Truca: 93 343 52 00
 

Marrakech, màgia & aventura

 • Destinació: Àfrica, Marroc
 • Durada: 6 dies

Consulteu properes dates de sortida

Reserva ara Pregunta

 

Dia 1

Dia 28 de Desembre de 2016: BARCELONA – MARRAKECH.

Hotel Sofitel Palais, 5***, un dels més recomanats en Marrakech.

Trobada amb el nostre guia acompanyant Baraka a la zona de sortides de l’aeroport de Barcelona, terminal 1, almenys 2 hores abans de la sortida del vol. Una vegada facturem i passem els controls de seguretat anirem a la porta d’embarqui. Volarem des de Barcelona a Marrakech amb Vueling Airlines. Arribada a Marrakech després d’aproximadament 2 hores i mitjana de vol. Recollirem l’equipatge i ens trobarem amb el nostre guia local, qui ens acompanyarà en el nostre trasllat a l’hotel. Durant el trasllat farem una visita panoràmica de la ciutat. Realitzarem el checking a l’hotel i tindrem temps lliure per descansar o caminar una mica, al vostre aire, per Marrakech. Allotjament.

Dia 2

Dia 29 de Desembre de 2016: MARRAKECH 

Hotel Sofitel Palais, 5***, un dels més recomanats en Marrakech.

Esmorçar. Després del desdejuni començarem la visita de la ciutat. Començarem visitant els Jardins de la Menés, amb el seu pavelló al costat d’un gran estany. Continuarem cap a la Mesquita de la Koutoubia, el minaret de la qual constitueix el símbol de la ciutat. La Mesquita Koutoubia és la mesquita més important de Marrakech i va ser una de les majors del món islàmic quan va finalitzar la seva construcció en 1158. El seu nom, que significa mesquita dels llibreters, es deu als nombrosos llocs de llibres que l’envoltaven en els seus primers temps. Continuarem aquesta visita de la ciutat visitant el Palau de la Badia. Va ser construït a finals del segle XIX amb l’objectiu de ser el palau més impressionant de tots els temps. A la fi del segle XIX va quedar en mans d’Abu Bou Ahmed, un esclau negre que va arribar a ser visir. Abu va ajudar a portar al palau a la seva màxima expressió. En les 8 hectàrees d’extensió que té el palau se situen 150 habitacions que donen a diversos patis i jardins. La part més interessant del Palacio és l’harem de les 4 esposes i les 24 concubines d’Abu Bou Ahmed. Seguirem visitant Les Tombes Saaditas. Les Tombes Saadíes són un dels llocs més visitats de Marrakech. Van ser obertes al públic en 1917, any en què van ser descobertes. Aquestes tombes daten de finals del segle XVI i estan localitzades en un jardí tancat al que s’accedeix a través d’un petit passadís. En el mateix jardí es poden veure més de 100 tombes decorades amb mosaics, en elles estan enterrats els cossos dels servents i guerrers de la dinastia Saadí. L’edifici més important de les Tombes Saadíes és el mausoleu principal, i en ell està enterrat el sultà Ahmad al-Mansur (el creador), així com la seva família. El mausoleu consta de 3 habitacions, sent la més coneguda la de les dotze columnes, en la qual estan enterrats els seus fills. Acabada la visita tindrem el menjar en restaurant típic de la ciutat. A la tarda dedicarem temps a conèixer la Medina, amb les seves callejuelas i peculiar ambient, que ens transporta a altres èpoques. Visita obligada serà la Plaça Djem el Fnaa, on en caure tarda ens ofereix el moment de màxima esplendor amb els seus artesans, artistes i tenderetes de tot tipus, amb el seu color i especial animació. Retorn a l’hotel. 

Dia 3

Dia 30 de Desembre de 2016: MARRAKECH – VALLE OURIKA & TAKERKOUST – MARRAKECH 

Hotel Sofitel Palais, 5***, un dels més recomanats en Marrakech.

Esmorçar. Sortirem en vehicles 4×4, amb chofer, adreça l’Atles. Creuarem la Vall de Ourika i els pobles incrustats en els vessants de les muntanyes, com Tizintest. Aquí el paisatge és una mescla de contrastos entre el verd de les muntanyes i el color pàl·lid de la zona desèrtica. Després de passar per les primeres estribaciones de l’Atles entrarem al poble de Asni i la seva vall on arribarem després de conduir per pistes de muntanya i on prendrem te a casa d’una família Berber. Seguint una pista d’uns 1350 metres d’altitud arribarem a la plataforma de Kirk, rica en el cultiu de cereals i oliveres. Continuarem fins a arribar al Llac Lalla Takerkoust, on realitzarem una menjada barbacoa en haimas. Temps lliure fins a començar el camí de retorn a Marrakech. Arribarem a Marrakech i tindrem temps lliure per descansar. En la tard – nit assistirem a la Sopa Espectacle Fantasia. Degustarem els plats més típics i saborosos de la gastronomia marroquina i veurem un espectacle que combina l’habilitat dels genets berbers i el colorit del foc i la pólvora.

Dia 4

Dia 31 de Desembre de 2016: MARRAKECH – ESSAOUIRA – MARRAKECH 

Hotel Sofitel Palais, 5***, un dels més recomanats en Marrakech.

Esmorçar. Quedarem amb el nostre guia local per realitzar la visita al poble mariner de Essaouira. Essaouira és un poble fortificat el nom del qual en berebere és Amegdul, La ben guardada. Recorrem la seva fortalesa; el port pesquer; la laberíntica medina i la interminable platja, per poder veure la vida quotidiana dels seus habitants. Menjar. Temps lliure per conèixer una mica més de la ciutat al vostre aire. Trasllat a Marrakech.

Dia 4

Dia 1 Gener del 2017: MARRAKECH. 

Hotel Sofitel Palais, 5***, un dels més recomanats en Marrakech.

Esmorçar. Podrem dormir una mica més aquest matí. Temps lliure per conèixer pel nostre compte tot el que aquesta ciutat ens ofereix. Estarem allotjats en un dels millors hotels de la ciutat, per la qual cosa també podrem gaudir de les seves instal·lacions.

Dia 4

Dia 2 de Gener de 2017: MARRAKECH – BARCELONA. 

Hotel Sofitel Palais, 5***, un dels més recomanats en Marrakech.

Esmorçar. Temps lliure fins a l’hora del trasllat a l’aeroport per volar de retorn a Barcelona.

 


 • INCLOU

Vols directes Barcelona – Marrakech – Barcelona, amb Vueling en Classe J.

Guia acompanyant Baraka Viatges (El guia Baraka acompanyarà al grup quan siguin 8 o més viatgers. En cas de ser menys de 8 viatgers confirmats només tindríem guia local de parla hispana al Marroc, a més d’assistència en l’aeroport de Barcelona el dia de sortida).

 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més del guia Baraka (El Guia Baraka viatjarà en ser un grup confirmat de més de 8 viatgers sortint des de Barcelona).
 • Trasllat Aeroport – Hotel a l’arribada a Marrakech.
 • 5 nits en pla allotjament i desdejuni, en Habitació Doble, a l’Hotel Sofitel Palais, 5***.
 • Visites guiades amb guies locals: Marrakech, Valle Ourika i Takerkoust, Essaouira.
 • Excursió en 4 x 4 amb menjar en pla Barbacoa en haimas.
 • Excursió a Essaouira amb menjar mariner.
 • Desdejunis diaris.
 • Sopa Espectacle Fantasia amb genets berbers i festa de la pólvora en Marakech.
 • Entrades: Palacio de la Badia, tombes Saaditas.
 • Trasllat Hotel – Aeroport el dia de sortida
 • Segur bàsic d’assistència en viatge (Consultar suplement per a Segur d’Anul·lació).
 • Documentació de viatge (Dossier & Trolley Baraka, un per habitació).
 • Assistència en destinació pel nostre personal.

 • NO INCLOU

 • Serveis no descrits en l’itinerari.
 • Taxes aèries, uns 84,00 € a reconfirmar en reservar i emetre bitllets.
 • Servei de Maleters als hotels.
 • Despeses particulars dels viatgers.
 • Propines per a guies i conductors.

 • Suplements aeris possibles per persona

Vueling classe C: 90,00. Subjecta a disponibilitat en reservar.

Vueling classe F: 250,00 €., Subjecta a disponibilitat en reservar.

Suplement connexions a Madrid des de Balears, Canàries o altres ciutats de Península: Consultar.

 • Observacions importants

 1. Es recomana reservar amb suficient antelació per garantir disponibilitat.
 2. Al moment de la reserva es reconfirmará si aplica algun suplement o descompte aeri.
 3. Al moment de la reserva es realitzarà una paga i senyal del 25% de l’import del viatge.
 4. Per a cancel·lacions involuntàries veure condicions del Segur d’Anul·lació.
 5. El mínim de places per garantir la sortida del grup és de 8 viatgers confirmats.
 6. S’informarà a tots els viatgers reservats la quantitat de places confirmades 21 dies abans de la data d’inici del viatge.

 

Gràcies per confiar-nos el seu viatge.


Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació