Truca: 93 343 52 00
 

Vine a fer la volta al món amb Baraka i Turkish Airlines

El diumenge 27 d’abril organitzem una gimcana 2.0 a Barcelona on pots guanyar un viatge a l’Índia per a dues persones amb vol, allotjament, visites guiades i dinars inclosos

Baraka Club de Viatges (@barakaclub) i Turkish Airlines (@TK_ESP) organitzem una Gimcana digital a Barcelona i convertim la ciutat en un mapamundi imaginari on hi hem repartit 10 destins internacionals i algunes experiències viatgeres de Baraka. Per participar només us heu d’inscriure (places limitades), disposar d’un smartphone i descarregar-vos l’app de TuristIQ -on hi ha el mapa de ruta de “La Volta al Món amb Baraka i Turkish Airlines”.

 

INSCRIPCIONS TANCADES

El diumenge 27 d’abril, entre les 9.30h i les 11.00h us esperem al punt de sortida, situat al Mobile World Centre de Plaça Catalunya, on us facilitarem la clau que permet validar el codi d’inici de la Gimcana. A partir de llavors haureu de completar els 10 punts de la ruta repartits a la ciutat. Localitzat el punt haureu de fer un “Check in” i respondre alguna pregunta curiosa. Tots els participants que acabeu la gimcana abans de les 15.00h fent els 10 “check-in” als punts sol·licitats entrareu al sorteig del viatge organitzat a l’Índia per a dues persones.

baraka_turistiq

La Gimcana ha estat pensada com una jornada lúdica, en que no heu d’estar pendents del temps -hem calculat que la ruta es pot acabar en unes 3 hores utilitzant el transport públic- sinó només de localitzar els punts sol·licitats, passar-ho bé i acabar la prova. A més, si responeu correctament a les preguntes que us formula l’app de TuristIQ després de cada “check in”, tindreu també la possibilitat de guanyar petits premis directes i descomptes en viatges .

El punt final de la ruta serà la nostra oficina Baraka a Barcelona (al carrer Muntaner 327). Allà comprovarem que s’hagin completat els 10 punts i se us atorgarà un número pel sorteig del viatge a l’Índia. El viatge, de set dies de durada, inclou 2 bitllets d’avió d’anada i tornada amb Turkish Airlines, les taxes d’aeroport, el circuit Delhi/Agra/Jaipur amb guies locals, l’allotjament en hotels de 4* i 5*, entrades als monuments i tots els dinars.

El sorteig es farà el mateix diumenge 27 per la tarda, mitjançant l’aplicació “RandomPicker” i el resultat es farà públic durant les hores següents tant a la pàgina web de Baraka, com als nostres canals oficials de Facebook  i Twitter.

La Gimcana compta amb el suport i la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona i el Mobile World Center.

Organitzadors i col·laboradors:

logo_baraka_negre_color_174 271_thy

 

 

Més informació:

 

turistiq

TuristIQ és l’App de rutes memorables de Fantastiq Transmedia Solutions.  Amb TuristIQ, els editors de rutes poden crear circuits de recompenses pels viatgers interessats en conèixer una destinació mentre juguen a trobar els indrets prescrits i guanyar els incentius proposats.

Fantastiq Transmedia Solutions (http://www.fantastiq-transmedia.com) és una startup amb seu al Park Technova laSalle de Barcelona, fundada al juliol de 2013, que desenvolupa aplicacions innovadores per l’àmbit turístic i cultural amb un enfocament tecnològic basat en la ludificació i la mobilitat.

MWCB_capital_pr_posW_petitMobile World Capital Barcelona és una fundació destinada a convertir la ciutat en un centre de referència de les tecnologies mòbils. Un lloc on les persones, les empreses i les institucions treballin de manera conjunta per aprofitar el potencial de les tecnologies mòbils com un element per transformar la vida quotidiana i crear noves oportunitats de negoci. MWCB, a través dels seus programes i iniciatives, és també un motor de desenvolupament i internacionalització del teixit empresarial.

MWCentre_logotype_posMobile World Centre és una iniciativa público-privada creada per Mobile World Capital Barcelona i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. El Centre és un espai obert als ciutadans que acull una exposició permanent i ofereix una agenda d’activitats vinculades a l’actualitat i a projectes centrats en la transformació social, cultural, tecnològica i econòmica de la mobilitat.

mieskapada
Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació