Truca: 93 343 52 00
 

IRAN

  • Destinació: Àsia, Iran
  • Durada: 11 dies
  • Preu: 3710€

Sortides: 27 setembre

MASHAD – TEHERAN – YAZD – ARBAKHU – PASARGADA – SHIRAZ – PERSÈPOLIS – ISFAHAN

Sortida especial Aixura.
Aquesta celebració té diferents significats segons els diversos corrents islàmics. Pels xiïtes té molta importància i commera la batalla de Karbala. Pels sunites, en canvi, és un dia d’alegria i gratitut on es practica un dejuni voluntari en record de l’ajuda que Déu dugué a Moisès durant la fugida d’Egipte.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA – MASHAD

Presentació del guia a l’aeroport de Barcelona. Vol a Mashad via Istambul. Arribada i trasllat a l’allotjament.

Dia 2
MASHAD.

Després de l’esmorzar farem la visita de Mashad, principal centre de pelegrinatge de l’Iran on es troba el Mausoleu de l’Imam Reza, vuitè imam xiïta. El Mausoleu ocupa el centre geogràfic dels recintes sagrats i data de l’any 1607. Destaquen els seus dos minarets i la cúpula, tots revestits d’or. La zona baixa del Mausoleu està adornada amb rajoles i la porta xapada en plata. A la nit visitarem el Mausoleu. Nota: A vegades les autoritats religioses poden impedir l’accés al mausoleu.

Dia 3
 MASHAD – TEHERAN

Després d’esmorzar, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Teheran. Arribada i visitia d’aquesta gran metròpoli, situada al sud de la serra de Elburz i que sota el regnat d’Agha Mohammad Khan va esdevenir capital de Pèrsia. Visitarem el Museu Arqueològic, on es troben les millors restes arqueològiques trobades al país. A continuació visitarem el Museu de la Ceràmica i el Vidre, situat en un bell palauet qajar Sopar i allotjament.

Dia 4
TEHERAN – YAZD

Esmorzar. Al matí visitarem el Museu de les joies on s’exposa el famós diamant “Mar de Llum” de 182 quirats, el diamant més gran no tallat al món. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport, per agafar vol direcció Yazd. Arribada, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 5
YAZD.

Farem la visita a la ciutat de Yazd, una de les ciutats més antigues del món segons UNESCO, situada al marge del màgic “Kevir” o desert central. La població ha mantingut la seva identitat bella i noble, i la coneixerem passejant pel casc antic, on ens perdrem entre els seus estrets carrerons amb façanes de tàpia amb teulades de volta i bonics portals. Té un tradicional sistema de ventilació que permet suportar els tòrrids estius del desert. Visitarem la magnífica Mesquita Jame, flanquejada per dos imponents minarets i adornada amb inscipcions del segle XV, i la Mesquita Viernes. Dinar. Continuarem el conjunt monumental d’Amir Chakmagh, per posteriorment dirigir-nos cap a Las Torres del Silenci, dos petits monticles al peu dels quals s’estenen diversos edificis de la religió i filosofia Zoroastre. També visitarem el Temple del Foc on contemplarem la flama sagrada pels zoroastrians i que crema, aparentment, des de l’any 470dC. Trasllat a l’hotel. Sopar.

Dia 6
YAZD – PASARGADA – SHIRAZ

Sortida cap al sud del país, primer lloc d’assentament dels perses. Durant el nostre recorregut visitarem el poble de Abarkhu. Percontinuar fins a Pasargada, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Aquesta ciutat va ser fundada per Ciro el Gran l’any 546 aC. A la seva entrada ens trobarem amb la tomba de Ciro el Gran, de sis pisos d’altura i construïda sobre una plataforma de pedra. Seguirem cap a Shiraz, capital de la província de Fars, bressol de la cultura persa. Ciutat de poemes fascinants i elegies encantadores, és coneguda per la seva bellesa, jardins, carrers amples i arbrats, monuments, cultura i art. Trasllat i allotjament a l’hotel.

Dia 7
SHIRAZ.

Després d’esmorzar, sortirem a realitzar la visita de la ciutat. Visitarem el Nagshe Rostam, on veurem les tombes dels 4 reis acamènides. Molt a prop d’aquí trobarem Persépolis, la joia monumental de l’Iran, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Aquest conjunt de palaus de l’imperi acaménida, va ser construït a partir del segle X aC per ordre de Darío i els seus successors. Destaca l’escriptura cuneïforme que es troben en les bases de les seves columnes, a les escales o en els gegantins portals de pedra. Artistes de tot l’imperi persa hi treballaren plegats per crear un estil uniforme i únic. De retorn a Shiraz veurem les belles tombes de Hafiz i de Saadi, dos grans poetes de la cultura persa, molt venerats pels amants dels poemes.

Dia 8
SHIRAZ – ISFAHAN

Esmorzar. Al matí ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Isfahan. Arribada i visita d’aquesta històrica ciutat, habitada abans de l’imperi acaménida i capital d’una gran província durant 900 anys, que va sobreviure als atacs mongols i va arribar a convertir-se en capital de l’imperi amb Shah Abbas I. Visitarem la Mesquita Jame, un magnífic conjunt de l’arquitectura islàmica i passejarem pels històrics i bells ponts que travessen el riu Zayande, el curs del qual ara es troba restringit habitualment. A la tarda visitarem la Plaça de l’Imam Khomeini una de les més grans del món. Mentre prenem un deliciós te chai (te persa) tindrem una bella vista de la plaça, considerada una de les més boniques que qualsevol persona trobarà en el decurs dels seus viatges. Acabarem passejant pel Gran Basar, el centre econòmic de la ciutat, que ens ofereix un ampli ventall de botigues i comerços. Retorn a l’hotel.

Dia 9
ISFAHAN.

Al matí sortirem cap a la Mesquita de l’Imam, declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO, i un dels edificis més impressionants de l’Iran. Coberta completament de ceràmica blava, tant a l’interior com a l’exterior. Molt a prop podrem veure la Mesquita del Xeic L otfola, que compta amb una majestuosa decoració interior, i és el lloc de culte de la família d’Abbas el Gran. A continuació pujarem al Palau d’Ali Qapu, de sis pisos d’alçada, tal com feien els governadors safàvides. A la tarda visitarem el Barri Armeni, on destaca la seva Catedral Arménia Vank, amb el seu interior ricament decorat amb una barreja de diferents estils: islàmic persa i cristià europeu. Seguirem visitant el Museu Armeni, on podrem veure una col·lecció de més de 700 manuscrits i una mostra etnològica de la cultura i religió Armènia. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar vol de tornada. Nit a bord

Dia 10
ISFAHAN – BARCELONA

Al matí sortirem a visitar la Madrassa de Chahar Bagh. El seu pati és d’una extraordinària bellesa i respira pau pertot arreu. En destaquen els seus magnífcs mosaics que la decoren i han estat restaurats recentment. Seguirem el nostre recorregut pels principals ponts històrics de la ciutat que creuen el riu Zayandé, actualment sense aigua. Construïts a l’època d’esplendor de la ciutat, són un dels principals punts de reunió en les tardes d’estiu.Temps lliure. Trasllat a l’aeroport per agafar vol de tornada. Nit a bord.

Dia 11
BARCELONA

Arribarem a Barcelona donant per finalitzat aquest viatge ple d’història, art i cultura.

Descarregar PDF

  • INCLOU

* Vols internacionals amb Turkish Airlines.

* Vols domèstics de línia regular.

* Allotjament en hotels de 5* a tot arreu

excepte Yazd on és 4*.

* Esmorzars en els hotels.

* Dinars i sopars als hotels o en restaurants

seleccionats.

* Transport en confortables autocars.

* Guia acompanyant de Baraka per a grups

superiors a 6 persones.

* Guia local de parla castellana durant el

viatge.

En el cas de grups inferiors a 6 persones hi

haurà assistència a l’aeroport de sortida i

guia local per a tot el viatge.

* Servei de maleters als hotels.

* Propines a guies locals i conductors.

* Totes les visites, activitats i/o espectacles

especificats en el programa.

* Assegurança de viatge i anul·lació.

* Taxes d’aeroport.

* Visat

* Tot l’especificat en el programa.

  • NO INCLOU

* Extres en els hotels.

* Begudes en els àpats.

* Àpats en horaris de vol o aeroport.

* Tot allò no especificat en el programa.

  • PREUS

3.710 euros

  • SUPLEMENTS I DESCOMPTES

Suplement individual: 640 euros.

Venda anticipada (pàg. 4): -150 euros

Consulteu suplements per vol en classe business.


 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació