La vida de Brueghel el Vell el va portar per Bèlgica, Holanda i Itàlia. Paisatges diversos amb els quals va alimentar la seva obra.

Brueghel el Vell, pintor i grabador flamenc, és conegut per la seva dedicació plasmant escenes camperoles, però la influència més evident en la seva obra és la del vell mestre neerlandès Hieronymus Bosch, sobretot en les seves pintures demonològiques primerenques. Veurem com els seus viatges i estades van influir en la seva evolució.

Mercè Riera

Historiadora de l’art, divulgadora cultural i Guia Oficial de Catalunya. Realitza diferents tasques de gestió cultural en l’àmbit privat relacionades amb la docència i la divulgació, fent cursos i conferències per entitats de la ciutat com Biblioteques o Museus. Per altra banda, és autora d’un extens programa de rutes i itineraris culturals per Catalunya, Espanya, França i Itàlia, i creadora del programa de viatges “Escapades d’Art”, amb els que col·labora assíduament amb Te de Tertúlia com a guia especialista acompanyant. També és autora de diferents publicacions i articles vinculats al món de l’art.

Xerrada cultural del cicle “Xerrades d’art”, organitzada per Te de Tertúlia i Baraka Club de Viatges.

Dilluns 18 de març a les 18.00h a Entença 218

Rembrant, genial retratista dels seus contemporanis i de sí mateix

Inscriu-te fent clic aquí!