Truca: 93 343 52 00
 

MONGÒLIA Festival Naadam en terres nòmades

 • Destinació: Àsia, Mongòlia
 • Durada: 14 dies

Pendent de noves dates i/o possibilitat de fer-ho en privat.

14 dies | Dif. Horària +7h | Cal visat
ITINERARI: ULAN BATOR – PN KHUSTAI – ORDU BALIQ – KHARKHORIN – VALL D’ORKHON – ARVAIKHEER – ONGI – BAYANZAG – DUNES DE KHONGOR – GORJA DE YOL – DALANZADGAG – BAGA GAZRIN CHULUU
PATRIMONI UNESCO: Paisatge cultural de la vall d’Orkhon.

Reserva ara Pregunta

Dia 1

BARCELONA – ULAN BATOR

Presentació a l’aeroport de Barcelona, al mostrador de la nostra companyia aèria, per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Ulan Bator.

Nit a bord.

Dia 2

(ULAN BATOR) ARRIBADA I VISITA A LA CIUTAT

En arribar farem els tràmits de frontera i rebrem l’assistència del nostre personal Abans de traslladar-nos a l’hotel en el nostre transport. A continuació dinarem i iniciarem la visita de la ciutat. Ens submergirem en la història mongola gràcies al Museu Nacional i les seves col·leccions des de l’època prehistòrica fins al període soviètic. Continuarem amb visites de la plaça de Gengis Kan i el Parlament.

Dinar. A la tarda gaudirem d’un espectacle tradicional amb danses folklòriques, contorsionisme i khoomi, el cant difònic mongol.

Sopar i allotjament.

Dia 3

ULAN BATOR – PARC NACIONAL KHUSTAI

Esmorzar. Sortirem cap a una granja de cavalls turcomans a Gok Depe. La glòria d’aquests cavalls, esmentats en fonts antigues com a “celestes” i “cavalls del paradís”, ascendeix ja a un mil·leni abans de Crist, quan Alexandre el Gran i els emperadors xinesos feien les seves expedicions militars per intentar conquerir-los. La seva bellesa els fa dignes de poderosos reis. També visitarem el lloc de la batalla Gok Depe (contra els russos del General Skobelev) i la Mesquita Blava de Gok Depe. Dinarem en algun punt de la nostra ruta.

Sopar en una casa d’una família local a Anau. Tornarem a Ashgabat per allotjar-nos.

Dia 4

PARC NACIONAL KHUSTAI – ORDU BALIQ – KHARKHORIN

Després de l’esmorzar sortirem cap a la vall d’Orkhon, on començarem les visites per Khöshöö Tsaïdam, inscripcions túrquiques sobre monolits. Aquestes esteles cobertes de runes són el vestigi més important de l’idioma Khanat Túrquic de segle VIII. A continuació, creuant les estepes, visitarem Ordu Baliq, les ruïnes de l’antiga capital del Khanat uigur.

Dinar. A la tarda arribarem a Kharkhorin, lloc de Karakorum, la llegendària capital de l’Imperi Mongol de segle XIII. L’imperi de Gengis Kan es va governar des d’allà fins que Kublai Khan va moure la capital a Pequín.

Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 5

(KHARKHORIN) MONESTIRS ERDENE ZUU I SHANKH

Esmorzar. Visitarem el monestir Erdene Zuu, construït el 1586 per un príncep nòmada, considerat el més antic de país. Els seus edificis d’estil tibetà estan envoltats amb 108 estupes sagrades. Acabarem el matí visitant el Museu de Kharkhorin.

Dinar. A la tarda visitarem el monestir de Shankh. Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 6

KHARKHORIN – VALL D’ORKHON

Esmorzar. Dedicarem el dia al famós Festival Naadam, la major celebració mongola. En els seus orígens era una competència per provar les habilitats dels guerrers. Consisteix en proves de tres esports: lluita lliure, curses de cavalls i tir amb arc. Dinar.

A la tarda ens dirigirem a la vall d’Orkhon. Ens allotjarem amb una família de pastors nòmades i descobrirem la seva manera de viure el dia a dia, veient com fan moltes de les seves activitats diàries: munyir, preparar productes làctics tradicionals o la marrada d’animals (rodeo).

Sopar i allotjament en iurta per a hostes de família local.

* L’allotjament és més rústic que els gers turístics i no ofereix opció de iurtes individuals

Dia 7

(VALL D’ORKHON) MONESTIR TOVKHON – CASCADES ULAN TSUTGALAAN

Esmorzar. Visitarem el monestir Tovkhon, situat al cim del turó Öndör Ulaan, des d’on gaudirem de magnífiques vistes cap a la vall i la serralada Khangai. Va ser el lloc on Zanabazar, el líder religiós budista, va crear un dels antics alfabets mongols al segle XVII.

Després del dinar (pícnic), continuarem cap a les cascades Ulan Tsutgalaan. A la nit veurem com es prepara la barbacoa mongola.

Sopar i allotjament en iurta per a hostes de família local.

Dia 8

VALL D’ORKHON – ARVAIKHEER – ONGI

Esmorzar. Deixarem les muntanyes verdes de Khangai per dirigir-nos cap al desert del Gobi. Durant la travessa, farem una parada a la ciutat d’Arvaikheer per abastir-nos de productes frescos de mercat local. Arribarem a la conca del riu Ongi, on explorarem el monestir d’Ongi, fundat el segle XVII. Era un dels més importants de l’època, però els soviètics el van destruir i van massacrar molts dels seus lames. Avui dia podem apreciar encara les ruïnes dels dos monestirs que el formaven i l’edifici reconstruït recentment.

Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 9

ONGI – BAYANZAG

Esmorzar. Continuarem la ruta cap al desert del Gobi. Abans d’arribar-hi, visitarem les roques de Bayanzag, els famosos Penya-segats Flamejants de color ocre, on hi ha el cementiri dels dracs, un important jaciment d’ossos i ous de dinosaures.

Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 10

BAYANZAG – DUNES DE KHONGOR

Esmorzar. Avui arribarem al desert del Gobi, on, a més a més del paisatge desèrtic, veurem la serralada de Gobi-Altai, coneguda com les Tres Belleses, nom que prové dels seus tres pics, I que constitueixen el Parc Nacional Gobi Gurvansaikhan. Visitarem les espectaculars dunes de Khongor que s’estenen al llarg d’uns 180 km de llarg i 20 km d’ample. La seva altura és d’uns 80 metres de mitjana, encara que la més alta té 120 metres. La vista cap al desert i les infinites estepes al fons és increïble i podrem escoltar les dunes cantants, les masses de sorra mogudes pel vent. També a la llunyania podrem albirar els pics de les Tres Belleses (Gurvansaikhan).

Dinar. A la tarda farem un passeig en camell a través de les dunes i el riu Khongor fins a un petit oasi ple d’arbustos verds, menjar favorit dels camells.

Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 11

DUNES DE KHONGOR – CANYÓ DE YOL

Esmorzar. Seguirem explorant la zona del Gobi Gurvansaikhan i visitarem el Canyó de Dungenee, per on farem una curta caminada.

Dinar. A la tarda farem una visita al Canyó de Yol, força proper, però més profund i cobert de neu i gel durant gairebé tot l’any, on amb freqüència es poden albirar voltors sobrevolant el canyó.

Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 12

CANYÓ DE YOL – DALANZADGAG – BAGA GAZRIIN CHULUU

Esmorzar. De bon matí sortirem cap al nord, via la ciutat de Dalanzadgad, en direcció a les muntanyes Baga Gazriin Chuluu. Les visitarem mentre observem impressionants formacions de granit erosionat. Al segle XIX a la zona hi van viure dos lames respectats i podrem apreciar algunes inscripcions a les roques d’aquell mateix període.

Sopar i allotjament al campament de gers.

Dia 13

BAGA GAZRIIN CHULUU – ULAN BATOR

Esmorzar. Continuarem per retornar cap a la capital. Després del dinar ens dirigirem cap al centre de la ciutat per aprofitar una estona de temps lliure i poder fer algunes compres.

Sopar de comiat i allotjament.

Dia 14

ULAN BATOR – BARCELONA

Esmorzar. A l’hora acordada ens recollirà el nostre trasllat cap a l’aeroport per agafar vol de tornada a Barcelona.

Fi del viatge

 

CONTACTA’NS PER E-MAIL, TELÈFON O EN PERSONA per formalitzar la teva inscripció al viatge:

E-mail: reserves@baraka.cat | Telèfons: 93 343 52 00 – 93 784 56 00
Oficina Barcelona: Carrer d’Entença 218 | Oficina Terrassa: Carrer del Camí Fondo, 14

 • INCLOU

 • Vols internacionals Barcelona – Ulan Bator – Barcelona, amb Turkish Airlines en classe Turista.
 • Trasllats Aeroport – Hotel – aeroport.
 • 2 nits d’allotjament en hotel de 5* a Ulan Bator en habitació doble.
 • 8 nits d’allotjament en ger doble en campaments de gers. (Banys possiblement compartits).
 • 2 nits d’allotjament en iurta per a hostes de família local a la Vall d’Orkhon. (Banys possiblement compartits – No hi ha disponibilitat d’habitació individual)
 • Pensió completa: esmorzars en allotjaments, dinars i sopars en restaurants, campaments o tipus picnic/barbacoa.
 • Transport en Tot-terreny durant la ruta.
 • Sortida garantida a partir de 6 viatgers
 • Guia acompanyant Baraka a partir de 6 viatgers.
 • Guia local de parla hispana durant la ruta, a més de guia Baraka.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Servei de maleters en hotels.
 • Assegurança d’assistència en viatge i despeses d’anul·lació.
 • Taxes d’aeroport.
 • Documentació de viatge.
 • Reunió prèvia al viatge.
 • Visat i taxes d’immigració.
 • Consulteu suplement en classe business

 • NO INCLOU

 1. Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 2. Despeses personals dels viatgers.
 3. Begudes en els àpats.
 4. Àpats en horaris de vol o aeroport.
 5. Tot allò no especificat en el programa.

 • VISITES INCLOSES

 • Visites culturals incloses: Ulan Bator (museu nacional, monestir Gandantegchinlen), vall d’Orkhon (inscripcions túrquiques, Ordu Baliq, ruïnes i museu de Kharkhorin, monestir Erdene Zuu, monestir de Shankh, monestir Tovkhon), Monestir d’Ongi.
 • Visites paisatgístiques incloses: Parc Nacional Khustai, cascades Ulan Tsutgalaan, roques de Bayanzag, Parc Nacional Gobi Gurvansaikhan (dunes de Khongor, passeig en camell), Canyó de Dungenee i Canyó de Yol, muntanyes Baga Gazriin Chuluu.
 • Assistència al festival Naadam a Kharkhorin.
 • Allotjar-se amb família nòmada i presenciar activitats diàries: munyir, preparació de productes lactis tradicionals o la marrada d’animals.

 • ALLOTJAMENTS

 • ULAN BATOR: Hotel Holiday Inn, 5***** o similar
 • PARC NACIONAL KHUSTAI: Khustai Camp o similar
 • KHARKHORIN: Munkhtenger Yurts Camp o similar
 • VALL D’ORKHON: Allotjament en Iurta per a hostes de família nòmada
 • ONGI: Secret of Ongi Camp o similar
 • BAYANZAG: Gobi Tour Camp o similar
 • DUNES DE KHONGOR: Gobi Discovery Camp o similar
 • CANYÓ DE YOL: Khan Bogd Camp o similar
 • BAGA GAZRIIN CHULUU: Erdene Ukhaa Camp o similar

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació