Truca: 93 343 52 00
 

STAGE DE CUINA A TOULOUSE

  • Destinació: Europa, França
  • Durada: 3 dies

Demaneu informació sobre les noves dates a reserves@baraka.cat

Un viatge gastronòmic vivencial, on gaudirem dels secrets de la cuina francesa i de la seva reposteria, mitjançant tallers participatius presentats pels propis cuiners que ens guiaran en un recorregut des del foie fins als macarons, maridant i degustant en bona companyia. Visitarem també el Mercat de Victor Hugo, tot un emblema de la ciutat. Una experiència que estimularà tots els nostres sentits!

ENS ACOMPANYA… Oscar Herencia
Nascut amb la vocació de fer del món casa seva, fa 33 anys que exerceix de professional del turisme. Els seus incomptables viatges l’han portat a desenvolupar un singular talent: l’entesa de les diferents cultures des d’un punt de vista urbà, artístic, arquitectònic, de costums i tradicions, i de paisatges singulars. Amb el seu acompanyament se’ns revelaran aspectes d’aquell país que visitem, que ens podrien quedar ocults a simple vista.

Reserva ara Pregunta


Dia 1
BARCELONA – TOULOUSE

A l’hora convinguda ens trobarem en el punt especificat per emprendre la ruta per carretera cap a Toulouse, des de Barcelona. A l’arribada farem el dinar en grup i ens prepararem per a la nostra primera sessió de cuina. En el nostre particular viatge, començarem per les postres.

CURS DE MACARONS

Fer macarons et fa por? Ens la treurem tots amb aquest curs, on aprendrem com fer-los senzillament, basats en la merenga italiana. Veurem les tècniques específiques del dispositiu per cuinar-los, l’empaquetat i els accessoris adaptats, inclòs el famós ganache de la seva part central. Farem 5 macarons de xocolata i 5 d’altre sabor.

Aquesta galeta és tradicional de la gastronomia francesa i italiana, i està feta bàsicament amb clara d’ou, ametlla mòlta, i sucre glas. D’origen Francès, el dolç es va donar a conèixer al segle XVI, sorgint del forn del pastisser de la cort francesa com cúpules rodones amb base plana, i al segle XIX es van començar a unir de dos en dos amb un farciment al mig.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 2
(TOULOUSE)

Esmorzar a l’hotel. Sortirem per fer una petita passejada per conèixer la ciutat que ens acull, abans dels dos cursos de cuina, especialitat de la cuina francesa, que ens esperen.

CURS DE CUINA ENTRE AMICS

El taller de cuina està totalment en un reservat perquè puguem cuinar dos dels seus plats, en un marc original i de convivència. A l’arribada, tindrem esperant-nos un aperitiu amb begudes.

Cuinarem amb el xef un menú (plat principal “Noix de Saint-Jacques” i postres “Tarte citron revisitée”) que després gaudirem a la taula d’hostes. Per rematar-lo, farem el maridatge de vins que ens proposarà el sommelier, segons el que haguem cuinat.

Per la tarda seguirem amb les lliçons magistrals de cuina.

CURS DE CANARD-GRAS I FOIE-GRAS

En aquest curs treballarem amb un foie complet (uns 600 gr) i en tres fases, la denervació, la confecció i la part teòrica, aconseguirem obtenir 3 tipus de foie gras.

Sortirem del curs amb el foie que haurem elaborat!

SOPAR DE MARIDATGE EN GRUP

Amb el nostre especialista i hoste Xavier, un dels referents gastronòmics de la ciutat, amb el reconeixement de ser guanyador del concurs de Meilleur Ouvrier de France 2011, descobrirem tot un mon al voltant de l’autèntic àpat a base de formatge i vi. 

Assistirem al maridatge comentat d’una desena de formatges i quatre vins, en el celler de degustació, que a més a més té una arquitectura típicament toulousiana. L’assortit està especialment seleccionat per entre els millors formatges, I ens depara grans sorpreses…

Després del sopar, anirem a allotjar-nos a l’hotel. 

Dia 3
TOULOUSE – BARCELONA

Ezmorzar a l’hotel. Aquest matí farem una visita al mercat de Victor Hugo, amb tastet inclòs a les parades tradicionals i on podrem també fer algunes compres abans de marxar.

EL MERCAT VICTOR HUGO

Dedicarem el matí a comprar, seguint els passos dels millors xefs de Tolosa mentre desxifrem els misteris dels mercats francesos, aprendrem els secrets dels formatges i la xarcuteria francesa i degustarem el millor que ens ofereix Tolosa en aquest tour gastronòmic inoblidable.

A l’hora acordada sortirem en direcció cap a Barcelona, i ens endurem receptes i tècniques que ens serviran d’inspiració per muntar els nostres menús dels àpats nadalencs.

Fi del viatge

 


 

 

baraka_icona_co2

  • INCLOU

  • Transport d’anada i tornada, i durant la ruta.
  • Allotjament en hotel 3* en habitació doble i esmorzar inclòs.
  • Àpats inclosos.
  • Assessorament i explicacions durant el viatge del nostre expert Oscar Herencia.
  • Dossier del viatge per tenir de referència durant el viatge.
  • Carnet de receptes.
  • Xerrada prèvia a Baraka Club de Viatges a càrrec del nostre expert.
  • Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa.
  • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
  • City Tax

  • NO INCLOU

  1. Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
  2. Begudes en els àpats.
    Tot allò no especificat en el programa.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació