Truca: 93 343 52 00
 

Inscriu-te a la Gimcana Baraka – Turkish Airlines

IMPORTANT: la data de la gymcana és el 27 d’abril de 2014, i la pots fer entre les 9:30 i les 15:00. 

Per participar a la Gimcana has d’omplir el següent formulari. Recorda que les inscripcions són limitades i en breu rebràs confirmació de la teva participació.

 

INSCRIPCIONS TANCADES

 

Organitzadors i col·laboradors:

logo_baraka_negre_color_174 271_thy

 

 

Més informació:

 

turistiq

TuristIQ és l’App de rutes memorables de Fantastiq Transmedia Solutions.  Amb TuristIQ, els editors de rutes poden crear circuits de recompenses pels viatgers interessats en conèixer una destinació mentre juguen a trobar els indrets prescrits i guanyar els incentius proposats.

Fantastiq Transmedia Solutions (http://www.fantastiq-transmedia.com) és una startup amb seu al Park Technova laSalle de Barcelona, fundada al juliol de 2013, que desenvolupa aplicacions innovadores per l’àmbit turístic i cultural amb un enfocament tecnològic basat en la ludificació i la mobilitat.

MWCB_capital_pr_posW_petitMobile World Capital Barcelona és una fundació destinada a convertir la ciutat en un centre de referència de les tecnologies mòbils. Un lloc on les persones, les empreses i les institucions treballin de manera conjunta per aprofitar el potencial de les tecnologies mòbils com un element per transformar la vida quotidiana i crear noves oportunitats de negoci. MWCB, a través dels seus programes i iniciatives, és també un motor de desenvolupament i internacionalització del teixit empresarial.

MWCentre_logotype_posMobile World Centre és una iniciativa público-privada creada per Mobile World Capital Barcelona i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. El Centre és un espai obert als ciutadans que acull una exposició permanent i ofereix una agenda d’activitats vinculades a l’actualitat i a projectes centrats en la transformació social, cultural, tecnològica i econòmica de la mobilitat.

mieskapada
Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació