L’edat d’or de la pintura holandesa deu en gran part la seva qualitat a Rembrandt Harmenszoon van Rijn, gran mestre també de l’autorretrat.

El 2019 es commemoren els 350 anys de la mort de Rembrandt. En cap part del món, podrem trobar més Rembrandts que al Rijksmuseum, i per primera vegada, tota la col·lecció es mostrarà a l’exposició “Tots els Rembrandts” que el museu ha organitzat amb motiu de l’efemèride. Amb la pintora Mariona Millà, repassarem l’obra d’aquest geni de la pintura i el gravat.

Mariona Millà

Pintora, escultora i il·lustradora; cultiva la joia d’autor, l’escenografia i el vestuari teatral. 49 anys exposant arreu de Catalunya i d’Europa una obra expressionista-mediterrània-matèrica que la compromet més amb les seves arrels. Acumula la docència de cinc dècades en escoles, instituts, centres d’art, la Universitat de Barcelona, Catalunya Ràdio, TV3, que la impulsa a encomanar la passió per l’art que entén com un benefici i una necessitat per construir una societat més evolucionada i feliç.

Xerrada cultural del cicle “Xerrades d’art”, organitzada per Te de Tertúlia i Baraka Club de Viatges.

Dijous 14 de febrer a les 18.00h a Entença 218

Rembrant, genial retratista dels seus contemporanis i de sí mateix

Inscriu-te fent clic aquí!