Truca: 93 343 52 00
 

Ruta París dels impressionistes i postimpressionistes

  • Durada: 5 dies
  • Sortida: 01/05/2017
  • Arribada: 05/05/2017
  • Preu: 1920€

Una experiència pictòrica per París, Giverny i Auvers-sur-oise amb la Mariona Millà.

Reserva ara Pregunta

DIA 1
BARCELONA – PARÍS. ORANGERIE + MONTMARTRE
Trobada a l’estació de trens de Sants (Barcelona), per fer els tràmits d’embarcament, 1 hora abans de la sortida del tren en direcció a París. A l’arribada, el nostre autocar ens portarà cap al museu de l’Orangerie. Anirem a l’hotel on la nostra especialista en art ens delectarà amb una xerrada sobre els impressionistes i postimpressionistes dels que gaudirem durant el transcurs del nostre viatge. En finalitzar, ens dirigirem a la colina tossal de Montmartre, a on hi pujarem en funicular. Allà es troba el famós Sacré – Coeur de París, que s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. Aquest barri es conegut arreu del món per haver estat el punt de trobada dels pintors impressionistes i encara avui dia és un dels indrets amb una important vida cultural. Soparem a l’Auberge de la Bonne Franquette, petit i històric restaurant freqüentat per artistes de tots els temps, on es fa una divertida representació. Finalitzarem el dia al nostre hotel, situat al centre de la ciutat. Allotjament.

DIA 2 
PARÍS – GIVERNY – PARÍS
Esmorzarem a l’hotel. Passant per la vall del Sena, que va inspirar els pintors impressionistes, arribarem a Giverny, on Claude Monet va viure entre el 1883 fins el 1926, any de la seva mort. Visita a la Casa Taller de Claude Monet, amb l’espectacular jardí de flors, el pont japonès, i el jardí d’aigua, obra del pintor, i que van ser la principal font d’inspiració els darrers anys de la seva vida. La nostra experta en art ens delaitarà amb una de les seves pintures en directe en un dels jardins de Giverny. Dinarem en un dels restaurants d’aquesta ciutat. Retorn a París. Disposem de la tarda lliure per passejar per París i deixar-nos seduir per aquesta encantadora ciutat. Sopar lliure i allotjament.

DIA 3 
BATEAUX-MOUCHE – MUSEU D’ORSAY
Esmorzarem i de bon matí farem una passejada en un dels coneguts Bateaux – Mouches, històrics vaixells que permeten una magnífica vista dels monuments de la ciutat tot navegant pel Sena. Visita al Museu d’Orsay, que conté la més gran col·lecció d’obres d’estil impressionista del món. Podrem admirar en viu les obres de Manet, Renoir o Van Gogh, entre d’altres. Dinarem i disposarem de temps lliure per gaudir de tot el que ens proporciona aquesta meravellosa ciutat. Soparem i ens anirem cap a la plaça de la Notre Damme per deixar-nos emportar per una pintura nocturna en directe recordant Toulouse Lautrec a mans de la nostra experta en Art. Allotjament.

DIA 4 
AUVERS-SUR-OISE
Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar cap a Auvers-sur-Oise, on Vincent Van Gogh va passar els darrers mesos de la seva vida. Visitarem aquest encantador poble, veurem la Venta Ravoux, on vivia, i visitarem el cementiri, on reposen les seves restes. Aprofitarem aquest lloc perquè la nostra experta en art ens faci una representació en viu recordant a Van Gogh d’allò que ens envolta. Dinarem en un restaurant de la zona i tornarem cap a Paris on tindrem un temps lliure per a les darreres compres. Allotjament.

DIA 5 
PARÍS – BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Visita al Museu Rodin, una de les peces claus per a la comprensió de l’art impressionista. Dinar lliure. Desplaçament amb autocar cap a l’estació, on prendrem el tren de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona.

Descarregar fitxa en PDF

 

  • INCLOU

Bitllets d’anada i tornada en TGV de Barcelona – Paris – Barcelona.
4 nits d’allotjament en hotel de 4* a París.
Règim d’allotjament i esmorzars a l’hotel.
Mitja pensió durant tot el viatge.
Autocar privat amb conductor pels trasllats a Giverny i Auvers Sur Oise.
Bitllet de transport públic per traslladar-se a les visites.
Guia acompanyant de Baraka.
Guies locals a les ciutats on són obligatoris.
Assessorament, explicacions artístiques i pintura en directe durant tot el viatge per part de la pintora Mariona Millà.
Propines a guies locals i conductor.
Entrades als monuments.
Assegurança de viatge i anul·lació.
Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

Extres en els hotels tal com minibar, telèfon, etc.
Begudes en els àpats.
Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement per habitació individual: 380 euros.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació