esmorzarem sortirem a explorar l’ artístic i bohemi barri de Barranco, un districte amb enorme tradició i història de bells carrers, antigues casones i placetes. Famós per ser l’expressió més bohèmia i relaxada de Lima i pel seu gran desenvolupament cultural que inclou museus, botigues de disseny d’autor, fires artesanals i concerts. Passejarem pel famós “Pont dels Sospirs” tot respirant aquest aire de Lima antiga. Visitarem el museu Pedro d’Osma on podrem admirar la més fina col·lecció de pintures, mobles i tèxtils de l’època colonial. Prosseguirem amb una visita al museu del reconegut fotògraf Mario Testino, on es presenta la col·lecció més extensa de les seves fotografies, essent aquest espai l’única institució cultural al món dedicada a l’exposició permanent de l’obra d’aquest destacat artista peruà. Dinarem en un bonic restaurant de la ciutat, i a l’ hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport per emprendre el vol de retorn a Barcelona. Nit a bord. 

Dia 18
ARRIBADA A BARCELONA.

Arribarem a Barcelona i donarem per acabat aquest fascinant viatge. Deixarem enrere un país inoblidable i privilegiat que, sens dubte, haurà imprès les retines dels nostres ulls amb belles imatges dels seus tresors arqueològics.

 

Descarregar PDF 

  • INCLOU

* Vols internacionals de línia regular Iberia.

* Vols domèstics de línia regular.

* Vol amb avioneta sobre Nazca.

* Bitllet de tren Vistadome i Andean

Explorer.

* Allotjament en hotels 5* a Arequipa i 4*

a la resta.

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana durant el

viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 990 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -200 euros

Consulteu suplements per vol en classe business.

  • ITINERARI 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació