Truca: 93 343 52 00
 

Vietnam i Cambodja

  • Destinació: Àsia, Cambodja, Vietnam
  • Durada: 13 dies
  • Sortida: 20/10/2017
  • Preu: 4580€

Temples bressolats per la natura

HANOI – HALONG BAY – DA NANG – HOI AN – HO CHI MINH – MEKONG – CAN THO – CHAU DOC – PHNOM PENH SIEM REAP – BANTEAI SREY

Reserva ara Pregunta

Dia 1: BARCELONA – HANOI

Ens trobarem amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, terminal 1, almenys 2 hores abans de la sortida del vol amb destinació Hanoi, via Doha. Nit a bord.

 

Dia 2: HANOI 

Arribada a l’aeroport de Hanoi. Assistència del nostre personal i trasllat a l’hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

 

Dia 3: HANOI 

Pensió completa. Després del desdejuni, sortirem a realitzar la visita de la ciutat de Hanoi. Coneguda com el ‘París de l’Orient’, Hanoi és una de les ciutats més fascinants d’Àsia. Rica en cultura i història, aquesta ciutat diversa combina les influències de la cultura francesa i Xina. Aquest matí visitarem el Temple de la literatura, la primera Universitat de Vietnam que es remunta al segle XVI. Seguirem visitant el Museu Etnològic.
A la tarda, visitarem l’exterior del Mausoleu d’Ho Chi Minh a la Plaça de Ba Dinh la Pagoda d’un sol pilar. Continuarem visitant el temple de Ngoc Son, enmig del llac Hoan Kiem.  Al final del dia, gaudirem d’una hora passeig amb cyclo per explorar l’encantador nucli antic de Hanoi. Retorn a l’hotel i allotjament.

 

Dia 4: HANOI – HALONG BAY 

Pensió completa. Aquest matí sortirem cap a la badia de Halong, una de les més impressionants meravelles naturals de Vietnam, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. En ruta visitarem un poble típic del nord vietnamita, on les generacions més joves i els ancians conviuen junts a les seves cases tradicionals.
A Ha Long embarcarem en un Sampan vietnamita, vaixell de luxe per navegar entre les illes de pedra i roques que s’aixequen majestuosament en la badia. Passarem per formacions rocoses grans i pobles de pescadors. Menjar a bord. A la tarda visitarem un llogaret petit de pescadors que ens ofereix com a activitat principal una classe de cuina o gaudir d’un refrescant bany. Sopar a bord.

 

Dia 5: HALONG BAY – HANOI – DA NANG – HOI AN

Pensió completa. Navegarem a través dels bells paratges Trong, Trinh Nu i la cova de Me Cung.
També podrem tenir l’oportunitat d’explorar la Surprise Cave, per nosaltres mateixos i descobrir un món de formes i colors espectaculars. Dinar a bord. Arribem al port de Ha Long al voltant del migdia on espera el nostre trasllat a l’aeroport d’Hanoi, per agafar vol a Da Nang. A l’arribada trasllat a Hoi An. Sopar i allotjament.
Nota: Si el temps ho permet, ens detindrem per visitar Yen Duc per aprendre més sobre la vida rural del nord-est vietnamita

 

Dia 6: HOI AN

Pensió completa. Al matí sortirem realitzar un passeig amb vaixell pel riu Thu Bon, veurem les plantacions de Palma de Coco d’aigua i podrem veure com és la vida quotidiana de la gent local. A continuació realitzarem la visita a peu de l’antiga ciutat de Hoi i poder veure els seus tresors, El Pont japonès, la Pagoda de PhucKien, l’antiga casa mercant Phung Hung i la sala d’assemblees Quang Dong. Dinar en restaurant local. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

Dia 7: HOI AN – HO CHI MINH

Pensió completa. Al matí sortida en vol a Ciutat Ho Chi Minh. A la seva arribada, trasllat per visitar els túnels de Cu Chi, una xarxa increïble túnel subterrani construïda per combatents de la resistència vietnamita durant la llarga lluita per la independència. Els túnels, més de 250km de longitud i fins a tres llocs en nivells, van exercir un paper enorme en la victòria de Viet Cong sobre els americans, la qual cosa els permet controlar una àmplia zona rural que envolta la ciutat d’Ho Chi Minh. Retorn a la ciutat i temps lliures. Allotjament.

 

Dia 8: HO CHI MINH – DELTA MEKONG

Pensió completa.  Aquest matí visitarem l’Antic Palau Presidencial, la Catedral de Notre Dame, l’Ajuntament i el Teatre Municipal. A continuació deixarem aquesta bulliciosa ciutat per sortir cap a la ciutat de Ben Tre, en el delta del Mekong. Embarcarem a bord d’un vaixell local amb el que navegarem a través dels seus petits canals amb bells paisatges tropicals. Visitarem la fàbrica on els habitants utilitzen encara els mètodes tradicionals conservats durant segles d’antiguitat. En acabar la visita realitzarem un passeig vehicle impulsat per cavalls a través dels camins rurals i plantacions fruiteres. A la tarda farem una passejada en bot per Palm Creek abans de dirigir-nos a Ca Tho. Allotjament.

 

Dia 9: CAN THO – CHAU DOC  

Pensió completa. Avui ens despertarem d’hora per realitzar un creuer amb vaixell als Cai Rang, colorit mercat que bull amb els grans vaixells majoristes. De matinada els grans vaixells ancorats, creen uns carrils que els vaixells més petits recorren per comprar les seves mercaderies. Els principals articles que es comercien en aquest mercat són fruites i verdures. El canal es converteix en un laberint de centenars de vaixells replets de mercaderies. Retorn a l’hotel per al desdejuni. Acabat el mateix sortirem cap a Chau Doc. Durant el recorregut visitarem una granja de cocodrils. A l’arribada a Chau Doc, visitarem el seu llogaret flotant i el poble islàmic de Champa. Allotjament a l’hotel.

 

Dia 10: CHAU DOC – PHNOM PENH 

Pensió completa. Temps lliure fins a l’hora convinguda per sortir amb llanxa a Phnom Penh. A l’arribada al port, trasllat a l’hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel

 

Dia 11: PHNOM PENH – SIEM REAP

Pensión completa. Començarem visitant el Palau Real edificat en el lloc de l’antiga ciutadella i construït pel Rei Norodom en 1966. El palau encara serveix residència dels reis. Dins de els murs del palau trobem la Pagoda de Plata, cridada així per les 5 mil rajoles de plata. A continuació visitarem el Museu Nacional, que alberga la millor col·lecció al món d’art i escultura Khmer, i el temple budista de Wat Phnom. Acabada la visita ens dirigirem a l’aeroport per agafar vol a Siem Reap. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

Dia 12: SIEM REAP

Pensió completa.

Al matí prendrem un Tuk-Tuk, vehicle típic de Cambodja per visitar la porta sud de Angkor Thom, famós per la seva sèrie de colossals rostres humans, tallats en pedra. A continuació veurem l’impressionant Temple de Bayon i el temple de Ta Prohm, un dels temples més espectaculars i que conserva encara gran part del seu misteri.
A la tarda trasllat amb autobús per visitar el més famós de tots els temples, Angkor Wat, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Aquest complex cobreix 81 hectàrees i és comparable en grandària al Palau Imperial de Beijing. El seu distintiu les cinc torres simbolitzen els cinc pics de Meru, la paret adjunta representa les muntanyes en la vora del món i el fossat circumdant, l’oceà més enllà. En la nit, gaudim de la posta de sol des del temple de Pre Rup. Allotjament en Siem Reap.

 

Dia 13: SIEM REAP – BANTEAI SREY – BARCELONA 

Desdejuni. Sortida per dirigir-nos a Banteay Srey. L’anomenada “Ciutadella de dones” on podrem veure en aquest petit temple un dels millors exemples de l’art clàssic Khmer, destaquen el seu baix relleus que representen al déu hindú Shiva. Aquest temple està construït de pedra sorrenca rosada, que no es veu enlloc de Angkor.
També visitarem Banteay Samre, construït en el tercer trimestre del segle XII. Consisteix en un temple central amb quatre ales precedit per una sala i acompanyats per dues biblioteques, la majoria meridional es conserva molt bé. Temps lliure en temps lliure fins a trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol de retorn. nit a bord.

 

Dia 14: ARRIBADA A BARCELONA

Enllaç amb vol destinació Barcelona.

Observacions importants:

1. Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir disponibilitat.
2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
4. Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
5. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
6. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
7. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
8. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
9. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Vietnam i Cambodja.


Descarregar PDF

 

 

 

  • INCLOU

* Vols internacionals amb Vietnam Airlines.

* Vols domèstics de línia regular.

* Allotjament en hotels de Categoria Luxe.

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana o catalana

durant el viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Visat

* Tot l’especificat en el programa.


  • NO INCLOU

Extres en els hotels.

Begudes en els àpats.

Àpats en horaris de vol o aeroport.

Tot allò no especificat en el programa.


  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 880 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -200 euros

Consulteu suplements per vol en classe business.

  • ITINERARI

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació