Truca: 93 343 52 00
 

RUTA PINTORS IMPRESSIONISTES 2018 – amb Mariona Millà

 • Destinació: Europa, França
 • Durada: 5 dies
 • Preu: 1595€

PLACES COMPLETES! INSCRIPCIÓ NOMÉS A LLISTA D’ESPERA!

La nostra ruta ens portarà per tota la zona de la Provença francesa, on la llum, l’entorn natural i la manera de ser dels seus habitants, van jugar un paper clau en el desenvolupament de la pintura impressionista. TIndrem el gust i l’honor de compartir aquesta vivència amb la pintora Mariona Millà, que ens delectarà amb l’execució d’obres en viu en els enclavaments més rellevants de la regió, reinterpretant els grans mestres, per al nostre grup de viatgers i amants de la pintura.

Una experiència per viure-la en primera persona!

Grup mínim necessari: 20 persones. Places limitades a 40 persones.

PLACES COMPLETES! INSCRIPCIÓ NOMÉS A LLISTA D’ESPERA!

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA - PROVENÇA

Ens presentarem al punt de trobada, per sortir a les 07.00 hores amb l’autocar amb direcció Perpinyà i destinació Aix-en-Provence. Dinar lliure pel camí.

Arribarem a la vila provençal a temps per visitar la Casa de Jas de Bouffran, casa familiar dels Cézanne i monument històric des de el 2002. Al saló oval Cézanne va pintar directament sobre els murs dotze obres com “Les Quatre saisons”, el retrat del seu pare “Louis Auguste de Cézanne”, etc.. Entre els paisatges més apreciats per Cézanne està la muntanya de Sainte-Victoire, la seva preferida, duent a terme nombroses composicions en què la protagonista és la muntanya vista des de diferents punts com poden ser el camí de Tholonet o la Pedrera Bibémus, lloc on va impressionar molt al pintor, per les seves formes caòtiques, que va reflectir amb “Le Rocher Rouge”.

 • Acte artístic de la jornada: Pintura en directe de l’artista  Mariona Millà, (diürn). Interpretació pictòrica contemporània del quadre ”La muntanya de Sainte-Victoire”, o “Le Rocher Rouge” (On vagi millor per aturar-nos i seure), des del mateix lloc que el pintà Paul Cézanne.

a
Sopar i allotjament a l’hotel, situat al cor de la Provença.

Dia 2
 AIX-EN-PROVENCE – ARLES

Esmorzarem a l’hotel. Completarem la visita a Aix en Provence, ciutat natal de Paul Cézanne, dirigint-nos cap a l’estudi-museu de Cézanne. Després de la venda de la propietat del Jas de Bouffan, Cézanne va construir un estudi en el pujol de Lauves on crearà obres mestres. Tots els dies, el pintor es va dirigir des del seu apartament del carrer Boulegon al seu lluminós estudi. Envoltat d’un romàntic jardí, l’estudi conserva intacta la memòria de l’artista. Cézanne va instal·lar el seu cavallet en diverses ocasions prop del camí de la Marguerite i va escollir el punt de vista més elevat en relació a la muntanya. Va tornar diverses vegades entre 1902 i 1906 per acabar 11 olis i 17 aquarel·les avui conservades en museus de tots el món i en col·leccions particulars.

També veurem la Catedral de Saint Sauveur, construïda entre els segles V i XVIII, i que Cézanne veia cada dia al dirigir-se al seu estudi de Lauves, i posteriorment tindrem un temps per poder dinar lliurement.

Sortirem cap a Arles on coneixerem el llocs que va immortalitzar Van Gogh amb els seu quadres, com La Plaça de Fòrum, on podrem reconèixer “Le Café le Soir”, el Pont de Trinquetaille i el Moll de Ródano, lloc on recordarem la “nuit Etoilée”, La Plaça Lamartine i on es fàcil veure “la maison Jaune”. També visitarem l’Espace Van Gogh, antic hospital on va ser ingressat i on va pintar quadres tant coneguts com “Le Jardin de la Maison de Sante”. A la carretera al llarg del canal d’Arles a Bouc, és on aquest genial pintor va pintar “Le Pont de Langlois avec des femmes lavantes”. També podrem veure Les Arenes d’Arles, el seu amfiteatre i el Teatre Romà.

 • Acte artístic de la jornada: Pintura en directe de l’artista Mariona Millà, (nocturn). Interpretació pictòrica contemporània del quadre “Café la Nuit” des del mateix lloc que el pintà Van Gogh.

a

Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3
ANTIBES I MUSEU PICASSO

Esmorzarem a l’hotel. Avui ens dirigirem cap Antibes, ciutat històrica i zona turística també coneguda com Juan-Les-Pins. Molt famosa per la seva ubicació entre Cannes i Niza, barreja la idea tòpica i idílica de la Costa Blava, plena de glamour. La població està ubicada en una petita península. Les seves muralles, els seus carrers estrets, plens de botiguetes de souvenirs i productes provençals mantenen un encant que es resisteix a desaparèixer. Visitarem les muralles Vauvan del segle XVIII, declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, construides per defensar-se de les invasions i ràtzies que assolaven el mediterrani. Les seves torres sarraïnes recorden les incursions dels pirates berberiscos.

Aquesta zona constitueix avui el centre històric d’Antibes. Més tard la família dels Grimaldi, els prínceps de Mònaco, prendrà el control de la ciutat, on construiran un castell, avui Museu Picasso, que visitarem per veure les seves obres cabdals. A més de la bellesa del lloc, és un museu molt íntim en quan a l’exposició d’obres de Pablo Picasso. També gaudirem del port fortificat.

Sopar. Allotjament al nostre hotel.

Dia 4
BAUX-EN-PROVENCE – SAINT REMY DE PROVENCE

Esmorzarem a l’hotel. I a l’hora convinguda sortirem cap a Beaux de Provence. El poble medieval s’alça a la meitat de la carretera que creua els pujols dels Alpilles, a 4 quilòmetres de St. Remy de Provence i la seva ciutat romana Glanum. Situada a la part alta dels pujols, vigilant les pedreres abandonades i amb la mirada posada en el mar Mediterrani, aquesta ciutadella medieval és una de les destinacions turístiques més conegudes de la Provença.

Entre els edificis més importants destaquen el Palau de la Tour de Brau, del segle XV, a l’entrada de la ciutadella, la capella de Saint-Blaise, bell exemple del romànic provençal, la Chapelle Castrale, església principal de la ciutat, les torres de defensa de la muralla (la poderosa torre de l’homenatge, la torre Sarrasine i la torre Paravelle).

Visitarem el Chateaux de Beaux de Provence, el castell és mes significatiu d’aquesta àrea, situat en un lloc inexpugnable i on podrem veure les antigues maquinàries d’assalt als castells.

Continuarem fins a Saint Remy de Provence, la ciutat se situa en un antic emplaçament celto-ligur que va ser successivament poblat per totes les poblacions de l’antiguitat. Després que els romans conquistessin el que avui és Provença i França, van ocupar el lloc creant la ciutat romana de Glanum. Visitarem el Monestir de Saint Paul de Mausole, d’estil romànic del segle XI i XII, és molt conegut per la bellesa del seu claustre, però sobretot per haver albergat a Vincent Van Gogh en 1889. El lloc destaca per la calma i per la bellesa del seu petit pati.

 • Acte artístic de la jornada: Pintura en directe de l’artista Mariona Millà, (diurn). Interpretació pictòrica contemporània del quadre ”Saint Paul Asylum”, des del mateix lloc que el pintà Vincent Van Gogh.

a

Dinar (lliure) en algun punt de la nostra ruta.

a
Sopar. Allotjament a l’hotel.

Dia 5
CAMPS DE LAVANDA – BARCELONA

Esmorzarem a l’hotel. Començarem el viatge de tornada fent una bonica ruta per Manosque. Es tracta d’un poble medieval amb dues portes monumentals al nord i al sud del nucli antic: la porta Saunerie, d’estil romànic, vestigi prestigiós de la vila a l’edat mitjana, que avui és l’entrada principal a la ciutat) i la porta Soubeyran, del segle XIV. Destacables són la seva església romànica (reconstruïda al segle X) de Notre Dame de Romigier, l’església romànic-gòtica de Sant Salvador (segles XII-XIII) o la capella de Sant Pancraç, a la part alta del turó.

L’itinerari ens portarà per l’altiplà de Valensole, autèntica imatge de l’espígol i símbol de la Provença, amb les seves immenses extensions de lavandín. Valensole és un poblet provençal autèntic, al cor d’un magnífic altiplà cobert per camps de lavanda. Destaca pel seu nucli antic amb els seus carrerons empedrats, l’església del segle XII, la capella Sant-Mayeul, les fonts i les muralles. Es poden visitar les explotacions familiars de camps de lavanda i lavandí; i assistir a la projecció de documentals sobre el treball de destil·lació, de transformació de la flor de l’espígol en essència i perfum. El final d’aquesta part de la ruta de l’espígol ens porta a Puimoisson, al cor de bells camps de lavanda blaus.

A l’hora convinguda iniciarem el camí de tornada al nostre origen després d’haver gaudit d’un viatge ple de cultura, història i pintura. Dinarem en ruta.

Fi del viatge

 


PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 730 € (per persona en hab. Doble) ó 830 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE MARÇ DE 2018 I LA RESTA ABANS DEL 10 DE JUNY DE 2018.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS A:

BARAKA CLUB DE VIATGES
BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés. Poden consultar-la al tel. 93 343 56 00 o bé a reserves@baraka.cat

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

 • De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%
 • De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%
 • Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%
 • Després = 100%
 • NOTA – Coneguda la desestimació, l ‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.
 • Viatge subjecte a les condicions generals especificades en la web baraka.cat

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR. 

 

Descarregar fitxa

 

 • INCLOU

 • Hotel 3* Ibis Manosque Cadarache.
 • Esmorzars a l’hotel.
 • Mitja pensió
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge de la sra. Mariona Millà.
 • Guia acompanyant de Baraka des de que el grup surti de Barcelona.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, ….
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.595 €

Suplement individual: 220 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació