Truca: 93 343 52 00
 

SCHUBERTÍADA A ÀUSTRIA

 • Destinació: Àustria, Europa
 • Durada: 4 dies
 • Preu: 1980€

Consulteu properes sortides.

Assistim al festival més gran del món dedicat a la música de Franz Schubert, la Schubertiade, i ens enfoquem als concerts que tenen lloc a Schwarzenberg (Àustria). Amb més de 80 esdeveniments i una mitjana de 35.000 persones assitents per any, no hi ha cap festival com aquest per gaudir dels recitals cantats, de piano i concerts de cambra més top. Els millors cantants i instrumentalistes de la nostra època s’hi donen cita, així com les noves promeses del gènere.

Inclou 3 dies de concerts!

Sílvia Pujalte és doctora enginyera de Telecomunicacions per la UPC i ha estat professora a la UPC i a la UPF. Compagina la seva activitat com a enginyera amb la divulgació musical; és autora del lloc web Liederabend, dedicat al món de la cançó de cambra, i imparteix cursos i conferències sobre cançó i òpera. És responsable de documentació i comunicació a la Schubertíada a Vilabertran. Col·labora amb el digital de cultura Núvol a la seva secció de música clàssica i amb la revista de música clàssica Platea Magazine.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
 BARCELONA – ZURICH – SCHWARZENBERG – BREGENZ

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia SWISSAIR per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Zurich:

BARCELONA – ZURICH – SORTIDA: 09:40 h. – ARRIBADA: 11:30 h.

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge, i ens desplaçarem fin al nostre hotel, situat a Bregenz, la ciutat més gran i bella de la regió. Es el centre neuràlgic per moure’s pel Voralberg i també per assistir als concerts de Schwarzenberg (que significa “muntanya negra”), on se celebra el Festival Schubert o Schubertiade. Dinar a Bregenz.

A mitja tarda, sortirem cap a Schwarzenberg, petita població austríaca, de gairebé 2.000 habitants, situada a l’extrem oest del país i a uns 700 mts. del nivell del mar. El centre del poble està protegit per ser patrimoni, per les seves singulars cases de taulers de fusta. S’ha fet famosa per ser l’amfitriona del mundialment famós festival de música de cambra, la Schubertiade, que al llarg dels anys ha portat a grans artistes com Alfred Brendel, l’Emerson String Quartet, Michael Schade, Robert Holl, Angelika Kirchschlager o Thomas Quasthoff. Malgrat aquesta fama actual, la població és antiga, remontant-se els seus orígens al s. XI (al 1270 se’n troba la primera menció oficial) i ha estat sempre un punt on s’han trobat els personatges més rics i influents.  De les seves atraccions turístiques també hi destaca el Museu Angelika Kauffmann, dedicat a l’art d’aquesta dona pionera i emprenedora, avançada al seu temps. Tindrem una estona per passejar pel poble al nostre aire i fer un mos (lliure) abans del concert.

 • A les 20.00 h assistirem al primer dels nostres concerts de la Schubertíada

RECITAL LIEDER
Angelika Kauffmann Hall

Mauro Peter Tenor
Helmut Deutsch Piano

“WINTERREISE” 
de Franz Schubert

El tenor Mauro Peter és un del valors que han emergit amb més força al panorama de la lírica en els darrers anys. El seu debut a la Schubertíada Vilabertran al 2016 li va valdre l’adjectiu de “prodigiós” per part de la premsa especialitzada. Peter és ara mateix un dels grans tenors lírics del moment i a Schwarzenberg, on va iniciar la seva carrera internacional, el podrem gaudir amb el repertori en el que excel·leix més: el lied, sempre acompanyat al piano del seu professor i mentor, el gran Helmut Deutsch.

Allotjament a l’hotel.

Dia 2
(BREGENZ) Concert i visita a Bregenz

Esmorzar a l’hotel. 

 • A les 11.00 h assistirem al segon dels nostres concerts de la Schubertiade 

CONCERT DE CAMBRA
Angelika Kauffmann Hall

Pavel Haas Quartett

Alois Posch Contrabaix

Boris Giltburg Piano

  • Ludwig Van Beethoven
  • Quartet n. 9 en do major, op. 59/3. “Razumovsky” 
  • Franz Schubert
  • Quintet amb piano en la major
  • “La truita”, D. 667

El Pavel Haas Quartet, format el 2002, ha esdeveningut un dels representants de la seva generació, seguint la tradició dels grans quartets de corda txecs. Pren el seu nom del compositor Pavel Haas, mort a Auschwitz el 1944. 

El quartet el composen Veronika Jaruskova (violí), Marek Zwiebel (violí), Jiri Kabat (viola) i Peter Jarusek (violoncel).

Dinar en grup. A la tarda farem una visita a Bregenz, la capital de la regió austríaca de Vorarlberg, que ens obrirà el paisatge de muntanyes cap al llac Constanza. Hi arribarem amb el nostre autocar i des de la muntanya Pfänder (1.064mts) , per la qual hi circula un tren panoràmic, podrem gaudir d’unes boniques vistes des de les muntanyes suïsses, al llac, la regió d’Allgäu i els cims del Bregenzerwald fins Widderstein, a la frontera amb el Tirol. 

Divisarem els edificis entrella de la regió: a les ribes del llac, la Kunsthaus (casa de l’art), situada just davant del port, des d’on surten els vaixells que arriben a la ciutat medieval de l’illa de Lindau, i a la Blumeninsel (illa de les flors), a Mainau. També hi destaca la Torre Martinsturm, en ple centre medieval, que s’ha convertit en la meca dels seguidors de l’arquitectura contemporània, amb els treballs dels arquitectes Hans Hollein, Jean Nouvel o Peter Zumthor, així com de l’anomenat “Cercle dels arquitectes de Vorarlberg”. 

Pel que fa a la cultura, hi destaquen els Festivals de Bregenz, en els quals des de fa més d’un segle i mig grans directors han posat en escena òperes de primera amb l’orquestra “de la casa”, la Simfònica de Viena, en un impressionant escenari muntat sobre el llac. A més a més dels festivals, cada any hi tenen lloc centenars d’esdeveniments com exposicions, concerts o la Primavera de Bregenz (Bregenzer Frühling), festival de dansa de fama internacional.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 3
 (BREGENZ) HOHENEMS – CONCERTS

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure al poble austríac de Hohenems, on es poden visitar alguns dels seus museus, com el Museu Jueu, situat en un edifici històric d’estil neoclàssic, construït el 1864. Documenta la vida jueva i convivència amb els cristians de la regió a Hohenems i Vorarlberg, i la història de la regió des de la perspectiva d’aquesta comunitat, en la seva exposició permanent, des de l’edat mitjana fins a l’actualitat. 

També és d’admirar la Font Nibelungen, dissenyada el 1955 per l’artista holandesa Hannes Scherling amb motiu del 200 aniversari del descobriment del manuscrit C. de Nibelung, trobat a la biblioteca del Palau, per part de Jakob Hermann Oberrait. Dinarem en grup abans dels concerts de la tarda. 

 • A les 16.00 h assistirem al tercer dels nostres concerts de la Schubertíada  

RECITAL PIANO 

Angelika Kauffmann Hall

William Youn Piano

Interpretarà obres de Franz Schubert, Alexander Von Zemlinsky i Wolfgang Amadeus Mozart.

El guardonat pianista William Youn ha estat descrit per la crítica com un “poeta genuí” amb “tècnica de tacte sobirà i valent”. Després d’estudis previs a Corea i als Estats Units, William va canviar de nou els continents per estudiar a la Universitat de Música de Hanover i a l’Acadèmia de Piano del Lago de Como, on va treballar regularment amb Karl-Heinz Kämmerling, Dmitri Bashkirov, Andreas Staier, William Grant Naboré i Menahem Pressler.

 • A les 20.00 h assistirem al quart dels nostres concerts de la Schubertíada  

RECITAL LIEDER 

Angelika Kauffmann Hall

Thomas Hampson Baríton

Wolfram Rieger Piano

 • Gustav Mahler
  Lieder “Des Knaben Wunderhorn” (selecció)

És un celebrat cantant de cambra, un dels grans liederistes contemporanis amb un vast repertori que inclou Schubert, Wolf, Marx, Strauss, Mahler, Rossini, Berlioz, Schumann, etc. Requerit pels més notables directors per a obres corals i simfòniques com el Rèquiem de guerra de Britten s’ha destacat en la difusió del repertori de la cançó americana.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel. 

Dia 4
 Selva del Bregenz. Ruta dels Formatges – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. En aquest quart dia del nostre viatge anirem a fer la Ruta dels Formatges o Käsestraße Bregenzerwald, i amb aquesta deliciosa “excusa” podrem descobrir facetes culturals, tradicionals i conèixer els habitats de la zona de la selva del Bregen. Actualment encara hi existeix un centenar de granges alpines, el símbol primigeni d’harmonia amb la natura. El procés comença a finals de primavera, quan comença a fer-se escàs l’aliment a la vall: els pastors es muden primer amb el ramat cap al Vorsäß, un prat d’altitud mitjana. A principis de juliol pugen més amunt, al Hochalpe, i finalment al setembre, engalanen les seves vaques i comença el festival de descens del ramat de les pastures d’alta muntanya.  

El producte obtingut: una llet de pastura, molt poc habitual avui en dia, molt sana i aromàtica i amb una microbiologia que permet l’obtenció d’uns formatges únics, varietats dels quals a vegades no arriben mai al comerç habitual. En la nostra ruta en farem un tast, observarem als vaquers alpins fent les seves feines, podrem comentar amb ells els aspectes més delicats del procés de curació del formatge…  Farem una pausa per dinar en grup i gaudir de la gastronomia d’aquesta particular zona rural, i a l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport per agafar el nostre vol de tornada. 

ZURICH – BARCELONA – SORTIDA: 17:30 h. – ARRIBADA: 19:30  h.

Fi del viatge 

NOTES SOBRE ELS CONCERTS

Concert dia 22: Entrades de categories 1 i 2

Concert dia 23: Entrades de categories 1 i 2  

Concerts dia 24 

a les 16h: Entrades de categories 1 i 2

a les 20h: Entrades de categoria 2

Preu calculat en base a entrades en Categoria 1

Les categories de les entrades s’adjudicaran per estricte ordre de pagament.

Les persones a qui, per ordre de pagament els corresponguin les entrades de Categoria 2, se’ls descomptarà un import de 10 € per cada entrada en el pagament final.


PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 800 € (per persona en hab. Doble) ó 900 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE GENER DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 15 DE MAIG 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Zurich amb la companyia SWISSAIR 
 • Hotel Germania de Bregenz, 4*. 
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Dinars en restaurants seleccionats. 
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Guia acompanyant de parla castellana durant tot el viatge, des de que el grup surti de Barcelona.
 • Acompanyant Te de Tertúlia
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als Concerts
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Sopars.
 • Àpats que coincideixin en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.980 €

Suplement individual: 130 €

Grup mínim necessari: 20 persones. Places limitades a 30 persones.

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació