Truca: 93 343 52 00
 

RUTA EINSTEIN La relativitat de la seva vida a Suïssa

 • Destinació: Alemanya, Europa, Suïssa
 • Durada: 4 dies
 • Sortida: 19/09/2019
 • Arribada: 22/09/2019
 • Preu: 1750€

Seguirem les passes d’Albert Einstein començant per Ulm, lloc de naixement, el 1879, del genial físic. A Zurich trobarem l’Escola Politècnica Federal, el més important centre de Suïssa on va estudiar. Doctor de la Universitat de Zurich, la vida el portà a Berna on Marcel Grossman li va aconseguir feina a l’Oficina de Patents (1902- 1909). Va ser durant aquest període quan va escriure les seves 4 publicacions en el que es coneix com l’Annus Mirabilis (any admirable): el moviment brownià, l’efecte fotoelèctric, la teoria de la relativitat especial i l’equivalència massa-energia. En aquesta ciutat es va convertir en pare i, ara sí, professor de la Universitat (1908) i conferenciant. Acabarem la nostra ruta visitant Ginebra i el CERN, l’accelerador de partícules que ha revolucionat la ciència gràcies a la possibilitat tecnològica de demostrar les teories de la física.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA - MUNIC – ULM

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia LUFTHANSA per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Munic:

BARCELONA – MUNIC – SORTIDA: 07:25 h. – ARRIBADA: 09:00 h.

A l’arribada, ens traslladarem a Ulm, on podrem descobrir els rastres de la vida i la feina d’Einstein per tota la ciutat. Dinar lliure. A la tarda, veurem l’escultura que Max Bill va fer del genial físic i la Casa d’Einstein, que és la seu del Centre d’Educació d’Adults d’Ulm. Des de l’any 1968, una exposició fotogràfica permanent es troba en el primer pis, i recorre la seva vida. La seva casa natal es trobava a la Bahnhofstrasse. 

Seguirem passejant per la ciutat, on podrem anar veient les plaques commemoratives i la singular Font d’Einstein.  

Sopar i allotjament a l’hotel. 

Dia 2
 ULM – ZURIC – BERNA

Esmorzar. Sortirem d’Ulm en direcció cap a Zuric, on Einstein va estudiar a la Universitat Politècnica, ara anomenat Institut Federal de Tecnologia de Suïssa (ETH Zürich), des de l’any 1896 al 1900. S’hi va graduar en el Grau de Matemàtiques i Ciències Naturals. L’any 1901 es va convertir en ciutadà de Zuric, i amb això va aconseguir la ciutadania suïssa. Aquesta ciutat va ser un punt de pivot en els seus viatges i desplaçaments. En una segona etapa a la ciutat, després d’una temporada a Praga i des del 1909, va exercir de Professor a la Universitat de Zuric, i tres anys més tard va tornar a la politècnica on va treballar com a Professor de física teòrica fins al 1914. A Zuric va viure en sis cases diferents, en els districtes de Hottingen i Fluntern, que s’han preservat fins avui en dia. En la propietat de la Unionstrasse, una placa paga tribut a qui una vegada va ser el seu distingit resident. 

Dinar. Marxarem cap a Aarau, la Vila de les teulades  artístiques on, a l’Escola cantonal,  l’Einstein va preparar-se per l’ingrés a la Politècnica de Zurich (1895/96) i va disfrutar de l’acollidora família Winteler. Sortirem d’aquesta població per arribar a Berna. Allotjament a l’hotel. Sopar lliure. 

Dia 3
BERNA – GINEBRA

Esmorzar. Continuarem seguint les vivències d’Einstein a Berna, ciutat on va viure del 1902 al 1909, on va desenvolupar la seva Teoria de la Relativitat. A la Casa d’Einstein podrem descobrir el lloc on el genial físic va capgirar els nostres conceptes d’espai i temps. En aquesta casa va viure-hi amb la seva dona Mileva i el seu fill Hans Albert. El 1905, el conegut com Annus Mirabilis, va escriure els quatre revolucionaris papers sobre la nova interpretació de l’efecte fotoelèctric (pel qual va guanyar el Nobel) i la seva primera publicació sobre la Teoria de la relativitat especial, amb la primera formulació de l’equació e=mc2. Visitarem el Museu Històric de Berna, on es troba el Museu Einstein. És una de les millors exposicions sobre la vida d’aquest científic, on podem veure tant les recreacions dels ambients culturals i de costums de l’època, com les imatges crues de jueus en camps de concentració o d’Hiroshima devastada per la bomba atòmica. També veurem el certificat del seu premi Nobel i l’última entrevista d’Einstein a la televisió. Per a Einstein, Berna era una ciutat encantadora i amable. Sense dubte, la gaudirem!

Dinarem i a la tarda, emprendrem la ruta cap a Ginebra, amb belles vistes del Llac Leman i les ciutats de Vevey o Laussane. 

Arribarem a Ginebra, on ens allotjarem a l’hotel. Sopar lliure.

Dia 4
 GINEBRA – BARCELONA

Esmorzar. Avui serà un dia de ciència aplicada al 100%, amb la visita a l’Acceleradora de partícules del CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire), el laboratori més gran d’investigació en física de partícules del món. Amb 27 Km de circumferència, el seu Gran Col·lisionador d’Hadrons, un accelerador protó-protó, va fer possible la confirmació de l’existència de la partícula coneguda com el bosó de Higgs.

No només és una important institució en recerca física. També va ser el lloc on el 1990 va néixer la World Wide Web, en altres paraules, Internet, i alberga i manté importants biblioteques matemàtiques, o sistemes d’emmagatzemament massiu.

Actualment i des del 2010, els seus directius han anunciat que són capaços de produir i capturar àtoms d’antimatèria, el que podria donar peu a una nova manera de gestionar l’energia en quantitats immenses.

Dinarem i farem una passejada panoràmica per aquesta bonica ciutat de Suïssa, tot veient algunes de les nombroses institucions internacionals que allà hi tenen la seva seu, com és el cas de la Creu Roja, l’ONU o l’Oficina Internacional de Patents a més dels seus bells jardins i el magnífic Jet d’Eau. En acabat, anirem cap a l’aeroport on agafarem el vol de tornada cap a Barcelona. 

VOL GINEBRA – BARCELONA 19:10 – 20:35 EASYJET

Final del viatge

 


PREINSCRIPCIONS: ompliu el formulari següent: https://goo.gl/forms/NVM6OnLlwvOkLu6p1

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 800 € (per persona en hab. Doble) ó 900 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE JUNY DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 20 D’AGOST DE 2019.

BARAKA CLUB DE VIATGES

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés. Poden consultar-la al tel. 93 343 52 00 o bé a reserves@baraka.cat

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%
 • NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
 • Viatge subjecte a les condicions generals especificades en la web baraka.cat

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR. 

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Munic i Ginebra – Barcelona amb la companyia aèria Lufthansa/Easyjet.
 • Hotels 4* o similar durant tot el viatge. 
 • Esmorzar a l’hotel.
 • Mitja pensió
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge del sr. Josep Lladó.
 • Guia acompanyant de Baraka o Te de Tertúlia, des de que el grup surti de Barcelona.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Taxes comunals.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats que coincideixin en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.750 €

Suplement individual: 420 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació