El mes de desembre marca l’inici dels viatges que tenen per objectiu gaudir al màxim de l’ambient nadalenc. Hi ha qui li agrada descobrir els mercats tradicionals europeus, que, amb les seves llums càlides i l’acompanyament de boníssimes begudes calentes, ajuden a combatre el fred. Són ideals per a qui els agrada passejar, anar de botigues, deixar-se portar per l’esperit de les festes… i tornar amb una maleta plena d’artesania autòctona i caixes de bombons o galetes de gingebre.
Ara bé, per a llums potents i tradicions nadalenques, hi ha d’altres cultures que ens presenten sorpreses a molts nivells: un viatge al Japó ens portarà a viure les peculiaritats del país del sol naixent, que es mouen entre els temples espirituals i els llums de neó dels districtes tecnològics de la megalòpolis asiàtica.
Altres prefereixen allunyar-se al màxim de les temperatures baixes, i trien altres destinacions com Cuba, on es poden gaudir tot l’any les seves platges i, tot i que sembla mentida, algun que altre Santa Claus també hi trobarem! Música, ritme, ballaruga, natura, sol… En realitat és un viatge que inclou un bitllet cap a una altra estació de l’any!
I la màgica nit de cap d’any… un altre clàssic! Passar-ho bé com a objectiu amb un sopar i festa posterior és pràcticament una obligació… Però ho podem fer també allà on serem dels primers a donar la benvinguda al nou any, a Sydney, o bé ho podem acompanyar d’una experiència cultural i gastronòmica 100%, a la veïna França.
Per triar i remenar, no? Posats a somiar… amb quina opció et quedes? Si t’agrada anar en viatges organitzats i no preocupar-te de res més que de fer la maleta, contacta directament amb la recentment premiada amb el reconeixement a Comerç més dinàmic per CECOT, Baraka Club de Viatges: www.baraka.cat. O fes realitat la teva idea de viatge, totalment a mida, a www.mieskapada.com, la nova plataforma de reserves de viatges on-line, amb la garantia de Baraka.