Truca: 93 343 52 00
 

HISTÒRIES DE DÉUS A CRETA

 • Destinació: Europa, Grècia
 • Durada: 7 dies

Consulteu properes dates de sortida.
El nostre itinerari ens porta a descobrir l’illa de Creta a través de les restes de les civilitzacions antigues que van ocupar- la. Arqueologia i mitologia s’entrellacen en els escenaris de la història i de les històries de déus, mites i homes, com el Palau de Knossos, a Heraklion. El pas del temps es fa també palès amb els vestigis més recents com la fortalesa de Spinalonga, construïda sobre les ruïnes d’una acròpolis, o el monestir medieval de la Verge Maria de Kera. L’agrest paisatge de l’illa ens presenta algunes coves riques en estalactites i estalagmites, com la Cova Dikteon, dedicada a l’adoració de Zeus. El Monestir Arkádi, la vila de Rethymnon, el Monestir d’Agia Triada, el museu de Chania i el port venecià amb el seu far del s.XV ens il·luminarà una secció rellevant i Patrimoni UNESCO, de la història, de la cultura i de l’art.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – HERAKLION

Presentació a l’aeroport de Barcelona, taulell de la companyia AEGEAN AIRLINES per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targetes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Creta, via Atenes:

BARCELONA – HERAKLION – SORTIDA: 11:50 h. – ARRIBADA: 19:50 h.

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge, que ens acompanyarà a l’hotel. Sopar en grup i allotjament a l’hotel.

Dia 2
(HERAKLION) PALAU DE KNOSSOS – MUSEU ARQUEOLÒGIC

Esmorzar a l’hotel. Avui farem la visita a una important ciutat de l’antiguitat Knossos. Amb un aire de misteri que l’envolta, era la seu del llegendari Rei Minos. El Palau Minoan també està connectat amb llegendes emocionants, com el mite del Laberint amb el Minotaure i la història de Dedalos i Icaros.   

Després de la visita, passejarem una estona pel centre de la ciutat d’Heraklion, on podrem veure les encantadores botigues d’artesanies i comerços de la ciutat: joies, pells, menjar i roba a qualsevol preu. Després de la nostra caminada arribarem al Museu Arqueològic d’Heraklion, dels més grans i importants de Grècia i un dels més importants d’Europa. Alberga artefactes representatius de tots els períodes de la prehistòria i de la història de Creta, cobrint un lapse cronològic de més de 5.500 anys des del període neolític fins a l’època romana. En acabat arribarem al Museu Històric de Creta. Fundat el 1953 per la Societat d’Estudis Històrics de Creta (S.C.H.S.), el Museu Històric de Creta (H.M.C.) presenta una visió completa de la història de Creta des de l’època cristiana fins al present. L’objectiu original dels seus fundadors va ser recol·lectar i preservar valuosos materials arqueològics, etnogràfics i històrics derivats dels períodes medievals i moderns en la història de Creta.

Dinarem en grup en algun moment de la nostra ruta.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 3
(HERAKLION) ELOUNDA – SPINALONGA – AGIOS NIKOLAOS

Esmorzar a l’hotel. El nostre dia començarà amb un recorregut escènic per la regió d’Elounda. L’illa de Spinalonga (de nom oficial Kalidon) es troba a la part oriental de Creta, prop de la ciutat d’Elounda. Hereu de l’ocupació veneciana, el nom Spinalonga prové de italià, i significa “espina llarga”. El 1579, els venecians van construir una fortalesa a Spinalonga sobre les ruïnes d’una acròpolis. Van mantenir el control de l’illa fins que l’Imperi Otomà va prendre possessió d’ella en 1715. L’illa també ha estat coneguda per ser una de les últimes colònies de leprosos actives d’Europa, essent utilitzada d’aquesta manera des de 1903 fins a 1957. Després de la nostra visita a Spinalonga gaudirem d’un dinar molt agradable en un restaurant al costat del mar a Elounda. L’última parada serà la ciutat d’Agios Nikolaos que, amb més de quaranta anys d’experiència en la indústria del turisme, és un  complex internacional i cosmopolita que rep a milers de visitants anualment. Veurem la zona de la badia, la seva característica més encantadora. En les nombroses botigues, podrem trobar una àmplia selecció d’obres d’art i brodats tradicionals de Creta, abans de tornar cap a Càndia.

Dinarem en grup en algun moment de la nostra ruta.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 4
(HERAKLION) LASSITHI

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem d’Heraklion, travessarem els camps d’oliveres i gaudirem d’un paisatge muntanyós enfilant-nos cap al Monestir de la Mare de Déu Kera, un dels més famosos de Grècia, construït el segle XII. L’església, a més de ser famosa pels seus frescos bizantins tardans, és ben coneguda per la icona de la Mare de Déu (Panaghia), que va ser robada als turcs i, després d’un temps desapareguda, va ser trobada exactament allà on va ser robada, sense que ningú sàpiga com va tornar-hi. Després de la visita guiada del Monestir, ens dirigirem cap a l’altiplà de Lassithi, que es troba a 914 metres, fins a la vessant oest de la muntanya Dikti. Aquí entrarem a l’àrea verda i regada de Lassithi, envoltada per uns pocs molins de vent blancs que encara es conserven. Des d’aquest paisatge continuarem cap a  la vila de Phychro i la cova Dikteon (o Dikteon Andron), una de les coves més importants i famoses de Creta. És en aquesta impressionant localització, rodejat d’estalagmites i estalactites, que va néixer Zeus, segons la llegenda. És per això que la Cova Dikteon ja era famosa en l’antiguitat i dedicada a l’adoració del més gran dels déus, com ho indiquen les moltes ofrenes allà trobades. Després de la nostra visita a la cova, continuarem cap a  la vila de Tzermiado, on gaudirem d’un dinar tradicional grec en un restaurant familiar local. 

Després de dinar emprendrem el camí de retorn al nostre hotel.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 5
HERAKLION – ARKADI – RETHYMNO – CHANIA

 Esmorzar a l’hotel. La nostra jornada de visites comença al Monestir d’Arkadi. Constitueix una fita de l’arquitectura i la civilització, tenint en compte la magnífica façana de l’església, la tradició espiritual altament desenvolupada, així com el florent desenvolupament de les belles arts. No obstant això, l’holocaust que va tenir-hi lloc el 1866 durant la revolta de Creta, li  va donar al monestir un indret eminent en la història, elevant-ho a un símbol etern de llibertat i heroisme, que és reconegut a tot el món. Després de la visita a Arkadi, ens dirigirem a Rethymnon, que està construït en el lloc de l’antiga Rithymna. Fascinant combinació de l’antic i el nou, presenta evidències de l’ocupació veneciana i otomana en tot el centre històric.  

Tindrem temps per donar un agradable passeig per l’estret laberint de carrers on el caràcter tranquil de la ciutat, lluny de la bulliciosa i agitada vida moderna, aconsegueix sobreviure. En algun lloc, el temps s’atura davant d’una petita botiga, l’olor de la mantega calenta llisca a les fosses nasals i la tradició es penja per un fil fi. Des de fa més de mig segle, el pastisser George Chatziparaschos, al casc antic de Rethymno, fabrica el ‘kataifi‘, un tipus de ‘Baklava’ feta amb una tècnica tradicional única. Els vilatans el coneixen pel seu nom, mentre que els estrangers vénen a visitar-lo una i altra vegada. Tindrem l’oportunitat d’observar la tècnica tradicional i tastar alguns dels millors dolços tradicionals grecs.

Dinarem en algun moment de la nostra ruta. 

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 6
(CHANIA) AGIA TRIADA

Esmorzar a l’hotel. L’autobús ens espera per emprendre el camí cap al monestir d’Agia Triada. És el monestir més gran de Creta i està situat a la península d’Akrotiri, al nord de Chania. Els turcs en van destruir la majoria dels seus tresors el 1821. Durant la visita al monestir, es requereix vestimenta adequada: les dames han de cobrir les espatlles, no s’admeten pantalons curts, etc.. En el mateix monestir podrem gaudir d’una degustació que inclou el tast d’oli d’oliva i de vins (productes tots del monestir) acompanyats de diversos aperitius locals. Continuarem cap a Chania, que és la segona ciutat més gran de l’illa de Creta. Aquí visitarem el Museu marítim de Creta. L’edifici, de dos nivells, conté 13 pantalles que presenten la història marítima de Creta des de l’antiguitat fins a la batalla de Creta el 1941. El museu conté models de diverses embarcacions, troballes de naufragis, documents sobre l’Armada grega, instruments de navegació, material audiovisual i una biblioteca de llibres marítims. Aquí també es duen a terme importants investigacions, com la reconstrucció de la nau minoica per part de científics de l’antic Institut de Recerca en Construcció Naval i Tecnologia. Després del nostre passeig pel museu continuem cap al centre de la ciutat. El nucli antic de Chania es va construir al voltant del port venecià i el seu icònic far, del segle XV, amb nombrosos carrers estrets i pintorescos i una arquitectura que mostra la influència de dècades de poders estrangers. Passejarem cap al centre de la vila, al voltant del nucli antic, visitant l’”Àgora”, o mercat. Hi trobarem tot tipus d’herbes, mel produïda localment i més. Caminarem pel carrer Skridlof i tindrem temps lliure fins l’hora de dinar. 

Després de dinar emprendrem el camí de retorn al nostre hotel.

Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 7

CHANIA – BARCELONA

Sortirem d’hora de l’hotel per arriba a agafar el vol de tornada a Barcelona amb Aegean Airlines, via Atenes.

CHANIA – BARCELONA – SORTIDA: 06:45 h. – ARRIBADA: 10:55 h.

Fi del viatge 

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/DOO4JcPiDKhf1Re22

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 1.000 € (per persona en hab. Doble) ó 1.150 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 27 DE FEBRER DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 23 D’AGOST 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Heraklion i Chania – Barcelona, amb la companyia Aegean Airlines 
 • Hotels 4*
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Àpats especificats.
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge del Sr. Àngel Morillas.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guies locals per a les visites que ho requereixin.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Taxes d’allotjament als hotels
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 2.120 €

Suplement individual: 350 €

Grup mínim necessari: 20 persones.

 • HOTELS

HOTEL GALAXY 4* SUPERIOR o similar – Heraklion – www.galaxy-hotel.com  

HOTEL SAMARIA 4* o similar – Chania – www.samariahotel.gr 

[/one_third_last]

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació