Truca: 93 343 52 00
 

XIPRE: L’illa d’Afrodita

 • Destinació: Europa, Xipre
 • Durada: 7 dies
 • Sortida: 03/11/2020
 • Arribada: 09/11/2020
 • Preu: 1945€

Sortida especial: del 3 al 9 de novembre 2020
7 dies | +1 Dif. horària | No cal Visat
ITINERARI: NICÒSIA – LIMASSOL – KOURION – PAFOS – MUNTANYES DE TROODOS – CHOIROKOITIA – LÀRNACA – KYRENIA – FAMAGUSTA
PATRIMONI UNESCO: Pafos – Esglésies pintades de la regió de Troodos – Choirokoitia.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – NICÒSIA – LIMASSOL

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de la nostra companyia aèria, per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Nicòsia. Ens assistirà el nostre guia acompanyant Baraka.

Arribada a l’aeroport d’Ercan a la part turca de Nicòsia, tràmits de frontera i assistència del nostre guia de parla hispana. Creuarem a la part grega del país i ens traslladarem a Limassol, la segona ciutat més gran del país. Sopar (tipus pícnic a l’habitació) i allotjament.

Dia 2
(LIMASSOL) KOURION – PAFOS

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem per visitar les ruïnes de l’antiga ciutat de Kourion (poblada pels micènics fins a l’arribada dels grecs el s.XII a.C) i del Santuari d’Apol·lo, temple datat del s. VIII aC, que ha patit ampliacions i reconstruccions, necessàries a causa del terratrèmol de final dels segle I dC. Els dos jaciments estan als afores de Limassol en el camí cap a Pafos. A continuació farem una parada a Petra tou Romiou, lloc llegendari del naixement d’Afrodita, a peu de mar. Segons el mite local, qualsevol persona que nadi al voltant de la roca d’Afrodita serà beneïda amb una bellesa eterna. Arribant a Pafos, d’origen fenici, visitarem Kato Pafos i les Tombes Reials. Després de dinar seguirem amb les visites als Mosaics a les Cases d’Aion, Dionisio i Teseu al Parc Arqueològic de Pafos i el Pilar de Sant Pau. En conjunt, els llocs històrics que ens esperen a Pafos, faran les meravelles de tothom a qui li agrada no només la història i l’art, amb les delicadeses dels seus mosaics, sinó també als amants de la literatura clàssica i la mitologia. A la tarda tornarem a Limassol. Sopar i allotjament.

Dia 3
(LIMASSOL) MUNTANYES DE TROODOS

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a les muntanyes de Troodos, el més gran sistema muntanyós de l’illa, i la vall de Marathassa. En el seu punt més alt, a 1952 msnm, trobem el Mont Olimp, i a banda de la seva interessant geologia, amaga nombroses esglésies i monestirs d’estil bizantí. Visitarem el Monestir de Sant Joan Lampadistis (s. XI) i el Monestir de Kykkos, consagrat a l’arcàngel Miquel i el més gran de tota l’illa. Continuarem cap a la zona vinícola i pararem per fer un tast de vi. Al migdia pararem al poble d’Oromos per dinar tradicional. Seguirem amb la visita del Monestir de la Santa Creu de Pelendria, Patrimoni UNESCO juntament amb altres esglésies pintades de la regió,a la plaça de la vila. A la tarda tornarem a Limassol. Sopar i allotjament.

Dia 4
(LIMASSOL) CHOIROKOITIA – LÀRNACA

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a visitar el centre de Limassol i el Castell Medieval. Encara que poblada des de l’època antiga (anterior al 2000 aC), la ciutat no comença a ser nombrada en els grans llibres d’història fins que Ricard Cor de Lleó destruí l’antiga Amatunte el 1191, en la Tercera Creuada, acabant amb el domini bizantí sobre Xipre. Seria l’any següent que l’illa es va vendre a l’Ordre dels Templers, rics monjos i soldats, que tenien la missió de protegir el Sant Sepulcre a Jerusalem. La seva situació estratègica ha vist passar diferents regnes per les seves contrades. A continuació viatjarem cap a Làrnaca i abans d’arribar coneixerem les ruïnes del Jaciment Neolític de Choirokoitia, Patrimoni UNESCO des del 1998, que ens mostra el sistema de vida amb cases circulars – tholos – on hi vivien els seus baixets habitants, recol·lectors, caçadors i ramaders. Visitarem també l’esglésiaAngeloktistos al poble de Kiti. D’estil bizantí, el seu nom significa que va ser construïda pels àngels, en una nit. Arribant a Làrnaca dinarem i visitarem l’església i la tomba de Sant Llàtzer. Diu la tradició que quan Llàtzer va sentir que els jueus el volien mort, per programar la resurrecció de Crist, va fugir a Xipre, esdevenint el primer bisbe, anomenat per Pau de Tars i Sant Bernabé. A la tarda tornarem a Limassol. Sopar i allotjament.

Dia 5
LIMASSOL – NICÒSIA

Esmorzar a l’hotel i trasllat a Nicòsia, on al matí visitarem la part sud (part grega): el Museu Arqueològic (amb un gran fons, des del 2000 aC, i que ens mostrarà el tresor de Salamina, trobat entre les ruïnes de la ciutat antiga) i la Catedral de Sant Joan (iniciada el s. XVI), de la qual en destaquen els seus importants murals amb escenes bíbliques. Passejarem pels carrerons del nucli antic que està dins de les muralles venecianes, les quals, en les seves portes i bastions, acullen edificis sencers com l’Ajuntament. Després del dinar, passarem pel check-point del carrer Ledra cap a la part nord (part turca) de la ciutat, on visitarem la Catedral gòtica d’Agia Sophia, convertida actualment en mesquita i coneguda com Selimiye i el Caravanserrall Buyuk Han, el més gran de tot Xipre i un dels millors edificis de l’illa. Construït pels otomans el 1572, després de prendre l’illa als venecians. Tornarem a la part sud i ens allotjarem a prop del centre històric. Sopar i allotjament.

Dia 6
(NICÒSIA) KYRENIA – FAMAGUSTA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la part turca de Xipre. Arribarem a Kyrenia i visitarem el seu tetragonal castell, situat al port antic. En el seu interior s’hi conserven les restes més antigues conservades d’un buc mercant i la seva càrrega (400 sitges de vi, ametlles i pedres de molí). A continuació tindrem temps lliure a la zona del port bizantí de Kyrenia. Després sortirem cap a Famagusta. En ruta coneixerem les ruïnes de l’antiga ciutat de Salamina, testimoni del pas de fenicis, grecs, romans, àrabs, britànics, otomans, venecians, genovesos…  També visitarem el Monestir i la Tomba de l’Apòstol Sant Bernabé, un dels primers cristians nombrats al Nou Testament, venerat com a fundador de l’església a Xipre i el seu primer bisbe (també és el Patró). Dinarem a Famagusta i visitarem la ciutat medieval, vinculada a la seva època més esplèndida. A la tarda tornarem a Nicòsia. Sopar i allotjament.

Dia 7
NICÒSIA – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora convinguda sortirem en direcció cap a l’aeroport de Nicòsia, per agafar el vol destinació Barcelona, on arribarem amb tot de records inesborrables d’aquest magnífic viatge.

Fi del viatge 

TRANSPORT
DATA TRAJECTE – VOLS VOL SORTIDA ARRIBADA
3/11 BARCELONA – NICÒSIA (via Istanbul) TK1854 / TK970 11:55 21:15
9/11 NICÒSIA – BARCELONA (via Istanbul) TK961 / TK1855 09:25 17:15

 

OBSERVACIONS IMPORTANTS:
 1. Es recomana reservar amb suficient antelació.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 40% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions de l’assegurança d’anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 6  viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.
 7. En cas de ser 10 viatgers confirmats viatjarà Guia Baraka amb el grup des de Barcelona.
 8. Condicions generals en www.baraka.cat/condiciones

 

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA

per formalitzar la teva inscripció al viatge: 

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00

Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

 


 

COVID-19 – Informació sobre mesures de protecció durant el viatge:

Transport en autocar:

> Disposen dels filtres d’aire més moderns, que renoven i sanegen l’aire interior.

> Contractem el 50% de places per poder disposar de seient lliure cada dos seients.

Restaurants i allotjaments:

> els restaurants i allotjaments de Xipre estan obligats a complir amb les normes d’higiene i aforament.

Visites (museus):

> és imprescindible l’ús de mascaretes durant les visites a museus i espais tancats on no es pugui garantir la distància de seguretat. Recomanable que abans i després de la visita es faci ús del gel hidroalcohòlic (ja sigui de l’envàs de viatge com del dispensador de l’autocar) si no es pot accedir al rentat de mans.

NOTA IMPORTANT

Les normatives en referència al COVID-19 són canviants en funció de l’estat de la malaltia en els diferents països, fent que sigui impossible disposar d’un itinerari i visites previstes 100% fiables, amb antelació. Per aquest motiu, el que aquí presentem és el viatge proposat amb la informació confirmada per proveïdors a data d’avui (juny 2020). Totes les persones que s’inscriguin al viatge seran informades puntualment dels canvis que hi pugui haver i les alternatives, si possibles, que oferim. En cas que el viatge no es pugui dur a terme per canvis en la normativa o substancials per al desenvolupament del mateix, es farà el reemborsament / bo de serveis, tal com marqui la legislació vigent en el moment de la cancel·lació. Per a cancel·lacions voluntàries, vegeu les condicions al final del document.


Descarregar PDF

Preu per persona en habitació doble: 1.945 €

Suplement hab. individual: 125 €

Grup mínim: 6 persones. Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 persones. 

Consulteu suplement en classe business

 • INCLOU

 • Vols internacionals Barcelona – Nicòsia – Barcelona, amb Turkish Airlines en classe Turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – aeroport.
 • 6 nits d’allotjamenten hotels indicats, o similars, en habitació doble amb esmorzar.
 • Pensió completa: esmorzars en hotels, dinars i sopars en excel·lents restaurants seleccionats locals o hotels.
 • Transport en minivan o autocar climatitzat durant la ruta terrestre.
 • Sortida garantida a partir de 6 viatgers.
 • Guia acompanyant Baraka per a grups de 10 o més viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de guia Baraka.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Servei de maleters en hotels.
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Reunió prèvia al viatge.
 • Material de protecció COVID-19: pack de mascaretes, ampolleta de butxaca de gel hidroalcohòlic.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Despeses personals dels viatgers.
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • VISITES INCLOSES

 • Visites culturals a la República de Xipre incloses: antiga ciutat de Kourion, Santuari d’Apol·lo i castell medieval a Limassol, Petra tou Romiou, Pafos (visita guiada), monestirs de Troodos, Jaciment Neolític a Choirokoitia, poble de Kiti, Làrnaca (visita guiada), part sud de Nicòsia (visita guiada).
 • Visites culturals a Xipre del Nord incloses: part nord de Nicòsia (visita guiada), castell de Kyrenia, antiga ciutat de Salamis, monestir de Sant Bernabé, Famagusta (visita guiada).
 • Tast de vi a Omodos.


 • ALLOTJAMENTS

 • LIMASSOL: Hotel Mediterranean, 4**** o similar
 • NICÒSIA: Hotel Cleopatra, 4**** o similar


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació