Truca: 93 343 52 00
 

RÚSSIA: Terra dels Tsars

  • Destinació: Europa, Rússia
  • Durada: 10 dies
  • Preu: 3740€

Consulta les dates de sortida del 2018

MOSCOU – SERGIEV POSAD – ROSTOV – YAROSLAV – KOSTROMA – SUZDAL – VLADMIR – SANT PETERSBURG

La definició que Winston Churchill va donar de Rússia “una endevinalla embolicada en un misteri dins d’un enigma” segueix sent una forma molt encertada de descriure el país, malgrat la inestabilitat i els canvis que han sofert les seves ideologies i icones polítiques.
Si bé es té una imatge borrosa de la Rússia quotidiana on les conseqüències del capitalisme més salvatge fa estralls, els seus innombrables tresors culturals han aconseguit resistir a les afliccions històriques i econòmiques, i el seu llegat artístic, des d’Ana Karenina fins al Doctor Zhivago, fan de Rússia una destinació única.

Des de l’ enigmàtica Moscú fins a la imperial Sant Petersburg passant pels magnífics pobles històrics de l’ Anell d’ Or, us convidem a descubrir aquest país d’ història vivent, un mosaic de pobles aglutinats per l’ església ortodoxa que conformen l’ antic imperi del que els tsars s’ en designaven sobirans. Un ventall d’interminables profusions d’esplendors i peculiaritats, tals com les famoses cúpules en forma de ceba inspirades per l’imperi Bizantí, els castells construïts per prevenir l’ invasió de les tropes mongols i els extensos carrers construïts pels arquitectes soviètics.

Reserva ara Pregunta

 

 

Dia 1
BARCELONA – MOSCOU.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, des d’on volarem fins a Moscou, capital de la Federació Russa i la ciutat més gran del país, amb una població que s’acosta als 10 milions d’habitants. El riu Moskva travessa la ciutat al llarg de 80 km, i amb l’ajuda d’altres rius més petits i canals permet que Moscou sigui accessible per via marítima des de la mar Bàltica, Càspia, Negra i Blanca. Actualment Moscou és l’epicentre de la «Nova Rússia», amb una cultura i un comerç propis. Enlloc més del país no es donen contrastos tan aparents, on els monestirs i els monòlits ultramoderns es troben costat per costat. Sopar i allotjament.

Dia 2
(MOSCOU) VISITA DE LA CIUTAT.

Esmorzar. Al matí ens dedicarem a visitar la ciutat, formada per tota una xarxa de veïnats, cadascun d’ells amb el seu sabor propi. Arribarem caminant a la famosa Plaça Roja. Entrarem a l’espectacular catedral de Sant Basili, construïda per Ivan el Terrible, i gaudirem de la imponent catedral de Crist Salvador, amb la seva enorme cúpula daurada que s’observa des de tots els punts de la ciutat. Després de dinar visitarem el Kremlin, considerat com la casa del poder polític rus, el bressol de l’antiga Església ortodoxa russa i cor històric del país. Al Kremlin podrem explorar l’intrigant base del poder soviètic i la majestuosa residència dels tsars. Hi visitarem dues de les tres catedrals. I per completar la jornada, farem una passejada pel carrer Arbat, el més acollidor i viu de Moscou, amb un aire artístic i vibrant. Sopar i allotjament.

Dia 3
(MOSCOU) GALERIA TRETIAKOV, METRO I MONESTIR NOVODEVICHI.

Al matí, després d’esmorzar, visitarem la Galeria Tretiakov. Acull la millor col·lecció del món d’icones amb més de dues-centes peces en exposició i una de les més importants mostres de pintura russa dels segles xiii i xix. Posteriorment baixarem al famós metro de Moscou, considerat el més bonic del món. Es calcula que es van utilitzar 70.000 m² de marbre, or, vidre, mosaics i metalls preciosos per embellir les estacions de les línies del metro. En el decurs de la visita, apreciarem les estacions més destacades per la seva decoració, fins al punt que ens farà la sensació que ens trobem davant d’un autèntic museu de l’art subterrani. Després de dinar continuarem cap al monestir Novodevichi, el més espectacular i ben conservat d’entre tots els monestirs fortificats que hi ha a Moscou. Originalment era una fortalesa, construïda entre els segles xvi i xviii i situada a la vora del riu Moskva, i anys més tard va passar a ser un convent de monges de clausura, destinat a les donzelles aristòcrates que decidien prendre els hàbits. Sopar i allotjament.

Dia 4
MOSCOU – SERGIEV POSAD – ROSTOV – YAROSLAV.

Esmorzar. Començarem el nostre itinerari pel famós Anell d’Or, que uneix tot un seguit d’antigues ciutats russes situades al nord-est de Moscou. Aquestes ciutats han experimentat una llarga història plena de fets fascinants i preserven els capítols més rellevants de la història de Rússia. Actualment l’Anell d’Or és considerat un «museu a l’aire lliure», ja que s’hi concentren els únics exemples d’arquitectura russa dels segles xii al xvii. La primera parada serà a la petita Sergiev Posad, considerada el «Vaticà» de l’Església ortodoxa russa. Visitarem el conjunt emmurallat del monestir Troice Sergiev amb les nou esglésies i catedrals. Dinarem i continuarem cap a la ciutat de Rostov el Gran, on visitarem el Kremlin, abans d’arribar a Yaroslav, situada a la confluència dels rius Korotols i Volga, fundada el segle x pel príncep rus Yaroslav el Savi. Sopar i allotjament.

Dia 5
YAROSLAV – KOSTROMÁ – SUZDAL.

Esmorzar. Al matí farem un passeig per Yaroslav, caracteritzada per les esglésies de grans dimensions, nombroses cúpules, pintoresques asimetries, vestíbuls i porxos, que fan honor al reconegut «estil rus», inimitable i únic. Podrem contemplar les fantàstiques pintures a l’Església del profeta Elies i el monestir de la Transfiguració, que ha funcionat com a centre polític i econòmic de la ciutat des del segle xii. Dinarem i a la tarda marxarem cap a Kostromá, important centre comercial, seu del primer tsar dels Romanov, Mijail Fiodorovich. Cèlebre per la seva meravellosa arquitectura, veurem la poderosa catedral de la Trinitat, l’església de la Resurrecció, les galeries Gostini Dvor i, finalment, la joia d’aquest indret, el monestir Ipatievsky. Continuarem cap a Suzdal, considerada una de les ciutats més esplèndides del conjunt de ciutats que formen l’Anell d’Or. Sopar i allotjament.

Dia 6
SUZDAL – VLADIMIR – MOSCOU – SANT PETERSBURG.

Després d’esmorzar farem la visita de Suzdal, la ciutat més poderosa de l’antiga Rússia entre els segles xii i xiv. Apreciarem l’arquitectura tan pròpia de la zona, caracteritzada per unes proporcions sofisticades, elegants dissenys de façanes i arcs com a elements fonamentals. En acabar la visita del Kremlin, sortirem cap a Vladimir. Tot i patir les invasions dels tàrtars, va conèixer una gran esplendor als segles xii-xv. Visitarem les catedrals Uspenskya i Dmitrievsky i veurem la Porta d’Or. Tornarem a Moscou, des d’on agafarem el tren ràpid que ens portarà, en menys de quatre hores, a Sant Petersburg, bressol del ballet rus i d’escriptors com Tolstoi, Dostoievsky o Pushkin, músics com Rimski Korsakov o Txaikovski, i pintors com Kandinsky. Hi trobarem una arquitectura sense precedents, un carrer únic de 4 km, museus de referència mundial i nombrosos canals que travessen el cor de «Peter», com popularment l’anomenen els seus habitants. És la ciutat més latitudinal del país, i manté el cel clar quasi vint-i-quatre hores durant els mesos d’estiu. Sant Petersburg, amb un encant consumat, és una ciutat cosmopolita i moderna. Sopar pícnic a bord del tren. Allotjament a l’hotel de St. Petersburg.

Dia 7
(SANT PETERSBURG) VISITA CIUTAT.

Esmorzar. Dedicarem el dia a conèixer els principals atractius d’aquesta magnífica ciutat. Visitarem les fortaleses de Pere i Pau, que alberguen una impressionant catedral, lloc d’enterrament d’emperadors i emperadrius. Veurem la plaça d’Art, el Museu Rus i l’església del Salvador, seguirem el curs dels espectaculars canals que solquen la ciutat, arribarem fins al Palau d’Hivern, el Palau Menshikov i la plaça Senat, i observarem la majestuosa figura eqüestre de Pere el Gran, el famós cavaller de bronze, icona de la ciutat, el Camp de Mart i els Jardins d’Estiu. Dinarem i a la tarda visitarem la catedral de Sant Isaac, una meravella de l’arquitectura. En acabar la visita, disposarem d’un temps lliure per caminar sobre el famós Pont Blau, que amb 97,30 m d’amplada és el pont més ample del món. Sopar i allotjament.

Dia 8
(SANT PETERSBURG) RESIDÈNCIES IMPERIALS: PALAU DE PETERHOFF I PALAU DE CATERINA.

Esmorzarem i sortirem cap a Petrodvorec, on es troba la que va ser residència de Pere I, el qual, impressionat pels parcs reials que havia vist a Europa, va voler crear-ne un de similar, i la seva obra va esdevenir un bellíssim conjunt arquitectònic, sovint anomenat el «Versalles» rus. Passejarem pels jardins on acostumava a organitzar recepcions i balls, i apreciarem l’enginyós sistema de fonts alimentades des d’un complex sistema de canals. Admirarem la gran façana principal del Gran Palau, amb les garlandes daurades de les teulades i les cúpules en forma de bulb, sense menystenir la sumptuositat del seu interior, d’una riquesa decorativa excepcional. A la tarda, després de dinar, visitarem l’última de les residències imperials construïdes prop de Sant Petersburg, el palau que Caterina I va fer construir el 1717. És un dels millors exemplars del barroc rus i impressiona per les dimensions i la majestuosa ornamentació. Aproximadament 100 kg d’or es van usar per daurar els exteriors i els interiors del palau. Va caldre un desplegament de magnífiques cambres i sales oficials, que per la riquesa en la talla de fusta daurada van rebre el nom de Galeria d’Or. La sala de balls, una de les obres mestres de Rastrelli, i la Sala Celeste Xinesa, són dues altres de les meravelles encarregades per la cèlebre emperadriu. Sopar i allotjament.

Dia 9
(SANT PETERSBURG) L’HERMITAGE I EL PALAU YUSUPOV – FOLKLORE.

Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el Museu Hermitage, magníficament localitzat a la riba del riu Neva. Antic palau d’hivern, residència dels tsars des del 1760, és una meravella de l’arquitectura barroca, amb 1.786 portes, 1.945 finestres i 1.057 sales ricament ornamentades, la majoria de les quals estan obertes al públic. El museu va ser fundat per Caterina la Gran i es va convertir en el més extens del món arran de l’arribada, després de la Revolució, de les obres més valuoses dels palaus imperials i de les grans famílies principesques i burgeses. Actualment L’Hermitage disposa de quasi 3 milions d’obres d’arreu del món. Dinarem i ens dirigirem al Palau Yusupov, el més sumptuós dels palaus no imperials, que va ser la residència de la rica família Yusupov i on es va produir un dels episodis més famosos de la història russa: l’assassinat de Grigori Rasputin. No marxarem de Sant Petersburg sense abans fer un passeig en vaixell pel riu Moskva, admirant les magnífiques construccions que s’aixequen a les vores dels nombrosos canals que travessen aquesta viva ciutat. Al vespre, per acomiadar la nostra estada, assistirem a un espectacle folklòric en el marc d’un reconegut palau de la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 10
SANT PETERSBURG – BARCELONA.

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per emprendre el vol de tornada a Barcelona. Així donarem per acabat aquest viatge al país més gran del món.

Descarregar PDF 

  • INCLOU

* Vols internacionals directes amb Aeroflot

* Bitllet de tren SAPSAN primera classe

Moscou – Sant Petersburg.

* Allotjament en hotels de 4* i 3* Sup. a

Suzdal

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana durant el

viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Visat

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • Suplements i descomptes

Suplement individual : 690 euros

Descompte venda anticipada (60 dies): -150 euros

Consulteu el suplement per vols en classe bussiness


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació