Truca: 93 343 52 00
 

VIATGE PER A CANTANTS A BUDAPEST

 • Destinació: Budapest, Europa, Hongria
 • Durada: 4 dies
 • Sortida: 08/11/2019
 • Arribada: 11/11/2019
 • Preu: 1280€

Hongria té una important tradició musical i va fer moltes contribucions als camps de la música popular i clàssica. Per exemple, Béla Bartók i Zoltán Kodály, dos dels compositors més famosos d’Hongria, són coneguts per haver utilitzat temes folklòrics en la seva música. En aquest viatge participarem en la trobada amistosa de corals d’arreu del món per compartir el goig de cantar en una ciutat tan especial com és Budapest, en un esdeveniment no competitiu que s’organitza amb l’objectiu de reunir cors de diferents països per compartir la passió comuna pel cant i la música corals, oferint als participants l’oportunitat de cantar junts i d’intercanviar música i cultura.

Ens acompanya… Joan Riera
Cantant vocacional, director de diversos Cors de Mallorca, ha estudiat amb Robert Brokopp i complementat els seus estudis de cant al conservatori del Liceu, sota el mestratge d’Eduard Giménez i Maria Soler.

Reserva ara PreguntaPrevi
ASSAIG PREVI AL VIATGE, A BARCELONA

Prèviament al viatge per assistir a la Cantate realitzarem una jornada d’assaig, en un dia a determinar, que inclourà també el dinar en grup. Us n’informarem de manera més detallada en dates més pròximes, tant pel que fa a horaris com al lloc de l’assaig.

Dia 1
BARCELONA – BUDAPEST

Presentació a l’aeroport de Barcelona, mostrador de la companyia Vueling per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Budapest:

BARCELONA – BUDAPEST – SORTIDA: 12:05 h. – ARRIBADA: 14:35 h.

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà al nostre hotel, on soparem i ens allotjarem.

Dia 2
(BUDAPEST) VISITA DE LA CIUTAT – CONCERT D’AMISTAT

Esmorzarem a l’hotel i farem una visita guiada a la ciutat de Budapest. Veurem els punts més interessants de la ciutat i, des del Danubi i en un vaixell que ens portarà a fer un petit creuer per veure la ciutat des d’una altra perspectiva, degustarem una copa de benvinguda.

La ciutat de Budapest, capital d’Hongria, situada al riu Danubi, consta de dos centres separats: Buda a la riba oest, Pest a la riba est, que el 1872 es van unir en una sola unitat administrativa. Els orígens de la ciutat es remunten a l’època romana, quan les legions del que seria futur emperador, August, van conquerir la part occidental de l’actual Hongria l’any 35 i es va transformar en província romana anomenada Pannonia. Hi ha infinitat de monuments i edificis històrics: a la Ciutadella Medieval, es troben el Castell Reial i l’església de Sant Matías. I al parc de la ciutat hi ha la Plaça dels Herois. Avui dia, el monument més famós a Budapest és el Parlament que queda a la riba del Danubi. Des del turó es té una vista fantàstica de tota la ciutat, amb una increïble col·lecció de palaus, esglésies i monuments declarats per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat.

Dinar (lliure) i temps per veure altres zones de la ciutat pel nostre compte, fins al vespre, quan ens trobarem per participar en un concert d’amistat que ens permetrà entrar en contacte amb altres cors. Aquest intercanvi cultural i musical serà seguit d’una copa per brindar per aquestes noves relacions.

CONCERT D’AMISTAT

Un cor de Budapest i rodalies acollirà 2 cors estrangers. Participar en un concert d’amistat és una gran oportunitat per als cors per conèixer i compartir el seu interès musical mutu. Aquests concerts tenen lloc a teatres, ajuntaments, sales de concerts, conservatoris o esglésies, a Budapest i voltants. Cada cor interpretarà el seu repertori (aproximadament 25 minuts cada cor). L’elecció del repertori és gratuïta, però són molt apreciades les cançons tradicionals dels diferents països. Els concerts seran seguits d’una copa d’amistat.

Dates: dissabte al vespre
Durada del concert: 1 hora i mitja aprox (normalment 25 minuts per cor)
Repertori: Lliure
Assaig: a l’hotel o, si és possible, i d’acord mutu amb el cor “amfitrió” abans i al lloc de la ubicació del concert.

Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3
(BUDAPEST) VISITA DE LA CIUTAT – CONCERT DE GALA

Esmorzarem a l’hotel abans de continuar la visita de la capital. A la tarda participarem en el concert de tancament, a la sala de Budapest amb tota la resta de cors. Cada un d’ells interpretarà dues cançons, i en el moment final cantarem junts l’última de les peces. Allotjament a l’hotel.

CONCERT DE GALA

El concert de gala de cloenda en honor a tots els cors participants tindrà lloc a la sala de concerts de Budapest. Cada cor interpretarà successivament dues cançons. I al final del Concert de Gala, tots els cors canten junts una cançó comuna. La partitura musical s’enviarà als cors uns mesos abans del festival.

Dates: diumenge a la tarda o al vespre.
Durada del concert: aproximadament 2 hores
Durada de l’actuació: 2 cançons cada cor
Repertori: lliure elecció, les cançons tradicionals dels diferents països són molt apreciades.
Assaig: a l’hotel. No és possible al lloc abans de l’inici del concert.
Piano: E-Piano estarà a la vostra disposició.

SOPAR DE CLOENDA

Al final del concert, tots els cors participants aniran a sopar junts en un restaurant típic hongarès amb música i folklore.

Aquest valuós moment permetrà als participants gaudir una mica més de compartir les bones sensacions del concert final i sobretot de fer contactes amb els altres cors en un ambient amable i festiu.

Dia 4

BUDAPEST – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda ens recollirà el nostre autocar que ens portarà cap a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona amb Ryanair.

BUDAPEST – BARCELONA – SORTIDA: 20:15 h. – ARRIBADA: 22:50 h.

Fi del viatge

 


RESERVES:

Formulari de preinscripció: https://forms.gle/yWW1aMwtqWwZ6hAg6

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 600 (per persona en hab. Doble) ó 650 (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 D’AGOST I LA RESTA ABANS DEL 8 D’OCTUBRE DE 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES:

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat

abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ:

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5% De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15% Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25% Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR- LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Budapest amb la companyia Vueling i Budapest – Barcelona amb Ryanair.
 • Trasllat aeroport-hotel i hotel- aeroport.
 • Hotel 3*** superior a Budapest.
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Dinars i sopars especificats.
 • Autocar amb conductor i aire condicionat per als trasllats.
 • Dia d’assaig amb dinar, a Barcelona, previ al dia de la sortida (data a determinar).
 • Assessorament i explicacions musicals durant tot el viatge del Sr. Joan Riera.
 • Documentació del viatge
 • Reunió prèvia al viatge
 • Acompanyant de Te de Tertúlia/ Baraka
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Concerts
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.
 • City Tax

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.280 €

Suplement individual: 115 €

Grup mínim necessari: 20 persones.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació