Truca: 93 343 52 00
 

Experiències i tradicions

El concepte de cultura és molt ampli i no voldríem restringir els temes del nostre catàleg només a les arts i les ciències. Per això incloem també les experiències gastronòmiques, la vivència de les tradicions mil·lenàries, l’autoconeixement… Amb tallers pràctics, o la vostra participació en les activitats trobareu una forma encara més personal i emotiva de gaudir l’entorn.

 

OSCAR HERENCIA

Nascut amb la vocació de fer del món casa seva, fa 33 anys que exerceix de professional del turisme. Els seus incomptables viatges l’han portat a desenvolupar un singular talent: l’entesa de les diferents cultures des d’un punt de vista urbà, artístic, arquitectònic, de costums i tradicions, i de paisatges singulars. Amb el seu acompanyament se’ns revelaran aspectes d’aquell país que visitem, que ens podrien quedar ocults a simple vista.

JOAN RIERA SALOM

Blauet de Lluc en els seus inicis als 8 anys, ha format part de corals de tradició històrica com la Collegium Vocale i la Coral Universitària de les Illes Balears. Ha estat director del Cor de cambra Ars Antiqua, de la Coral de Sa Pobla, de la Coral de Santa Margalida i del Cor de Pollença, tots quatre a Mallorca. A Hamburg va estudiar música amb el professor de cant Robert Brokopp, i ha complementat els seus estudis de cant al Conservatori Superior de música del Liceu, sota el mestratge d’Eduard Giménez i Maria Soler.

 

 


 

 


 

Veure tots els viatges temàtics

Descarrega el catàleg en PDF

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació