Truca: 93 343 52 00
 

Ruta Haydn

 • Destinació: Àustria, Europa
 • Durada: 5 dies
 • Preu: 1640€

Consulteu properes sortides a reserves@baraka.cat

Una Ruta per descobrir els llocs on va viure Franz Joseph Haydn, que ens portarà des de Rohrau a Viena, en un recorregut d’arquitectura impressionant. Palaus, cases, cementiris, esglésies, teatres… Les petjades de Haydn s’entrellacen amb les d’altres il·lustres compositors: Mozart, Beethoven, Liszt, Brahms, Strauss… Amb les explicacions de Joan Vives treurem tot el suc a aquesta experiència musical en primera persona.

Inclou concert!!

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – VIENA – ROHRAU – HAINBURG – SOPRON

“La infantesa de Haydn”

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de Vueling, per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Viena:

BARCELONA – VIENA – SORTIDA: 12,05 h. – ARRIBADA: 14,25 h. 

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge, amb un guia de parla catalana/castellana, i ens desplaçarem fins a Rohrau (46 Km), primer destí del nostre viatge.

Visita a la Haydn Geburtshaus, casa natal de Haydn. Ens dirigim a Hainburg (a 13 Km. a l’est de Rohrau). La Casa on van néixer els germans compositors Haydn: Franz Joseph (el 31 de març de de 1732) i Michael (el 14 de setembre de 1737). Casa probablement  construïda pel seu propi pare, el mestre carreter Mathias Haydn cap a l’any 1728 i que conserva un aspecte molt semblant a l’original del segle XVIII.

Passejada per la pintoresca vila de Hainburg on Haydn va aprendre música i on va fer d’escolà entre els 6 i el 8 anys.

Arribada a Sopron, ja dintre de territori hongarès.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2
(SOPRON) – EISENSTADT – ESTERHAZA (FERTÖD, HONGRIA) – REIDING. 

“Haydn, Lizt i els Esterhazy” 

Esmorzarem a l’hotel i emprendrem el camí cap a la vila d’Eisenstadt, on farem la visita del Palau dels prínceps Esterhazy. Franz Joseph Haydn va començar a treballar al servei dels prínceps Esterhazy, originaris de la regió hongaresa de Galanta, l’any 1761 en qualitat de Vice Kapelmeister (ajudant del director Gregor Werner) i hi va mantenir el vincle fins el final de la seva vida, treballant al servei de quatre prínceps: Paul Anton (1761–1762), Nikolaus “el Magnífic” (1762–1790), Anton (1790–1794) i Nikolaus II (1794–1833).

Farem una visita de la casa on vivia Haydn prop del palau i, posteriorment, visitarem la cripta de la Bergkirche, on des del 1820 hi descansen les despulles del compositor pel seu desig  exprés.

Ens desplaçarem amb l’autocar cap a la vila hongaresa de Fertöd (a 49 km al sud) per visitar el Palau Esterhaza, on Haydn va treballar les primaveres i estius entre els anys 1769 i 1790. Entre d’altres espais, veurem la sala on es va interpretar per primera vegada la “Simfonia dels adéus” (entre moltes altres peces). Passejarem pels seus magnífics jardins per veure la ubicació dels dos teatres d’òpera i de marionete,s i intentarem copsar el perquè de la solitud que Haydn sentia en aquell indret.

Seguidament anirem a la vila de Reiding, on encara es conserva la petita casa de camp on l’any 1811 va néixer Frank Liszt i on, induït pel seu pare violoncel·lista, va començar a desplegar la seva genialitat prematura sobre el piano.

Tornarem a Sopron. Sopar i allotjament.

Dia 3
SOPRON – VIENA.

“Haydn a Viena” (1/2)

Esmorzarem a l’hotel abans de sortir cap a Viena, en un curt viatge de només 59 km. En arribar recorrerem la coneguda “Ruta Haydn”, visitant tots els indrets relacionats amb el compositor, fent una pausa per a dinar. A la tarda completarem la ruta amb la visita a la Stephansdom (Catedral de Sant Esteve) on Haydn va cantar a l’Escolania Imperial entre els 8 i els 17 anys. Visitem també la Michelkirche (Església de Sant Miquel) on Haydn va tocar l’orgue en diverses ocasions. Haydn va viure a l’edifici del costat entre els anys 1750 i 1755. És cèlebre la seva frase d’aquesta l’època, que ens dóna una idea de les condicions en què vivia: “Jo treballava en un piano rosegat pels cucs però no ambicionava la sort de cap rei”. 

Seguirem les visites amb la Haydnhaus, la casa on el compositor va viure els dotze darrers anys de la seva vida i on va completar l’oratori “La Creació”. Hi va morir el 31 de maig de 1808. Actualment també acull una de les sales dedicades a objectes personals i manuscrits diversos de Johannes Brahms.

Finalitzarem la visita d’aquest primer dia a Viena a l’antic Cementiri Hundsturmer (actual Haydnpark) on el compositor va ser enterrat de forma provisional entre 1809 i 1820. 

Haydn va passar dues etapes importants vivint a Viena: la de joventut i la de maduresa. La primera de les dues es divideix entre els anys en que va cantar com a veu blanca de l’Escolania Imperial de la Stephansdom (1740-1749) i la supervivència posterior com a professor de piano, acompanyant correpetidor i compositor eventual (1749-1761). La segona gran etapa ve marcada per la casa avui coneguda com a Haydnhaus. El compositor l’havia adquirit el 1793, entre les seves dues estades a Londres, però no hi va fixar la seva residència fins el 1797.

Anirem a Sopar a un típic Heuriger de la petita vila de Heiligenstadt, al costat dels boscos de Viena.

Allotjament a Viena.

Dia 4
VIENA.

“Haydn a Viena” (2/2)

Esmorzar a l’hotel. Durant aquesta jornada seguirem les visites per la ciutat de Viena amb una pausa pel dinar. Visitarem la Mozarthaus (antigament coneguda com a Figarohaus): casa on vivia Mozart quan va escriure els sis cèlebres quartets dedicats al seu amic Haydn, que el va visitar en més d’una ocasió. 

Posteriorment farem la visita al Palau de Schönbrunn, residència d’estiu dels emperadors de Viena, que constitueix un dels millors exemples del rococó austríac. Aquí també trobem l’empremta de Haydn. L’any 1745, quan encara era un nen, va participar en una actuació com a membre del cor de la Catedral de Sant Esteve. Tres dècades més tard, el 1777, també hi va actuar mentre treballava al servei dels prínceps Esterhazy, amb motiu d’una visita del Príncep elector de Trier al Palau.

Recorrerem també el Cementiri Municipal de Viena, construït el 1905 als afores de la ciutat i que va facilitar el tancament de tots els petits cementiris antics del casc urbà. Visitarem la secció de tombes dels compositors: Beethoven, Schubert, Brahms, Johann Strauss pare i fill, Josef Strauss, Lanner, von Suppé, Hugo Wolf, Schönberg, Zemlimski, Ligeti…

Si el temps ens ho permet, està prevista una passejada pels jardins del Palau Belvedere, que va ser residència del príncep Eugeni de Savoia.

Al vespre assistirem a la representació de “La Flauta Màgica” al famós teatre de titelles que es troba dins el recinte del Palau de Schönbrunn.

Sopar de comiat en un restaurant històric en un ambient d’esperit plenament vuitcentista i amb cuina típicament austríaca.

Nit a Viena.

 • Al Marionetten Theather assistirem a la representació de “La Flauta Màgica” de Mozart

Òpera en dos actes. Es va representar per primera vegada el 30 de setembre de 1791 a Viena. 

Durada: 2h 15min. 

Dia 5
VIENA – BARCELONA.

Esmorzarem a l’hotel. A Viena aprofitarem per passejar-nos per les zones més emblemàtiques i tindrem temps per fer les darreres compres.  

Dinar lliure. A la tarda tindrem temps per passejar al nostre aire i a l’hora acordada anirem amb l’autocar cap a l’aeroport de Viena per agafar el vol cap a Barcelona.

VIENA – BARCELONA – SORTIDA: 20,00 h. – ARRIBADA: 22,20 h.

Fi del viatge.

 


PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 650 € (per persona en hab. Doble) ó 800 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 15 DE MARÇ DE 2017 I LA RESTA ABANS DEL 1 DE JULIOL.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Viena – Barcelona amb la companyia Vueling.
 • Hotels 4**** durant tot el viatge, Sopron i Viena.
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Dinars dels dies 2n., 3r. i 4t.
 • Sopars als hotels o en restaurants seleccionats per la seva significació històrica.
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament i explicacions musicals durant tot el viatge del Sr. Joan Vives.
 • Auriculars personals per a la correcta escolta de les explicacions del Sr. Vives durant el viatge
 • Guia acompanyant de parla castellana durant tot el viatge, des de que el grup surti de Barcelona.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assistència al concert de “La Flauta Màgica” al Marionetten Schönbrunn Theater.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, ….
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.640 €

Suplement individual: 240 €

 

 


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació