Truca: 93 343 52 00
 

IMPRESSIONISTES A PARÍS Giverny i Auvers-sur-oise

 • Durada: 5 dies
 • Preu: 1690€

Consulteu properes sortides.
Aquesta ruta és una combinació perfecta per gaudir de les explicacions de la mà de tota una experta en l’art de finals s. XIX i inicis del s. XX, de les seves pintures en directe i de l’ambient parisenc al nostre aire. El viatge a París el realitzarem en el famós TGV, que ens deixarà directament al cor de la ciutat, on visitarem museus indispensables i les zones més emblemàtiques de l’ambient artístic i cultural de la ciutat, punt de trobada dels pintors impressionistes que perviuen en el temps. Fora de París, ens espera la visita a Giverny, on Claude Monet va viure entre el 1883 i el 1926, i també tindrem temps de navegar pel Sena en els coneguts Bateau-Mouches, descobrint els monuments de la ciutat des d’un singular punt de vista. Arribarem a visitar la Venta Ravoux a Auvers-Sur-Oise on VanGogh va passar els darrers mesos de vida.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – PARIS

Presentació a l’estació de l’AVE de Barcelona, Sants Estació, 1 hora abans de la sortida del tren en direcció a París:

BARCELONA – PARÍS – SORTIDA: 09:25 h. – ARRIBADA: 15:53 h.

A l’arribada a la capital francesa, el nostre autocar ens portarà al Museu de l’Orangerie, que visitarem. Ubicat en el preciós edifici que es va construir com a hivernacle de tarongers, alberga una excel·lent col·lecció de pintures impressionistes entre les quals destaquen algunes obres mestres de Monet, com les gegants pintures dels nenúfars. Un cop acabem, anirem a l’hotel on la nostra pintora acompanyant Mariona Millà ens oferirà una xerrada sobre els pintors impressionistes i postimpressionistes, l’obra dels quals anirem coneixent i gaudint durant el transcurs del nostre viatge. 

En acabat, ens dirigirem al turó tossal de Montmartre, on hi pujarem amb el funicular, que va entrar en servei l’any 1900. Aquest funicular substitueix els 197 graons que cal superar per arribar al cim, de 130 metres, que s’aixeca sobre Paris. A la part superior es troba el famós Sacré–Coeur de París, que s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. La basílica, obra de Paul Abadie, es va començar a construir l’any 1875 i es va completar el 1914. És de grans  dimensions: 83 metres de longitud, 35 d’amplada i disposa d’una torre de 83 metres. El barri dels voltants, conegut arreu del món per haver estat el punt de trobada dels pintors impressionistes, encara és avui dia un dels indrets amb una important i activa vida cultural. La Place du Tertre és una de les zones més emblemàtiques i encantadores de la zona i sempre és plena de pintors que es poden veure treballar o exposar les seves obres des de les nombroses terrassetes dels cafès.  

Soparem a l’Auberge de la Bonne Franquette, petit i històric restaurant freqüentat per artistes de tots els temps, on gaudirem d’una divertida representació. Finalitzarem la jornada dirigint-nos al nostre hotel, situat al centre de la ciutat. Allotjament. 

Dia 2
(PARIS) GIVERNY

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem de la capital i, passant per la vall del Sena, que va inspirar els pintors impressionistes, arribarem a Giverny, on Claude Monet va viure entre el 1883 fins el 1926, any de la seva mort. Visitarem la Casa Taller de Claude Monet, amb l’espectacular jardí de flors, el pont japonès, i el jardí d’aigua, obra del pintor, i que van ser la principal font d’inspiració els darrers anys de la seva vida. Nombrosos pintors coetanis de Monet van passar-hi, com Cézanne, Renoir, Sisley, Pissarro, Matisse o John Singer Sargent.  

ACTE ARTÍSTIC DE LA JORNADA

Pintura diürna. La nostra experta en art ens delectarà amb una de les seves pintures en directe en un dels jardins de Giverny 

Dinarem en un dels restaurants d’aquesta ciutat, i en acabat retornarem a París, on disposarem de la tarda lliure per passejar i deixar-nos seduir per aquesta encantadora ciutat. 

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 3
(PARIS) MUSEU D’ORSAY

Esmorzarem i ens traslladarem a fer una altra visita icònica del nostre viatge: el Museu d’Orsay. Conté la més gran col·lecció d’obres d’estil impressionista del món. Podrem admirar en viu les obres referents i cabdals en la història de l’art de Manet (Dejeuner sur l’herbe), Berthe Morisot (El bressol), Degas (L’absenta), Monet (Londres, el Parlament), Renoir (Ball al Moulin de la Galette) o Van Gogh (L’església d’Auvers-sur-oise), entre d’altres impressionistes. No obstant també hi podem veure altres obres més acadèmiques de la mateixa època, d’altres grans mestres com Delacroix (Caça del Lleó), Millet (L’Àngelus), Ingres (Vénus à Paphos) o Puvis de Chavannes (Le pauvre pêcheur). Especialment interessants són les estances que guarden les pintures fetes amb pastels, que han de disposar-se en un ambient protegit per no fer malbé la tècnica. Trobarem també escultures clau, com el guix de la Porta de l’Infern de Rodin, o l’Edat Madura de Camille Claudel. 

L’edifici del Museu ja és de per sí sol una increïble edificació de 1898 (en motiu de l’exposició internacional de París el 1900), originalment destinat per ser l’Estació de Ferrocarril d’Orsay i és un exemple memorable de l’estil de la Belle Epoque. La seva estructura de ferro va afavorir que es pugués buidar completament, fent-ne un espai diàfan, ideal per albergar un museu en el seu interior. 

Dinarem i disposarem de temps lliure per gaudir de tot el que ens proporciona aquesta meravellosa ciutat. Després de sopar (lliure), sortirem per deixar-nos emportar per una pintura en directe a mans de la nostra experta en Art. Allotjament. 

ACTE ARTÍSTIC DE LA JORNADA

Pintura nocturna. Moulin Rouge (recordant Toulouse Lautrec) 

Dia 4
(PARIS) AUVERS-SUR-OISE

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem de París cap a Auvers-sur-Oise, on Vincent Van Gogh va passar els darrers mesos de la seva vida, i va tenir-hi una productiva estança, pintant tots els dies, entre altres obres cabdals, el “Retrat del Dr. Gachet”. Visitarem aquest encantador poble, veurem l’Auberge Ravoux, on vivia, que conserva preservada l’habitació on va morir d’un tret al pit, i visitarem el cementiri, on reposen les seves restes, al costat de les del seu germà Theo. Aprofitarem aquest emplaçament perquè la nostra experta en art ens faci una representació en viu d’allò que ens envolta. Aquest poble va ser visitat per nombrosos artistes durant el s. XIX i el s. XX.  

ACTE ARTÍSTIC DE LA JORNADA

Pintura diürna en directe de l’artista Mariona Millà, Església Auvers-Sur-Oise, o bé algun indret dels camins, (recordant Van Gogh) 

Dinarem en un restaurant de la zona i tornarem cap a Paris on tindrem un temps lliure per gaudir dels carrers i monuments de la capital, o per fer darreres compres.

Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

Dia 5
PARÍS - BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Aquest darrer dia a París gaudirem de l’art en tres dimensions, visitant el Museu Rodin, una de les peces clau per a la comprensió de l’art impressionista. L’edifici, situat al costat dels Invalides, on reposa Napoleó, és l’antic palauet Peyrenc de Moras (l’hôtel Biron) i es va acabar de construir l’any 1732. Joia de l’arquitectura parisina, conté les obres de Rodin, Camille Claudel, i altres pintures, escultures i obres de l’antiguitat, procedents de la col·lecció del propi Rodin. Destacables ho serien totes, però les més populars que hi podrem veure de l’escultor són “L’Edat de Bronze”, “El petó”, el monument a “Balzac” o “El pensador”, i de Camille Claudel podrem veure “Onada o les banyistes” o “l’Edat madura o el destí”. A la part  exterior, i repartides entre una superfície de tres hectàrees, hi trobarem obres, com la mítica “Els burgesos de Calais”, entre les plantes del jardí. Dinar lliure. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’estació de París per agafar el tren cap a Barcelona.

PARÍS – BARCELONA – SORTIDA: 14:07 h. – ARRIBADA: 20:33 h.

Fi del viatge 

 


PREINSCRIPCIONS: ompliu el formulari següent: https://goo.gl/forms/7nkdQXyaPeGiuXP03

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 800 € (per persona en hab. Doble) ó 900 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 27 DE FEBRER DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 4 DE SETEMBRE 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.


 

Descarregar fitxa

baraka_icona_co2

 • INCLOU

 • Tren TGV Barcelona – París
 • Hotel 4*
 • Esmorzars als hotels. 
 • Dinars i sopats especificats
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Bitllets de transport públic per traslladar-se fins els llocs de les visites
 • Guia especialista: Mariona Millà
 • Acompanyant Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guies locals en els monuments on són obligatoris. 
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades a museus, monuments i visites especificades.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.690 €

Suplement individual: 290 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació