Truca: 93 343 52 00
 

RUTA BACH HANSEÀTICA

  • Durada: 5 dies
  • Preu: 2075€

Acompanyats per Joan Vives, Músic, locutor-redactor de Catalunya Música i divulgador musical.

Expert coneixedor de la vida i la música de Bach.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – HAMBURG.

 

Presentació a l’aeroport del Prat, al mostrador de Vueling, per fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Hamburg.

Vueling  - 12:05 Barcelona – 14:40 Hamburg 

Arribada a Hamburg, la ciutat on Georg Philipp Telemann (1681-1767) va treballar com a Kantor de les seves 5 esglésies que visitarem oportunament: Sant Michaelis, St. Nikolai, St. Petri, St. Jakobi i Sta. Katharinen.  Bach va visitar la ciutat en diverses ocasions entre 1700 i 1702. A Sta. Katharinen Bach va tenir ocasió de tocar-hi l’orgue el 1722 davant de Johann Reinken i la seva comunitat.

Possibilitat d’assistir a un concert a Sta. Katharinen.

Hamburg actualment és un destacat centre comercial gràcies al seu port, el més important del país i el segon d’Europa. A part de les esglésies esmentades, la gran quantitat de parcs i llacs que trobarem al seu centre durant la visita així com també els edificis de l’Ajuntament, la Borsa i el curiós barri de les escales esdevindran l’eix de l’encant d’una ciutat que sempre sorprèn a qui no la coneix.

Sopar i allotjament a l’hotel Barceló Hamburg 4*

Dia 2
(HAMBURG) LUBECK –  VAIXELL A HAMBURG, CONCERT.

 

Esmorzar a l’hotel.

Sortida cap a Lubeck, la ciutat on a finals de 1705 Bach va visitar  Dietrich Buxtehude el gran organista de la Marienkirche. Situada al centre del casc antic serà el principal atractiu de la nostra visita que ens permetrà també descobrir el llegat gòtic d’aquesta meravellosa ciutat, amb forma oval i envoltada d’aigua, impulsora el 1158 de la lliga hanseàtica i avui declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Dinar. Retorn a Hamburg.

Passeig en vaixell per un dels seus importants llacs.

Assistència a un concert a l’església de St. Michelis.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3
HAMBURG – LUNEBURG – GOSLAR – WERNIGERODE.

 

Esmorzar a l’hotel. Sortirem de bon matí cap a Luneburg.

Bach d’adolescent, va cantar l’escolania de l’església de Sant Miquel entre 1700 i 1702. També hi va ser deixeble de l’organista Georg Böhm (1661-1773).

Durant molt segles, una de les seves fonts de riquesa en el context de la Lliga Hanseàtica va ser l’exportació de sal.

El maig de 1945 s’hi va rendir l’exèrcit alemany deixant la part històrica de la ciutat intacta, conservant així les seves peculiars façanes.

L’any 1989 la ciutat va tornar a recuperar una certa notorietat gràcies a la fundació de la seva universitat.

En acabar la visita, seguirem la nostra ruta cap al sud, fins arribar a Goslar, bonica ciutat situada als marges de les muntanyes del Harz, considerada com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Potser fora el descobriment del coure i l’argent el que impulsà als emperadors a establir el mes ampli i segur dels seus palatinats al s. XI. Mostra de la seva importància, encara avui és coneguda com a la Roma del Nord.

En arribar dinarem i visitarem el centre històric destacat per la bellesa de les seves cases tradicionals, on es pot copsar la seva importància històrica i cultural.

En finalitzar, seguirem travessant els boscos del Harz fins als peus de la muntanya més alta de la zona, el Brocken, on es troba la bella ciutat de Wernigerode, famosa pel conjunt de cases gòtiques del seu centre històric.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Gothisches Haus 4*

Dia 4
WERNIGERODE  - ZERBST – POTSDAM – BERLIN.

 

Esmorzar a l’hotel. Sortida per recórrer un dels més bells paisatges muntanyencs d’Alemanya, la regió del Hartz fins arribar a la vila de Zerbst, on el 1722 Bach va actuar convidat per la melòmana Cort local. Curiosament, l’any anterior ja hi havia cantat Anna Magdalena pocs mesos abans de convertir-se en la segona esposa de Bach.

Seguirem fins a Potsdam on l’any 1747 Johann Sebastian Bach (acompanyat pel seu fill gran Wilhelm Friedemann Bach) va visitar al segon fill Carl Philipp Emmanuel Bach. La visita va permetre que el rei Frederic II “El Gran” incités Bach a compartir una vetllada musical a la seva sala de música i a compondre posteriorment l’Ofrena musical.

Dinar lliure.

Considerat com un petit Versailles Prussià, visitarem les dependències Palau de Sanssouci d’estil rococó i també passejarem pels seus jardins, construcció impulsada pel rei Frederic “El Gran”.

En el 1990, la UNESCO va declarar el Palau i els seus jardins Patrimoni de la Humanitat. El modest Palau contrasta amb el seu parc, que està ple de sorpreses i ens submergirà en l’època dels monarques absoluts.

Finalitzada la visita, seguirem fins a Berlín, capital econòmica, cultural i política d’Alemanya.

Aquesta nit assistirem a un sopar-concert a l’Orangerie del Palau de Charlottenburg, a càrrec de la Berliner Residenz Orchester, amb obres de Johann Sebastian Bach i altres compositors del barroc. En aquest palau Carl Philipp Emmanuel Bach va acompanyar per primera vegada en concert al rei Frederic “El Gran”.

Allotjament a l’hotel NH Berlin Mitte 4*

Dia 5
BERLIN – BARCELONA.

 

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí aprofitarem per conèixer alguns dels indrets musicals de la capital alemanya relacionats amb Felix Mendelssohn. En aquesta passejada visitarem el cementiri on es troben les tombes de Mendelssohn i la seva família per visitar posteriorment la Fundació dedicada al cèlebre músic. En el decurs de la nostra passejada passarem també davant del Teatre Gorki, (antic teatre de la Singsakademie) on es va re-estrenar La Passió segons sant Mateu el 1829 dirigida per Mendelssohn.

Dinar lliure.

Tarda lliure per la zona de la  Illa dels Museus (Museumsinsel), fins l’hora convinguda on ens trobarem per marxar cap a l’aeroport i emprendre el retorn a Barcelona.

Vueling  - 20:10 Berlin – 22:15 Barcelona 

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

- Vols de línia regular amb Vueling
- Hotels 4**** durant tot el viatge, Hamburg, Wernigerode i Berlin.
- Esmorzars bufet als hotels.
- 2 Sopars i 2 Dinars.
- Assessorament pedagògic i xerrades musicals durant tot el viatge a càrrec del professor Joan Vives.
- Guia Baraka acompanyant durant tot el viatge, des de que el grup surti de Barcelona.
- Guies locals a les ciutats que ho requereixin.
- Transport en còmode autocar amb aire condicionat.
- Propines a guies locals i conductors
- Entrades als monuments i visites especificades en el programa.
- Entrades als concerts mencionats o similars.
- Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka
- Tot el que s’especifica al programa.

 

  • NO INCLOU

- Extres als hotels, com mini-bar, telèfon, etc.
- Dinars i sopars no especificats al programa.
- Begudes als àpats.
- Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Consulteu suplement per habitació individual.
Consulteu suplement per vol en classe business.


NOTA: Podeu consultar la possibilitat d’allargar l’estada a Berlín 2 nits més. Segons el nombre de persones interessades oferirem algunes visites programades i l’acompanyament de personal del nostre equip o només l’estada per continuar visitant la ciutat lliurement.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació