Vacances de Setmana Santa amb nens

Si vols marxar de vacances de Setmana Santa amb la família, et donem algunes opcions que fan les delícies del més petits… i no tan petits! Des de les oficines de Baraka Club de Viatges a Barcelona i a Terrassa podem ajudar-vos en la gestió d’aquesta escapada de la rutina que ens espera en ple mes d’abril!

VILARS RURALS. Una manera de passar els dies a la natura i gaudint dels elements del camp en un entorn amigable i molt adequats per als més petits. Amb activitats especials per tenir cura dels animals de granja, de les plantes, de l’hort… Hi ha Vilars Rurals a Cardona, Sant Hilari de Sacalm i Arnes amb ofertes especials per aquesta Setmana Santa.

CAPITALS EUROPEES: Per a nens i nenes una mica més grans, a partir de 5 anys, ja es poden fer rutes o escapades a ciutats europees que representen un atractiu, amb museus i recorreguts pensats per a ells. Per exemple, París (la ciutat de Ratatouille i DisneyLand), Roma (capital de l’antiga civilització), Londres (amb el Museu Britànic)… I també triomfen altres opcions com Amsterdam o Brussel·les, que ofereixen recorreguts amb bicicleta per a tots els membres de la família. A la web mieskapada.com (la plataforma de reserves de viatges on-line de Baraka) hi ha opcions de viatges amb diverses activitats per triar, algunes d’elles orientades a famílies amb nens. Per triar i remenar, i fer-se el viatge a mida!

RESTA DEL MÓN: Altres opcions més llunyanes ens porten cap a hotels-ressort a República Dominicana o Mèxic, on serà difícil treure’ls de les càlides aigües del Carib, o de la piscina! I si són amants dels animals, un safari fotogràfic a Kenya o Tanzània els portarà a viure una aventura que recordaran tota la seva vida.

A PROP: També hi ha opcions properes a Catalunya, com una visita a la ciutat murallada de Carcassone a la Catalunya Nord, que es complementa molt bé amb el recorregut pel parc reserva africana de Sigéan. I si volem anar cap al sud, podem gaudir tots amb el recorregut per dins de l’oceanogràfic de València.

CREUERS: Si el que volem és fer un creuer infantil, haurem d’esperar a l’estiu a embarcar en el Creuer Disney, tot i que la limitació de places fa que les reserves volin!