Doncs inscriu-te a la Gimcana de Baraka i Turkish Airlines!

Inscriu-te a la gimcana

El 27 d’abril, convertim Barcelona en un mapamundi imaginari on hi repartirem alguns del destins internacionals del catàleg de BARAKA. Busca’ls, fes un “check-in” a través de la nostra aplicació mòbil, respon preguntes i realitza alguna simpàtica prova… Si acabes, a més a més de passar un matí divertit, entraràs al sorteig d’un viatge idíl·lic per a 2 persones a l’Índia de la mà de Baraka, visitant el millor del destí, acompanyats dels millors guies… i volant amb la qualitat de servei de Turkish Airlines.

  • T'hi animes?
Aquestes són les primeres passes a seguir:

  • Inscriu-te a la Gimcana
  • Descarrega’t l’app de TuristIQ. Allà trobaràs la Ruta Baraka. (Versió iOSVersió Android)
  • El 27/04 juga i diverteix-te amb família i amics.
  • Guanya centenars de premis directes i entra al sorteig del gran viatge a l’Índia.

Inscripcions limitades. Durant els dies del SITC les inscripcions per participar a la Gimcana es faran omplint la butlleta al estand de Baraka. A partir del 10 d’abril (i en funció de les places que quedin lliures) s’obrirà procés d’inscripcions via web. Bases de participació.

En uns dies ens posarem en contacte amb tots els inscrits per informar-vos de tot i confirmar la vostra participació.

Organitzadors i col·laboradors:

logo_baraka_negre_color_174 271_thy

 

 

Més informació:

 

turistiq

TuristIQ és l’App de rutes memorables de Fantastiq Transmedia Solutions.  Amb TuristIQ, els editors de rutes poden crear circuits de recompenses pels viatgers interessats en conèixer una destinació mentre juguen a trobar els indrets prescrits i guanyar els incentius proposats.

Fantastiq Transmedia Solutions (http://www.fantastiq-transmedia.com) és una startup amb seu al Park Technova laSalle de Barcelona, fundada al juliol de 2013, que desenvolupa aplicacions innovadores per l’àmbit turístic i cultural amb un enfocament tecnològic basat en la ludificació i la mobilitat.

MWCB_capital_pr_posW_petitMobile World Capital Barcelona és una fundació destinada a convertir la ciutat en un centre de referència de les tecnologies mòbils. Un lloc on les persones, les empreses i les institucions treballin de manera conjunta per aprofitar el potencial de les tecnologies mòbils com un element per transformar la vida quotidiana i crear noves oportunitats de negoci. MWCB, a través dels seus programes i iniciatives, és també un motor de desenvolupament i internacionalització del teixit empresarial.

MWCentre_logotype_posMobile World Centre és una iniciativa público-privada creada per Mobile World Capital Barcelona i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. El Centre és un espai obert als ciutadans que acull una exposició permanent i ofereix una agenda d’activitats vinculades a l’actualitat i a projectes centrats en la transformació social, cultural, tecnològica i econòmica de la mobilitat.