Truca: 93 343 52 00
 

XILE NORD I SUD

 • Destinació: Amèrica, Xile
 • Durada: 16 dies

Ciutats, desert, fauna i flora
Sortides: consulta sortides 2018

SANTIAGO DE XILE – VIÑA DEL MAR VALPARAÍSO – CALAMA – SAN PEDRO DE ATACAMA – VALLE DE LA LUNA – DESERT D’ATACAMA – PUERTO MONTT – PUERTO VARAS – PEULLA – CHILOÉ – PUNTA ARENAS – PUERTO NATALES – BALMASEDA – SERRANO

Reserva ara Pregunta

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Dia 1: BARCELONA – SANTIAGO DE XILE
Trobada amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, ​​02 hores abans de la sortida del nostre vol amb destinació Santiago de Xile, via punt intermedi. Nit a bord.

Dia 2: SANTIAGO DE XILE
Hotel Torremayor, 4 **** o similar.
Arribada a l’aeroport de Santiago de Xile. Assistència i trasllat a l’hotel. A continuació realitzarem la visita de Santiago de Xile durant la visita podrem veure l’Avinguda del Libertador Bernardo O ‘Higgins, el Barri de la Providencia i els seus centres comercials, el Parque Forestal i Palau Belles Arts, Plaça d’Armes, Església Catedral, Centre Cívic del Palau del Govern “La Moneda”. Dinar en restaurant. A la tarda continuarem la visita al sector més antic de la ciutat, el de les casalots senyorials amb diferents estils com neoclàssic, barroc i colonial, la zona de les universitats i turó Santa Lucia. Retorn a l’hotel.

Dia 3: VISITA VIÑA DEL MAR I VALPARAISO
Hotel Torremayor, 4 **** o similar.
Esmorzar. Avui sortirem a fer la visita de dia complet a Viña del Mar i Valparaíso, dos de la ciutats més belles del país, travessant les valls de Curacaví i Casablanca amb les seves vinyes i plantacions d’arbres fruiters. Viña del Mar és coneguda com “la ciutat jardí” per la quantitat d’espais verds que posseeix. A l’arribada farem una visita panoràmica passant per la Quinta Vergara i visitant el museu Fonk, que en el seu jardí trobarem un Moai de l’illa de Pasqua. Continuarem vorejant cap a Valparaíso, el principal port i la segona ciutat del país. La ciutat va ser fundada al segle XVI. Visitarem la zona portuària amb els seus estrets carrerons, la Plaça Sotomayor i el monument als Herois d’Iquique. Dinar. Després del dinar farem una visita a “La Sebastiana”, una de les cases-museus del conegut poeta Pablo Neruda. Acabarem la visita pujant a un dels antics i emblemàtics ascensors de Valparaíso, l’ascensor Artilleria construït l’any 1898. Retorn a Santiago de Xile.

Dia 4: SANTIAGO DE XILE – CALAMA – SAN PEDRO DE ATACAMA. VALLE DE LA LUNA
Casa Don Tomás, 4 **** o similar.
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar vol cap a Calama. A l’arribada ens dirigirem a San Pedro de Atacama, travessant la serra Domeyko i de la Sal. Farem una parada per poder s’observa una espectacular panoràmica del Salar d’Atacama, plena de llacunes que són llar d’aus migratòries i flamencs. Arribada a  San Pedro de Atacama. Dinar. A la tarda visitarem una de les valls més impressionants del nord de Xile. Valle de la Luna. Observarem un espectacle geològic amb unes escultures i formes semblants a la superfície de la lluna. Veurem l’estàtua de sal de “Les Tres Maries”. Retorn a  San Pedro de Atacama.

Dia 5: DESERT D’ATACAMA
Casa Don Tomás, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí sortirem cap a les llacunes altiplánicas de Miscanti i Miñiques, situades a més de quatre mil metres d’alçada, d’intens color blau i vores blanques. Després de la visita ens dirigirem cap al poble de Socaire. Dinar. Continuarem fins al Salar d’Atacama, per visitar la llacuna Chaxa, a la Reserva Nacional de Flamencs per poder observar tres de les sis espècies de flamencs que hi ha al món. Després seguirem cap al poble de Taconao, on destaquen les seves cases construïdes en liparita, pedra volcànica. Destaca entre els seus edificis l’església de San Lucas i la Torre Campanario. Retorn a  San Pedro de Atacama.

Dia 6: DESERT D’ATACAMA
Casa Don Tomás, 4 **** o similar.
Per la matinada sortida cap als Guèisers del Tatio envoltats de volcans. Només a la matinada podem veure les expulsions de vapor que en alguns casos poden arribar als 7 metres d’altura. Caminarem al voltant dels cràters d’aquests geisers. Esmorzar. Podrem gaudir d’un bany en una de les piscines termals a una temperatura de 40 º. Dinar. De retorn a  San Pedro de Atacama, visitant el poblat de pastors de flames, Machuca, amb les seves pintoresques cases de tova, palla i fusta de cactus. Visitarem la Llacuna desistir situada al mig del Salar d’Atacama, la qual posseeix un nivell de flotació superior al Mar Mort, a causa de la seva alta concentració de sal i liti. Retorn a l’hotel.

Dia 7: SAN PEDRO DE ATACAMA – CALAMA – PUERTO MONTT - PUERTO VARAS
Hotel Cabana del Llac, 4 **** o similar.
Esmorzar. Traslladarem a l’aeroport de Calama, per agafar vol direcció Puerto Montt, via Santiago de Xile. Arribada a Puerto Montt i trasllat a Puerto Varas. Entrada a l’hotel. Sopar.

Dia 8: NAVEGACIÓ A PEULLA
Hotel Cabana del Llac, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí d’hora sortirem a realitzar l’excursió cap a Ensenada, vorejant el llac Llaquihue, visita als salts del Riu Petrohue i navegació a través del Llac de Todos los Santos amb destinació a Peulla, en el recorregut podrem veure els volcans Osorno, Puntiagudo i Tronador. Dinar a bord. Acabada l’excursió retorn a Puerto Varas. Temps lliure, per a poder descansar.

Dia 9: EXCURSIÓ A CHILOÉ
Hotel Cabana del Llac, 4 **** o similar.
Esmorzar. Ens embarcarem en un transbordador per navegar sobre el Canal de Chacao, fins arribar a la mítica Illa Gran de Chiloé. L’illa es caracteritza per la seva activitat marítima i per les seves esglésies declarades patrimoni de la Humanitat. Dinar. A la tarda retorn a Puerto Varas. Trasllat a l’hotel.

Dia 10: PUERTO MONTT – PUNTA ARENAS
Hotel Illa Rei Jordi, 4 **** o similar.
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Puerto Montt, per agafar vol direcció Punta Arenas. Arribada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure. Sopar.

Dia 11: PUNTA ARENAS – PUERTO NATALES
Hotel Martín Gusinde, 4 **** o similar.
Esmorzar. Al matí embarcarem en ferri per travessar l’Estret de Magallanes amb direcció Illa Magdalena. Desembarcarem per veure la colònia més gran de pingüins magallànics. Dinar. A la tarda ens traslladarem amb autobús de línia fins a Puerto Natales. Arribada a l’hotel.

Dia 12: PUNTA ARENAS – PUERTO NATALES
Hotel Martín Gusinde, 4 **** o similar.
Esmorzar. Excursió a Torres del Paine, visitant la Cova del Milodón, on es van trobar restes d’aquest mamífer herbívor que va viure aquí al voltant de 12.000 anys enrere. El viatge continua cap el Parc Nacional Torres del Paine, on visitarem Llac Nordenskjold, Llac Pehoé, Salt Gran. Dinar al costat d’una vista panoràmica de les Torres del Paine. Caminada entre boscos de lenga cap al mirador de la Glacera Grey amb els seus imponents blocs de gel. Posterior visita a Laguna Amarga i tornada a Puerto Natales. Allotjament.

Dia 13: BALMASEDA I SERRANO
Hotel Martín Gusinde, 4 **** o similar.
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’moll per iniciar navegació pel fiord d’Última Esperança cap les Glaceres Balmaseda i Serrano. En el trajecte, veurem colònies de llops marins i corbs marins, fins a arribar a la Glacera Serrano, on atracarem al moll de Puerto Toro, per realitzar una caminada de 1000 metres a través del bosc natiu. Dinar patagònic. Retorn a Puerto Natales. Allotjament.

Dia 14: PUNTA ARENAS – SANTIAGO
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Santiago. Recepció i trasllat a l’hotel. Sopar comiat en restaurant típic amb música i balls folklòrics. Allotjament.

Dia 15: SANTIAGO – VOL DE TORNADA
Esmorzar. Temps lliure fins al trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona. Nit a bord.

Dia 16: BARCELONA
Arribada a Barcelona.

 

 • INCLOU

Bitllets d’avió Barcelona – Santiago -Barcelona amb Lanchile a Classe
Bitllets d’avió Santiago – Calama – Santiago en amb Lanchile en classe turista
Bitllets d’avió Santiago – Port Montt -punta Arenas – Santiago amb Lanchile en classe turista.
Guia acompanyant Baraka Viatges (El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 10 o més viatgers. En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats només hauríem guia local de parla hispana, a més d’assistència a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida).
Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka (El Guia Baraka viatjarà al ser un grup confirmat de més de 10 viatgers sortint des de Barcelona).
12 nits en habitació doble en hotels seleccionats o similars.
12 esmorzars, 10 dinars i 3 sopars.
Visites i excursions detallades a l’itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge i despeses de cancel·lació
Taxes d’aeroport
Documentació de viatge
Assistència en destí pel nostre personal.

 • NO INCLOU

Begudes en els menjars.
Serveis no descrits en l’itinerari.
Despeses particulars dels viatgers.

 

 

Observacions importants:

 • Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir la disponibilitat.
 • En el moment de la reserva es reconfirmarà si s’aplica algun suplement o descompte aeri.
 • En el moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
 • Paga i senyal no reemborsable en cas de cancel·lació voluntària per part del viatger.
 • Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’Anul·lació.
 • El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 10 viatgers confirmats.
 • S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
 • En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 • En cas de ser menys de 10 viatgers confirmats disposarem d’assistència al viatger a l’aeroport de Barcelona el dia de sortida, a més de guia local de parla hispana a Xile.
Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació