Aquest dijous 3 de març ha estat presentat de manera oficial el nou catàleg de viatges d’Autor de Baraka Club de Viatges en la seva agència de Terrassa. Aquest és el primer catàleg publicat per Baraka Club de Viatges després de ser distingida per la Cambra de Comerç de Terrassa amb el Premi d’Iniciació a la Internacionalització en la convocatòria d’aquests premis el passat mes de maig de 2015. El mateix alcalde de Terrassa, sr. Jordi Ballart, va visitar en persona l’empresa juntament amb el regidor de Cultura, Innovació i Projecció de la ciutat i delegat de Comerç i Turisme, sr. Amadeu Aguado, moments abans de la presentació per poder felicitar personalment als socis fundadors per aquest merescut guardó. En la seva visita es van mostrar molt interessats per l’innovador model tecnològic de reserves dinàmiques multidestinació que Baraka està implementant tant en agències com en institucions turístiques en mercats d’Orient Pròxim amb la seva marca Dynamic Traveller.

Algunes de les novetats del catàleg de Baraka Club de Viatges d’aquest any fan referència al format, que es presenta en horitzontal, panoràmic, com la visió que ofereixen de les diferents destinacions que proposen per a aquest any. Més imatges per presentar com es mereixen els llocs més emblemàtics que es visitaran en cada itinerari. Com els seus clients ja coneixen, ja que aquest és el catàleg número 18 de la seva història, els seus viatges de somni estan orientats a ser tota una experiència, tant en el terreny cultural com en el natural, i per això les propostes combinen perfectament rutes farcides de ciutats, monuments i edificis Patrimoni de la Humanitat i espais naturals que són biòtops, reserves de la biosfera o simplement racons salvatges. Entre les propostes de viatges en destaquen tres per viatjar a Cuba, única destinació amb més d’un itinerari anual en viatges d’autor, fruit de la implantació d’un departament intern especialitzat en els viatges a l’illa caribenya, per les particularitats del funcionament dels seus serveis turístics. Gràcies a aquesta especialització s’ofereixen també un altre tipus d’experiències: viatges en privat, amb cotxes de lloguer, en cases particulars … Cuba és una de les destinacions més de moda actualment.

En el catàleg imprès es troben les claus de cada viatge, els itineraris, preus, atractius de cada punt visitat, i una invitació a veure la informació ampliada a la web, a través d’un codi bidi o QR, on es poden trobar més dades, els hotels previstos, el mapa interactiu del viatge i les observacions particulars detallades.