Tradicions i innovació entre cirerers florits.

L’exactitut japonesa és una manera d’entendre la vida. No només els trens arriben de manera escrupulosament puntual. La floració dels cirerers, fenòmen de la natura, es controla amb tot tipus de paràmetres per poder predir el dia d’inici de floració i la seva màxima esplendor. Viatjar al Japó en aquestes dates és inoblidable.

Conegut també per «la terra del sol naixent», el Japó és un arxipèlag format per nombroses illes. Terra de santuaris, temples, arquitectura moderna, alta tecnologia, jardins, geishes, mercats de carrer, sushi, moda d’avantguarda… un patrimoni cultural que es nodreix de la història i de la tradició, molt lligat amb la natura. En definitiva, si busqueu un «xoc cultural» en un entorn segur i net, on sorprenen l’educació i el sentit cívic en el tracte diari, el Japó és el destí. Viatjar al Japó és endinsar- se en un món fascinant on conviu la tecnologia més moderna i avantguardista al costat d’una cultura mil·lenària i refinada.

Oscar Herencia

Nascut amb la vocació de fer del món casa seva, fa 33 anys que exerceix de professional del turisme. Els seus incomptables viatges l’han portat a desenvolupar un singular talent: l’entesa de les diferents cultures des d’un punt de vista urbà, artístic, arquitectònic, de costums i tradicions, i de paisatges singulars. Amb el seu acompanyament se’ns revelaran aspectes d’aquell país que visitem, que ens podrien quedar ocults a simple vista.

Xerrada cultural del cicle “Xerrades d’art”, organitzada per Te de Tertúlia i Baraka Club de Viatges.

Dimecres 6 de febrer a les 18.00h a Entença 218

Inscriu-te fent clic aquí!