Truca: 93 343 52 00
 

XINA: NORD I YUNNAN

  • Destinació: Àsia, Xina
  • Durada: 16 dies

Durada: 16 DIES
Sortides: Informa’t sobre les sortides de 2018

BEIJING – TEMPLE DEL CEL I PLAÇA TIANANMEN – LA GRAN MURALLA XI’AN – MUSEU DELS GUERRERS DE TERRACOTA – KUNMING – DALI – ERHAI – XIZHOU – ZHOUCHENG – LIJIANG – PARC HEILONGTANG – XANGAI

La Xina no és un país, sinó un món diferent. És una terra d’elevades muntanyes i paisatges èpics, teló de fons de la caiguda de dinasties, de l’ascens al poder d’emperadors i del viratge social i polític que està experimentant en els darrers anys, on el yin de l’ardor revolucionari s’ha equilibrat amb el yang del pragmatisme econòmic, i la vella guàrdia comunista està donant pas a una nova generació.
El viatger que trepitja la terra de dragons experimenta una sensació d’exotisme i de tradicions profundament arrelades a causa de l’aïllament de la resta del món a què va estar sotmesa durant segles. Aquest enorme i variat país fa que present, passat i futur es barregin en un contrast únic: permet submergir-se al cor de ciutats vibrants com Pequín i Xangai, en la tranquil·litat dels pobles rurals, en els bells paisatges de províncies com la de Yunnan, en monuments majestuosament impressionants, en una gran varietat de grups tribals, entre moltes altres sorpreses.
Suggerim una ruta especialment dissenyada per conèixer els grans contrastos existents entre la Xina urbana i la rural, mons realment distants.

Reserva ara Pregunta

 

 

 

Dia 1
BARCELONA – BEIJING. (PEQUÍN)

Presentació a l’aeroport de Barcelona, des d’on volarem, via una ciutat europea, fins a Pequín, capital de la Xina. Nit a bord.

Dia 2
(BEIJING) TEMPLE DEL CEL I PLAÇA TIANANMEN.

Després d’arribar a l’aeroport de Pequín, ens traslladarem a l’hotel. Descansarem una estona i sortirem per dinar i fer una passejada. Pequín és el cor, la gloriosa i mil·lenària capital, i el centre històric, cultural i polític del país. Veurem l’impressionant plaça de Tiananmen, la plaça pública més gran del món. Continuarem fins a arribar al Temple del Cel, una espectacular construcció de l’època dels Ming i una de les més grans de la Xina. Sopar i allotjament. 

Dia 3
(BEIJING) CIUTAT PROHIBIDA, PALAU D’ESTIU I ESPECTACLE D’ÒPERA.

Esmorzarem i sortirem a descobrir el Palau Imperial, conegut també per la Ciutat Prohibida. Aquest complex es va acabar de construir l’any 1420 per ordre de l’emperador Ming Yongle. Un cop enllestit, Yongle traslladà la capital a Beijing i no va ser fins a la caiguda de l’última dinastia que el país es va governar des de dins dels seus murs. El conjunt es caracteritza pels murs vermellosos, les fosses i les enormes portes de fusta que en protegien l’interior. Dinarem i, a la tarda, anirem a conèixer el Palau d’Estiu, envoltat d’extensos jardins i construït a la vora del formós llac de Kunlun. A la nit assistirem a la famosa òpera de Pequín, i per sopar assaborirem un dels plats més coneguts de la gastronomia xinesa, l’ànec lacat. Allotjament. 

Dia 4
(BEIJING) LA GRAN MURALLA I ESPECTACLE ACROBÀTIC.

Esmorzarem i anirem cap a la localitat de Badaling, que acull un dels trams més ben conservats de l’esplendorosa i llegendària Gran Muralla (U). Al segle v aC, l’emperador Qin va ordenar que es comencés la construcció d’una muralla interminable feta de pedra que volia creuar tot l’imperi i que mai no es va acabar. Malgrat això, gairebé 6.000 km de muralla han perdurat fins als nostres dies. Dinarem i visitarem les tombes de la dinastia Ming i el camí sagrat que ens hi condueix. A la nit gaudirem d’un espectacle acrobàtic. Sopar i allotjament. 

Dia 5
(BEIJING) – VISITA HUTONG – XI’AN.

Esmorzarem i sortirem a visitar una mostra del poc que queda dels barris antics de Beijing: un hutong. Aquests eren construïts als voltants de la Ciutat Prohibida, i la majoria es van formar durant les dinasties Yuan, Ming i Qing; actualment en queden pocs, ja que la febre devoradora de la construcció els està fent desaparèixer ràpidament. La visita es farà en els típics tricicles xinesos. Dinarem, recorrerem la moderna zona olímpica i ens dirigirem cap a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà fins a la ciutat de Xi’an, un dels primers assentaments xinesos i també el bressol del primer unificador de la Xina, Qin Shi Huangdi. Antiga capital de la Xina durant més de 1.000 anys, esdevingué el punt de partida de les caravanes de la Ruta de la Seda. Arribats a Xi’an i de camí a l’hotel, veurem la gran pagoda de l’Oca Salvatge, edificada al segle vii. Sopar i allotjament. 

Dia 6
(XI’AN) MUSEU DELS GUERRERS DE TERRACOTA – KUNMING (YUNNAN).

Després d’esmorzar, sortirem de la ciutat per visitar el Museu dels Guerrers Qin de Terracota, que tenen gairebé 2.000 anys d’antiguitat. Dins del complex, descobrirem l’enorme panteó de l’emperador Qin Shi Huangdi, que conté milers de figures de guerrers de terracota esculpits a mida natural i disposats en nombroses i diferents posicions de batalla. Tanmateix, el museu també inclou un gran nombre de relíquies dinàstiques, així com una impressionant col·lecció de diversos objectes, d’entre els quals destaquen els famosos corsers de bronze. Dinarem i, a la tarda, anirem a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà fins a Kunming, coneguda per la ciutat de l’eterna primavera. La seva situació, en una latitud subtropical i a una altitud de 1.800 m sobre el nivell del mar, fa que gaudeixi sempre d’un clima temperat. Sopar i allotjament.

Dia 7
(KUNMING) EL BOSC DE PEDRA I ESPECTACLE MINORIES ÈTNIQUES.

Esmorzarem i anirem cap a Shilin o el bosc de pedra (U). És un dels exemples més espectaculars de paisatge càrstic, considerat un fenomen natural extraordinari i una referència geològica mundial. Veurem aquest enorme conjunt d’agulles rocoses, capritxosament esculpides pel vent i la pluja durant milers d’anys, que broten de la terra creant la il·lusió d’un bosc de pedra. Segons la llegenda, els immortals van trencar una muntanya i la van convertir en aquest laberint perquè els enamorats gaudissin d’intimitat. Tornarem a Kunming i al vespre assistirem a un bonic espectacle de les minories ètniques. Sopar i allotjament. 

Dia 8
KUNMING – DALI.

Avui ens dirigirem cap a la població de Dali, situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan, d’una altura mitjana de 4.000 m, i el llac Er Hai, principalment poblada per la minoria bai, que es va assentar als marges del llac fa més de 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins unes muralles aixecades durant la dinastia Ming, que conserven l’arquitectura tradicional dels bais. Rica en història, durant molts segles va ser la principal ciutat de Yunnan. Després de dinar farem un recorregut per la ciutat antiga, descrita per algun poeta com una brillant perla enmig de les altes terres del sud-oest xinès. Sopar i allotjament. 

Dia 9
DALI – ERHAI – XIZHOU – ZHOUCHENG – LIJIANG.

Esmorzarem i marxarem en direcció a Lijiang. Passarem per petits pobles com Xizhou i Zhoucheng, situats a les vores del llac, amb els camperols de l’arròs treballant-ne les terrasses, dissenyades a la falda de la muntanya d’una manera màgica. Després de dinar arribarem a Lijiang (U). A la tarda, visitarem el barri antic, format per carrerons empedrats, tradicionals cases centenàries i estrets canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i glaçada procedent de la muntanya del Drac de Jade, símbol de la minoria naxi, la qual procedeix dels nòmades tibetans. Durant el passeig, en contemplarem els alegres habitants fent les tasques quotidianes i les dones naxi, engalanades amb els vestits típics, carregant enormes cistelles a les espatlles, sens dubte una experiència inoblidable. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 10
(LIJIANG) PARC HEILONGTANG I POBLES DE LA MUNTANYA DRAC DE JADE.

Aquest matí ens dedicarem a descobrir els voltants de Lijiang. Després d’esmorzar anirem cap al Parc Heilongtang, on farem un recorregut per conèixer-ne algunes de les edificacions d’estil antic i des de molts dels seus miradors gaudirem d’extraordinàries panoràmiques, amb la muntanya del Drac de Jade al fons. Continuarem la ruta cap als poblets de Baisha, Yuhu i Shuhe, situats a la falda de la mítica muntanya. Dinarem a Baisha, l’antiga capital del regnat naxi, molt coneguda pel gran valor artístic dels seus frescos. A la tarda realitzarem una curiosa visita al famós Doctor Hoo i la seva clínica d’herbes xineses de la muntanya del Drac de Jade. Tornarem a Lijiang. Sopar i allotjament.

Dia 11
LIJIANG – GORJA SALT DEL TIGRE – ZHONGDIAN (SHANGRI-LA).

Esmorzarem i marxarem cap al nord, on les aigües vermelles del riu Iang-Tsé han creat una de les gorges més profundes del món: l’impressionant gorja del Salt del Tigre, que s’estén al llarg de 15 km i, en alguns punts, les seves parets assoleixen els 3.900 m d’altura. Continuarem la ruta cap a les brillants planures tibetanes que envolten Zhongdian, on dinarem. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. Coneguda també per Shangri-La, és terra on regna la pau i la serenitat. Els seus habitants, de la minoria zang (tibetana), fan un estil de vida propi de les altes serres tibetanes, la seva religió és el budisme tàntric i es dediquen a l’agricultura i a la cura dels ramats de iacs. Sopar i allotjament. 

Dia 12
(ZHONGDIAN) MONESTIR SONGZANGLIN I LLAC BITA.

Aquest matí, després d’esmorzar, visitarem el monestir tibetà de Songzanlin, el més important del sud-oest de la Xina, fundat fa tres-cents anys. Es tracta d’un meravellós exemple de l’harmonia de l’arquitectura tibetana en perfecte equilibri amb el seu entorn i, per a aquells que no hagin visitat el Tibet, és una perfecta introducció a l’estil de vida del budisme tibetà. Tot seguit ens dirigirem cap al bonic llac Bita. A una altitud de 3.500 m, és conegut per les aigües cristal·lines i el bell paisatge, encerclat de muntanyes i frondosos boscos. Dinarem en ruta i tornem a Zhongdian. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 13
ZHONGDIAN  SHANGHAI. EL BUND I NANJING.

Esmorzarem i anirem a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà, via Kunming, fins a Xangai, el port comercial més gran de la Xina i centre econòmic i financer del país. En arribar-hi, dinarem i sortirem a descobrir aquesta ciutat tan dinàmica, anomenada la perla d’Orient, absolutament cosmopolita i sorprenent, on es fusiona la bellesa i l’encant de la seva herència cultural i arquitectònica amb una trepidant activitat comercial. Recorrerem el Bund o dic, el passeig marítim de Xangai a la vora del riu Huangpu, un autèntic aparador arquitectònic, i passejarem pel cèlebre carrer comercial de Nanjing. Sopar i allotjament.

Dia 14
(SHANGHAI) JARDÍ YUYUAN I BUDA DE JADE.

Esmorzarem i passejarem pel barri antic de Xangai. Al bell mig es troba el jardí de Yuyuan, una extensa àrea de diferents paisatges arborats que envolten el llac central, amb temples petits, rierols i una construcció de murs de rajola vermellosa i sostre de teules, i que des del segle XVIII ha estat un concorregut mercat i punt de trobada per als ciutadans locals. Visitarem el Temple del Buda de Jade per admirar el buda de jade blanc de 1,9 m d’alçada procedent de l’antiga Birmània. Dinarem i disposarem de la tarda lliure per fer les darreres compres. Aquest vespre farem el nostre sopar de comiat. Allotjament.

Dia 15
SHANGHAI. TORRE DE LA PERLA D’ORIENT – NIT A BORD.

Després d’esmorzar pujarem a la famosa torre de la Perla d’Orient, a 483 m d’altura, des d’on tindrem una vista espectacular sobre el riu Huangpu i els edificis futuristes del nou barri financer, Pudong. Tot seguit farem un passeig per Xin Tian Di, zona construïda en un estil arquitectònic colonial francès que es manté quasi intacta, malgrat trobar-se al cor de la ciutat. Dinarem i ens traslladarem a l’aeroport en el modern i nou tren de levitació. Nit a bord. 

Dia 16
ARRIBADA A BARCELONA.

Arribarem a Barcelona i donarem per acabat aquest recorregut a través del temps, de la mil·lenària història i dels ancestrals costums i tradicions. Una gran aventura dins la Xina més autèntica i profunda. 

 

  • INCLOU

* Vols internacionals de línia regular.

* Vols domèstics línia regular.

* Allotjament en hotels de 5* i boutique

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups superiors a 15 persones.

* Guia local de parla castellana durant el viatge.

En el cas de grups inferiors a 15 persones hi haurà assistència a l’aeroport de sortida i guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Visat

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats que coincideixin amb horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

 

  • ITINERARI


 

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació