Truca: 93 343 52 00
 

Retir sanador i espiritual amb el mirall de Montserrat

  • Destinació: Espanya, Europa
  • Durada: 3 dies

Sortida especial Baraka Club de Viatges
Dates flexibles. Consulteu dates de sortida a reserves@baraka.cat
Per a grups d’entre i 6 i 11 persones.

Reserva ara Pregunta

Dia 1

Divendres

Casa de turisme rural “Mas del Puig”

A la tarda, trobada a la nostra casa rural, exclusiva per a nosaltres per romandre-hi el cap de setmana, ubicats en aquest insòlit lloc a Castellbell i el Vilar, concretament a El Vilar. (Cada persona haurà d’arribar-hi amb el seu propi mitjà de transport). En arribar a la nostra Casa de Turisme Rural “Mas del Puig”, ens dirigirem als diferents apartaments, compartint entre nosaltres l’allotjament, per deixar les nostres pertinences. Ens reunirem per tenir un primer contacte entre nosaltres i presentar-nos, mentre prenem un “Coffe-Break”. Farem una meditació conjunta i així enfocarem les nostres energies per tenir un CAP DE SETMANA MÀGIC. A l’hora prevista, soparem i sortirem a contemplar la nit. Allotjament.

Dia 2

Dissabte

Casa de turisme rural “Mas del Puig”

Prendrem el nostre esmorzar bufet. Començarem la jornada amb retrobaments amb la natura i dedicarem el dia a realitzar el taller d’espiritualitat i sanació. També realitzarem canalitzacions amb energia Reiki, meditació per a ascendir la kundalini i elevar la consciència. Immersos en la muntanya sagrada de Montserrat. Ens traslladarem amb els nostres propis vehicles fins agafar el tren cremallera que ens encaminarà a Montserrat. Caminarem pel seu entorn màgic i ens dirigirem cap a la Santa Cova. Allà realitzarem una cerimònia de reconeixement de la Deesa interna i apoderament amb l’energia femenina. Ens submergirem en els misteris i entorns màgics del lloc.

Avui dinarem de pícnic en plena natura. Continuarem submergint-nos en llocs enèrgicament especials i acabarem visitant el Monestir de la Verge Negra, Patrona de Catalunya, Nostra Senyora de Montserrat. A l’hora prevista, tornarem amb el tren cremallera i els nostres vehicles particulars a la nostra casa rural. Ens reunirem a la “Sala-Menjador Antic Femer”, per a realitzar el nostre sopar comú. Així podrem realitzar el nostre cercle de germanor per compartir les experiències viscudes durant la jornada. Allotjament.

Dia 3

Diumenge

A trenc d’alba i envoltats de bona energia, sortirem a saludar el sol amb una meditació dirigida. Més tard, el nostre esmorzar bufet. Aquest matí realitzarem un curs d’Àngels i Mestres ascendits de la Germandat Blanca. Després d’aquest magnífic curs i la posterior tertúlia, donarem per finalitzat aquest cap de setmana de Retir Sanador i Espiritual. Acabdarem cap al migdia. Estem convençuts que haurà estat un CAP DE SETMANA INOBLIDABLE per a tots nosaltres.

 

Descarregar PDF en català

  • Observacions importants:

RETIR ESPIRITUAL EXCLUSIU, DURANT TOT EL CAP DE SETMANA.
PER A GRUPS A PARTIR DE 6 PERSONES I FINS A UN MÀXIM D’11. Dates flexibles! Organitzem aquest retir a mida del teu grup. Demana més informació trucant a BARAKA CLUB DE VIATGES: 93.784.56.00 (DOLORS PARRA) o enviant un correu a reserves@baraka.cat

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació