Truca: 93 343 52 00
 

REPÚBLIQUES BÀLTIQUES: Un ric llegat encara desconegut

  • Destinació: Europa, Repúbliques Bàltiques
  • Durada: 10 dies
  • Preu: 2920€

Consulta les dates de sortida del 2018

VILNIUS – TRAKAI – KAUNAS – KLAIPEDA – NERINGA – PALANGA – RUNDALE – RIGA – JURMALA – SIGULDA – PARNU – TALLINN – PN LAHEMAA

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA – VÍLNIUS

Presentació a l’aeroport de Barcelona per emprendre el primer dels vols cap a Vílnius. Sopar i allotjament.

Dia 2
(VILNIUS ) TRAKAI

Esmorzar. Avui, visitarem el barri antic de Vílnius: Catedral, esglésies catòliques i ortodoxes, castell de Gediminas i universitat. Després de dinar, sortirem cap a la localitat de Trakai on visitarem el famós castell-fortalesa gòtic (s. XIV) defensa contra els atacs de les croades durant l’edat mitjana. anirem a visitar el recinte arqueològic de Kernave , primera capital del país. Sopar i allotjament.

Dia 3
VILNIUS – KAUNAS – KLAIPEDA

Esmorzarem i anirem cap a Kaunas, on veurem el castell, Ajuntament, cases de comerciants dels segles XV i XVI, el campanar barroc blanc de l’Ajuntament, i la catedral, l’edifici gòtic de planta basilical més gran de Lituània, i la casa del Tro “Perkunas”. Dinar. La nostra ruta ens portarà a Klaipeda, únic port del Bàltic que no es glaça a l’hivern. Sopar.

Dia 4
(KLAIPEDA) NERINGA – PALANGA

Esmorzar. Visitarem la porta al mar de Lituània. A bord d’un ferri anirem a la península de Curònia . Visita al Parc Nacional de Kursiu Nerija amb les seves dunes i a prop el turó de les bruixes, ple d’escultures de contes lituans. Dinar i sortida cap a Palanga per passejar per la ciutat estival per excel·lència de Lituània. Tornada a Klaipeda. Sopar.

Dia 5
KLAIPEDA – TURÓ DE LES CREUS – RUNDALE – RIGA

Esmorzarem abans d’entrar a Letònia. Veurem el misteriós turó de les Creus, de poc més de 10 m d’altura amb milers de creus, figures de Jesús i missatges de tot tipus deixats pels peregrins. Visitarem el Palau de Rundale, antiga residència d’estiu dels ducs de Curlàndia (s. XVIII), digne d’un  conte de fades. Dinarem al palau i sortirem cap a Riga, la capital més gran, cosmopolita i “parisenca” de les tres repúbliques. Sopar i allotjament.

Dia 6
(RIGA) CIUTAT I JURMALA

Esmorzar. Aquest matí, visitarem a peu el centre històric de Riga . Laberint de petits carrerons, en sobresurten les agulles de la catedral i de les esglésies de Sant Pere i Sant Joaquim. Passarem per la Torre de la Pólvora, l’Òpera Nacional i el Monument de la Llibertat. Dinar. Aquesta tarda, visitarem Jurmala, el major report SPA de Letònia, i plena . Sopar.

Dia 7
RIGA – SIGULDA – PARNU – TALLINN

Esmorzar. A Sigulda visitarem el Parc Nacional de Gauja, el castell-museu de Turaida i la cova Gutmans. Dinar. Entrarem a Estònia per Parnu on hi farem parada per passeig. Arribada a Tallinn, capital i ciutat medieval reconeguda com la més antiga del nord d’Europa. El nucli antic conserva muralles, carrers de llambordes, torxes i carrerons. Sopar.

Dia 8
(TALLINN) VISITA DE LA CIUTAT

Esmorzar. Visitarem la part alta de la ciutat: el turó i fortalesa de Toompea i la catedral ortodoxa. A la ciutat baixa, farem un recorregut des de la plaça de l’Ajuntament, fins a les esglésies de Sant Nicolau i Olaf. Dinar. Tarda al Museu Etnogràfic – Rocca al Mare, per veure els edificis s. XVIII-XIX. Sopar.

Dia 9
(TALLINN) PN LAHEMAA – ALTJA

Esmorzar i visita al Parc Nacional de Lahemaa: construccions d’estil rústic en fusta, grans llacs i parcs. A Altja visitarem les cases pairals de Palmse i Sagadi (decorades en l’estil rococó). Sopar.

Dia 10
TALLINN – BARCELONA.

Esmorzar i vol de retorn a Barcelona.

Descarregar PDF

  • INCLOU

* Vols internacionals amb Air Baltic

* Allotjament en hotels de 4*.

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana durant el

viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 480 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -120 euros

Consulteu suplements per vol en classe

business.


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació