Truca: 93 343 52 00
 

UZBEKISTAN: La terra de les mil i una nits

  • Destinació: Àsia, Uzbekistan
  • Durada: 9 dies
  • Sortida: 17/10/2017
  • Preu: 2430€

País de contes orientals, de rutes caravaneres, i d’alts i elegants minarets, mesquites, palaus i mausoleus amb decoracions magistrals, i acolorits basars. Alexandre el Gran, Genguis Khan i Tamerlà van lluitar per conquerir aquestes terres, grans escenaris de la mítica ruta de la seda.
Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge per territori uzbek, seguint el traçat del camí de Samarcanda, des de Taixkent, passant per Khiva i Bukhara, ciutats incomparables i úniques a Orient, carregades d’història i monuments de primer ordre. Alhora, coneixerem l’esperit nòmada de l’Àsia central, perseguint les petjades d’algun dels grans viatgers de la història, des dels pioners xinesos a la cerca dels millors cavalls fins a destacats alumnes àrabs, fins a arribar a Samarcanda, també anomenada el «mirall del món», el «jardí de l’ànima» i la «joia de l’islam», entre altres, malgrat que cap qualificatiu arriba a fer justícia a la seva bellesa.

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1
BARCELONA – TAIXKENT.   (Sopar)

Presentació a l’aeroport de Barcelona per realitzar els tràmits d’embarcament i facturació. Un cop enllestits, sortirem en el vol de línia regular en direcció a Taixkent. Després dels tràmits de duanes, anirem a l’hotel. Allotjament. 

Dia 2
(TAIXKENT) MUSEU ARTS APLICADES, MADRASSES I CIUTAT. (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Dia dedicat a conèixer la capital de l’Uzbekistan. Visitarem el Museu d’Arts Aplicades, la ciutat antiga, Hasti Imam (segle xiv), amb les seves mesquites i madrasses, antigament escoles alcoràniques. Veurem les madrasses de Kukeldash i Abdulkasim, que daten dels segles xvi i xix, respectivament. També visitarem el bulliciós basar Chorsu, un mercat enorme a l’aire lliure que reuneix molta gent provinent de les zones rurals. Dinarem i, a la tarda, veurem les places de la Independència i del Teatre, i podrem admirar el bonic monument dedicat a les víctimes del terratrèmol de l’any 1967. Sopar i allotjament.

Dia 3
TAIXKENT – URGENCH – KHIVA (Itchan Kala).    (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. De bon matí, volarem a Urgench i, tot seguit, anirem fins a Khiva. Fundada el segle vi, la ciutat va viure el seu moment de màxima esplendor durant el segle xvi, quan va esdevenir la capital del khanat de Khiva. En coneixerem el barri vell, l’Itchan Kala, on admirarem aquest fabulós llegat de l’època medieval, potser un dels conjunts arquitectònics més homogenis de tot el món islàmic. Visitarem la mesquita de Djuma i també l’antic fort de l’arc de Kunya. Coneixerem el mausoleu de Pakhlavan Mahmoud i dinarem en un restaurant típic. Disposarem de la tarda per continuar coneixent la ciutat. Sopar i allotjament.

Dia 4
KHIVA – BUKHARA. SOPAR AMB DANSES FOLKLÒRIQUES.  (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar. Ens dirigirem a Bukhara tot travessant una gran part del Desert Vermell. Per dinar prendrem un pícnic (única possibilitat en aquesta ruta). Continuarem el nostre trajecte i, a mitja tarda, arribarem a Bukhara, un formós oasi situat enmig de les sorres del desert i del llegendari itinerari de la Ruta de la Seda. Aquesta nit tindrem un sopar tradicional amb danses folklòriques. Allotjament.

Dia 5
(BUKHARA) VISITA DE LA CIUTAT. (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzarem i dedicarem tot el dia a conèixer aquesta bella ciutat. A Bukhara es respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat que emergeix dels innombrables edificis històrics i religiosos de més de 2.000 anys d’antiguitat, que encara avui tenim el privilegi de poder contemplar. Visitarem el mausoleu dels samànides, el fort d’Ark, tan antic com la mateixa Bukhara, i el mausoleu de Chasma Ayub, i també veurem el minaret de Kalon, que té 46 m d’altura. També tindrem temps de conèixer el complex arquitectònic de Lyabi Hauz, punt de trobada d’estrangers i gent local. Dinar en restaurant. A la tarda, visitarem el palau de Sitorai Mokhi-khosa. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6
BUKHARA – SHAHRISABZ – SAMARCANDA. (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Després d’esmorzar, sortirem en direcció a la ciutat de Shakhrisabz, coneguda per ser el lloc de naixement del gran conqueridor Tamerlà. Quan hi arribem, visitarem les ruïnes del palau Ak Serai o «Palau Blanc», que va manar construir el mateix Tamerlà, a més de visitar el seminari de Dorut Tilovat. Ben a la vora descobrirem la mesquita de Kok Gumbaz i, una mica més endavant, el conjunt de Dorus Siadat. Dinarem en un restaurant tradicional. Continuarem la ruta cap a la històrica ciutat de Samarcanda, un idíl·lic oasi al cor de la vall del riu Zarafshan, situada als confins del Desert Vermell i flanquejada pels cims de les muntanyes del Pamir-Altai. És en aquest indret paradisíac on s’erigeix un dels centres culturals més antics de tot el món. Fundada al mateix temps que Babilònia i Roma fa quasi 2.500 anys, va ser anomenada la «Perla del món musulmà». Tamerlà en va fer la seva capital i la va anomenar el centre de l’univers. El seu període més gloriós va ser durant la Ruta de la Seda, quan milers de caravanes amb destinació a Europa hi passaven. Sopar i allotjament.

Dia 7
SAMARCANDA. (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Pensió completa. Dedicarem el dia a visitar aquesta bonica ciutat. Arribarem a l’espectacular plaça Registan, al cor de l’antiga Samarcanda. En aquesta mateixa plaça trobarem la madrassa Tillya-Kari, construïda el 1660 i que conté una mesquita a l’interior. Veurem la madrassa Ulug Beg, construïda entre el 1417 i el 1420 i que va ser la universitat més important de l’Àsia central durant el segle xv. A continuació, visitarem la madrassa Shirdar, que gaudeix d’un portal decorat amb mosaics de tigres i gaseles. Un altre exemple de les construccions medievals de Samarcanda és la mesquita principal, Bibi Khanum, construïda en només cinc anys. Dinarem en restaurant. A la tarda, coneixerem el complex arquitectònic de Shah-i-Zindeh i l’observatori d’Ulug Beg, el primer construït a l’Orient. Ulug Beg, nét de Timur, va governar durant quaranta anys. Durant el seu mandat, Samarcanda es va convertir en un dels centres científics més importants del món. Sopar i allotjament.

Dia 8
SAMARCANDA – TAIXKENT. (Esmorzar, Dinar i Sopar)

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a l’estació i realitzarem el trajecte fins a Taixkent en tren, la qual cosa ens permetrà de veure algunes poblacions rurals i el típic paisatge de l’Àsia central. Dinarem a Taixkent. Sopar especial de comiat amb un espectacle inspirat en aquesta terra de les «mil i una nits».

Dia 9
TAIXKENT- BARCELONA. (Esmorzar i Dinar)

De matinada, ens traslladarem a l’aeroport per fer els tràmits per al primer dels vols que ens durà de tornada a Barcelona. D’aquesta manera deixarem enrere les terres de «les mil i una nits», tal com sempre s’ha conegut la ciutat de Samarcanda.

 

Descarregar PDF

 

 

 

  • INCLOU

* Vols internacionals amb Turkish Airlines.

* Vols domèstics de línia regular.

* Bitllet de tren turista Samarcanda -

Taixkent.

* Allotjament en hotels de Primera

categoria.

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana o catalana

durant el viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Visat

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 295 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -120 euros

Consulteu suplements per vol en classebusiness.


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació