Truca: 93 343 52 00
 

Ruta Einstein

 • Destinació: Suïssa
 • Durada: 4 dies
 • Preu: 1800€

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1
Barcelona – Munic – Ulm

VOL BARCELONA – MUNIC 09:10 – 11:10 – LUFTHANSA

Ens trobarem a l’aeroport de Barcelona unes dues hores abans del vol per començar la nostra expedició científica a Alemanya i Suïssa. Volarem amb Lufthansa fins a Munic, des d’on ens traslladarem a Ulm, on podrem descobrir els rastres de la vida i la feina d’Einstein per tota la ciutat. Dinar lliure. A la tarda, veurem l’escultura que Max Bill va fer del genial físic i la Casa d’Einstein, que és la seu del Centre d’Educació d’Adults d’Ulm. Des de l’any 1968, una exposició fotogràfica permanent es troba en el primer pis, i recorre la seva vida. La seva casa natal es trobava a la Bahnhofstrasse. 

Seguirem passejant per la ciutat, on podrem anar veient les plaques commemoratives i la singular Font d’Einstein. 

Sopar i allotjament a l’hotel LAGO****, situat a la vora d’un preciós llac natural.  

www.lago-ulm.de

Dia 2
Ulm – Zuric – Berna

Esmorzar. Sortirem d’Ulm en direcció cap a Zuric, on Einstein va estudiar a la Universitat Politècnica, ara anomenat Institut Federal de Tecnologia de Suïssa (ETH Zürich), des de l’any 1896 al 1900. S’hi va graduar en el Grau de Matemàtiques i Ciències Naturals. L’any 1901 es va convertir en ciutadà de Zuric, i amb això va aconseguir la ciutadania suïssa. Aquesta ciutat va ser un punt de pivot en els seus viatges i desplaçaments. En una segona etapa a la ciutat, després d’una temporada a Praga i des del 1909, va exercir de Professor a la Universitat de Zuric, i tres anys més tard va tornar a la politècnica on va treballar com a Professor de física teòrica fins al 1914. A Zuric va viure en sis cases diferents, en els districtes de Hottingen i Fluntern, que s’han preservat fins avui en dia. En la propietat de la Unionstrasse, una placa paga  tribut a qui una vegada va ser el seu distingit resident. 

Dinar. Marxarem cap a Aarau, la Vila de les teulades  artístiques on, a l’Escola cantonal,  l’Einstein va preparar-se per l’ingrés a la Politècnica de Zurich (1895/96) i va disfrutar de l’acollidora família Winteler. Sortirem d’aquesta població per arribar a Berna. Allotjament a l’hotel Kursaal**** situat a pocs metres del cor de la capital suïssa. Sopar lliure. 

www.kursaal-bern.ch 

Dia 3
Berna – Ginebra

Esmorzar. Continuarem seguint les vivències d’Einstein a Berna, ciutat on va viure del 1902 al 1909, on va desenvolupar la seva Teoria de la Relativitat. A la Casa d’Einstein podrem descobrir el lloc on el genial físic va capgirar els nostres conceptes d’espai i temps. En aquesta casa va viure-hi amb la seva dona Mileva i el seu fill Hans Albert.  

El 1905, el conegut com Annus Mirabilis, va escriure els quatre revolucionaris papers sobre la nova interpretació de l’efecte fotoelèctric (pel qual va guanyar el Nobel) i la seva primera publicació sobre la Teoria de la relativitat especial, amb la primera formulació de l’equació e=mc2. Visitarem el Museu Històric de Berna, on es troba el Museu Einstein. És una de les millors exposicions sobre la vida d’aquest científic, on podem veure tant les recreacions dels ambients culturals i de costums de l’època, com les imatges crues de jueus en camps de concentració o d’Hiroshima devastada per la bomba atòmica. També veurem el certificat del seu premi Nobel i l’última entrevista d’Einstein a la televisió. Per a Einstein, Berna era una ciutat encantadora i amable. Sense dubte, la gaudirem!

Dinarem i a la tarda, emprendrem la ruta cap a Ginebra, amb belles vistes del Llac Leman i les ciutats de Vevey o Laussane. 

Arribarem a Ginebra, on ens allotjarem a l’hotel Tiffany****, situat al centre de la ciutat. Sopar lliure.

www.tiffanyhotel.ch

Dia 4
Ginebra – Barcelona

Esmorzar. Avui serà un dia de ciència aplicada al 100%, amb la visita a l’Acceleradora de partícules del CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire), el laboratori  més gran d’investigació en física de partícules del món. Amb 27 Km de circumferència, el seu Gran Col·lisionador d’Hadrons, un accelerador protó-protó, va fer possible la confirmació de l’existència de la partícula coneguda com el bosó de Higgs.

No només és una important institució en recerca física. També va ser el lloc on el 1990 va néixer la World Wide Web, en altres paraules, Internet, i alberga i manté importants biblioteques matemàtiques, o sistemes d’emmagatzemament massiu.

Actualment i des del 2010, els seus directius han anunciat que són capaços de produir i capturar àtoms d’antimatèria, el que podria donar peu a una nova manera de gestionar l’energia en quantitats immenses.

Dinarem i farem una passejada panoràmica per aquesta bonica ciutat de Suïssa, tot veient algunes de les nombroses institucions internacionals que allà hi tenen la seva seu, com és el cas de la Creu Roja, l’ONU o l’Oficina Internacional de Patents a més dels seus bells jardins i el magnífic Jet d’Eau. En acabat, anirem cap a l’aeroport on agafarem el vol de tornada cap a Barcelona. 

VOL GINEBRA – BARCELONA 19:10 – 20:35 EASYJET

 

AQUEST PRESSUPOST ESTA CALCULAT AMB DATA D’AVUI. QUALSEVOL MODIFICACIÓ PODRÀ FER VARIAR L’IMPORT DEL VIATGE. PER REALITZAR LA RESERVA S’HA DE CONSULTAR DISPONIBILITAT: tedetertulia@gmail.com  / reserves@baraka.cat 

POSTERIORMENT CAL EFECTUAR UN DIPÒSIT DE: 720 € P.PERS. / HABITACIÓ DOBLE ó 830 € EN HAB. INDIVIDUAL, ABANS DEL DIA 10 DE JUNY DE 2016 I LA RESTA ABANS DE L’1 D’AGOST DE 2016.

CALDRÀ INDICAR EL NOM I COGNOM DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER CONSTAR “RUTA EINSTEIN”

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 ( BARAKA CLUB DE VIATGES)

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR

 

Descarregar fitxa en PDF

 

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE: 1.800 €

SUPLEMENT INDIVIDUAL: 280 €

 

 • INCLOU

 • Vols Barcelona – Munic i Ginebra – Barcelona amb la companyia aèria Lufthansa/Easyjet.
 • Allotjament en hotels 4*
 • 4 àpats en restaurants seleccionats
 • Transport en confortable autocar
 • Guia acompanyant de Baraka Club de Viatges 
 • Visites mencionades.
 • Acompanyament de guia científic, Sr. Josep Lladó
 • 3 xerrades científiques a càrrec del químic i divulgador científic, Sr. Josep Lladó.
 • Guia local a les ciutats que ho requereixin.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Propines a guies i conductors.
 • Taxes comunals.
 • Assegurança de viatge i anul·lació.
 • Tot l’especificat en el programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com mini-bar, telèfon, …
 • Àpats lliures
 • Begudes en els àpats
 • Tot el que no especifica el programa.


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació