Truca: 93 343 52 00
 

Nou Catàleg de Viatges 2016

Salutacions, viatgers i viatgeres!

Amb una gran satisfacció us presentem el NOU CATÀLEG DE VIATGES BARAKA 2016, i amb aquest ja en van 18. Any rere any, aquesta és una ocasió que marca una cita anual amb tots vosaltres. Un moment en què podem fer balanç dels anys que hem passat junts gaudint del plaer de viatjar, de la cultura i de les ganes de descobrir. Un moment que ens ofereix la possibilitat de presentar-vos nous llocs on anar, curosament seleccionats i amb tots els detalls que ens caracteritzen.

Algunes de les novetats d’aquest any fan referència al format. El nostre nou catàleg és panoràmic, com la visió que tenim de les diferents destinacions que visitem. Més imatges per presentar com es mereixen els llocs més emblemàtics que visitarem en cada itinerari. Com ja sabeu, els nostres viatges de somni estan orientats a ser tota una experiència, tant en el terreny cultural com en el natural, i per això les nostres propostes d’enguany combinen perfectament rutes farcides de ciutats, monuments i edificis Patrimoni de la Humanitat i espais natural que són biòtops, reserves de la biosfera o simplement salvatges.

En el catàleg imprès trobareu les claus de cada viatge, els itineraris, preus, atractius de cada punt visitat, i una invitació a veure la informació ampliada al web, a través d’un codi bidi o QR, on trobareu més dades, els hotels previstos, el mapa interactiu i les observacions particulars detallades de cada viatge. També podreu veure els vídeos que anem elaborant de cada un, que publicarem també en el nostre canal de YouTube.

MÉS NOVETATS D’ENGUANY

DESCOMPTES

Seguint amb la nostra política de descomptes per a venda anticipada, aquest any podeu gaudir-los si feu la vostra reserva amb una antelació de 60 dies respecte a la data de sortida, en tots els viatges del catàleg Baraka, excepte en els viatges a Cuba, que són de 90 dies.

Els trams de descompte segueixen sent de 120, 150 i 200 euros, en funció del preu base del viatge (és a dir, sense incloure suplements per habitació individual o classes superiors de vol).

ALTRES MANERES DE VIATJAR 

Us fem èmfasi en les altres maneres que teniu de viatjar amb Baraka, per si voleu fer un viatge en privat a partir de dues persones, o bé anar al vostre aire descobrint el país amb hotels i cotxe de lloguer, o escapades de cap de setmana o de luxe… També us podem organitzar els viatges d’incentius de la vostra empresa, i fins i tot les activitats . Són moltes les ocasions en què podeu comptar amb la nostra experiència en la gestió i organització de viatges, també a la vostra mida.

VIATGES TEMÀTICS

Enguany tenim un extens catàleg de viatges de caràcter temàtic: cultural, artístic, musical… fins i tot científic. Ens agrada molt poder aprofundir en els detalls i en el coneixement que cada col·lectiu aporta en el conjunt dels nostres assessors i per això us volem recordar que som el col·laborador perfecte per a tots aquells viatges que requereixen la sensibilitat en els temps, en la proposta de ruta, en la gestió de visites singulars, per a un bon maridatge entre el tema, el grup i el recorregut.

Esperem que gaudiu aquest nou catàleg i compartiu la joia de viatjar amb nosaltres!

Una forta abraçada!

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació