Truca: 93 343 52 00
 

RUTA CHOPIN a Polònia

 • Destinació: Europa, Polònia
 • Durada: 6 dies
 • Preu: 1790€

Consulteu properes dates de sortida.

Un símbol polonès, un geni autodidacta, un romàntic, un delicat intèrpret de piano… Chopin ha esdevingut un imprescindible de la música clàssica per mèrit propi i personalitat. La seva vida el va portar a recórrer l’Europa del segle XIX i malgrat la seva curta vida, i haver centrat el seu talent en aquest instrument, va deixar un llegat que l’ha impulsat a la categoria de gran compositor. Contemporani de Berlioz, Schumann, Paganini, Mendelssohn, Verdi i Wagner, l’adopció i estilització d’algunes formes musicals provinents del folklore polonès com les marzurques, reivindicava el sentiment patriòtic en temps de l’opressió russa. A la nostra ruta seguirem les seves passes per Varsòvia, Cracòvia i la seva ciutat natal, Zelazowa Wola. Inclou, com no podia ser d’altra manera, concerts amb l’acompanyament del nostre especialista.

Reserva ara Pregunta

Dia 1
BARCELONA - VARSÒVIA

Presentació a l’aeroport de Barcelona, taulell de la companyia Lufthansa per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targetes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Polònia:

BARCELONA – FRANKFURT. SORTIDA: 08:00 h. – ARRIBADA: 10:10 h. LH1137
FRANKFURT – VARSÒVIA. SORTIDA: 12:20 h. – ARRIBADA: 13:55 h. LH1348

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge, i, un cop allotjats a l’hotel, iniciarem la nostra ruta cap al centre de la ciutat, on veurem la casa de Marie Curie Sklodowska, Barbakan, la plaça del mercat, els murs, la columna de Segismund, el Castell Reial… 

 • Assistirem al nostre primer concert privat amb la música de Chopin. 

Soparem en un restaurant seleccionat i ens dirigirem cap al nostre hotel de Varsòvia.

Dia 2
(VARSÒVIA) VISITA DE LA CIUTAT

Esmorzar a l’hotel. Durant tot el dia descobrirem els espais més emblemàtics de la ciutat, amb especial èmfasi en aquells que ens expliquen un bocí de la història del compositor. Ens esperen els Jardins Reials de Lazienki, on veurem el famós monument de Chopin envoltat dels bells rosers, i passejarem pel Jardins, construits i projectats en estil anglès. Aquest és el jardí més important i distingit de la capital polonesa, que es complement perfectament amb la gran varietat de monuments i palaus que anem trobant en el nostre recorregut. El més important de tots ells, el Palau sobre l’Aigua i el Palau Myslewice. En acabat, farem una visita panoràmica  de la ciutat, que ens mostrarà els punts turístics més rellevants: la Plaça de les tres creus, l’avinguda Ujazdowskie, el Parlament, la Ruta Reial, el Teatre Nacional, la Plaça Pilsidskigo, el Palau del President, el Monument a l’aixecament de Varsòvia… Farem una visita a la Univeristat de Música Frederic Chopin. 

Dinarem en grup en un restaurant del Barri Antic, i seguirem la ruta de la nostra visita, seguint les petjades de Chopin a Varsòvia, començant precisament des de la plaça del castell, on es trobava l’escola de música de les Germanes Bernardines durant el periode 1826 – 1831. En ella donava les seves classes Joseph Elsner, professor de música de Chopin. Caminarem pel carrer Krakowskie Przedmiescie, on pararem per veure l’edifici de Res Sacra Miser. Va ser aquí on el jove compositor donava els seus primers concerts públics, en el Palau Namistnikowski, i a l’església de les germanes Visitatòries, i veurem el taller de treball de Chopin, on va fer algunes de les seves caixes de pintures, algunes poloneses i mazurques. 

També veurem el Palau Kazimierzowski, seu del Liceu de Varsòvia on Chopin hi entra l’any 1823. Al final del camí Reial es troba el Palau Krasinski, on la família de Chopin va viure i on hi havia el famós piano de Chopin.  Continuarem el nostre recorregut a través de la Ruta Reial, per veure la Universitat de Varsòvia i lloc on va viure amb els seus pares i germanes, per acabant visitant l’Església de la Santa Creu on es troba el cor de Chopin (malgrat les seves restes es troben al cementiri de París). Acabarem la tarda amb la visita al Museu de Frédéric Chopin al Palau Ostrogskich, i en acabat, soparem en un restaurant local.

Allotjament a l’hotel.

Dia 3
 (VARSÒVIA) LOWICZ – SANNIKI – ZELAZOWA WOLA – BROCHOW

 Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a visitar la regió de Mazovia, seguint les petjades de la vida de Frederic Chopin. Creuarem el Parc Nacional de Kampinos (Reserva de la Biosfera de la UNESCO), i arribarem a Lowicz,

una de les ciutats més antigues de Polònia; s’esmenta per primera vegada ja en l’any 1136, en una butlla del papa Innocenci II. Compta amb l’únic mercat de Polònia que té forma de triangle. Els seus edificis més antics daten del segle XVI i els més moderns del segle XIX. Entre els monuments més antics de la ciutat trobarem una Catedral Basílica d’estil barroc – renaixentista, que visitarem. Al costat de la catedral s’alça l’ajuntament, que és considerat un dels més bells monuments arquitectònics del classicisme de Polònia. La Sala dels Regidors està adornada amb l’escut dels antics voivodatos i terres del Tsar de Polònia, així com per retrats de polonesos famosos. A tota la ciutat hi ha prop de 100 edificis inscrits en el registre del patrimoni nacional. Al costat de l’estació del ferrocarril, en l’edifici on avui es troba l’Oficina de Correus i Telecomunicació, l’any 1830 es va aturar Fryderyk Chopin abans d’abandonar Polònia. L’edifici, que havia estat construït un any abans de la seva partida, albergava llavors l’estació de correu a cavall. Les dues ales simètriques, sobresortint dels costats de l’edifici, estaven llavors ocupades per la cavallerissa i la cotxera. En acabat de la visita, dinarem i tornarem cap a Varsòvia. Continuarem fins a Sanniki, ciutat que visitarem de manera fugaç, com Chopin quan hi passava les seves vacances, amb especial atenció al seu Palau.

 • Assistirem a un concert privat, amb música de Frederic Chopin.

Dinar en grup i seguiment del viatge fins a Zelazowa Wola, on va néixer i passar la seva infància el compositor. El museu que alberga és la casa natal, i podrem donar un passeig pel parc del museu.

Continuarem fins a Brochów, on l’artista va ser batejat i on es van celebrar les noces dels seus pares i de la seva germana. Tornada a Varsòvia per sopar en grup i allotjar-nos a l’hotel.

Dia 4
 VARSÒVIA – CRACÒVIA (EN TREN)

 Esmorzar a l’hotel. Ens traslladarem cap a l’estació de trens Warszawa Centralna per agafar el tren ràpid (tipus AVE) en segona classe, i traslladar-nos a Cracòvia, on arribarem després d’un trajecte d’unes 2 hores i mitja. En arribar, farem una passejada pel nucli antic fins a l’hora de dinar (en grup). 

Després de l’àpat visitarem a peu la part del centre que està inscrita en el Patrimoni UNESCO, el turó de Wawel i la Catedral. Divisarem dalt del turó el castell que li dóna nom, i el Collegium Maius. Seguirem la nostra caminada veient les Llotges del Draps, i entrarem a la Basílica Mariana, on podrem meravellar-nos amb el majestuós altar de Wit Stworz. La resta de la tarda la tindrem lliure per poder relaxar-nos per gaudir del concert del vespre. 

 • Al vespre assistirem al concert de composicions de Frederic Chopin, en privat. 

Sopar en restaurant, en grup, i l’allotjament a l’hotel.

Dia 5
 (CRACÒVIA) WIELICZKA

 Esmorzar a l’hotel, d’on sortirem per visitar la Mina de Sal de Wieliczka, activa des de la segona meitat del s. XIII. Tot i que no té res a veure directament amb la música de Chopin, seria imperdonable estar a Polònia i no fer aquesta visita, combinació de meravella natural i obra humana imponent. Descendirem per les seves galeries fins a una profunditat de 135 metres, per recórrer durant unes dues hores els dos kilòmetres de galeries farcides de monuments religiosos fets pels miners, cambres subterrànies ocasionalment interrompudes per foscos llacs salins. Tornarem a Cracòvia per dinar en un restaurant local. Tarda lliure. 

 • Al vespre assistirem al concert a la Filharmònica de Cracòvia. 

Sopar en restaurant, en grup, i l’allotjament a l’hotel.

Dia 6
 CRACÒVIA – BARCELONA

Esmorzarem a l’hotel abans d’encaminar-nos cap a l’aeroport. Farem els tràmits de facturació i embarcament del vol amb sortida cap a Barcelona. 

CRACOVIA – FRANKFURT. Sortida: 14:20 – Arribada: 15:55 LH1367
FRANKFURT – BARCELONA. Sortida: 17:35 – Arribada: 19:35 LH1136

Fi del viatge 

 

PREINSCRIPCIONS: ompliu el formulari següent: https://goo.gl/forms/J814YTFPieN2Cgoz2

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 800 € (per persona en hab. Doble) ó 950 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE MARÇ DE 2019 I LA RESTA ABANS DEL 30 DE MAIG 2019.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR I ELS DELS CONCERTS EN EL CAS DE LES ENTRADES QUE SIGUIN NUMERADES.

DESPESES DE CANCEL·LACIÓ

A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justificades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Frankfurt – Varsòvia i Cracòvia – Frankfurt – Barcelona amb la companyia Lufthansa. 
 • Bitllet de tren Varsòvia – Cracòvia tipus AVE, 2a. classe. 
 • Hotels cèntrics 5* a Varsòvia i 4* a Cracòvia.
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Àpats especificats.
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat per a tots els trajectes.
 • Assessorament cultural, explicacions i xerrades durant el viatge a càrrec de l’especialista en Chopin, Joan Vives.
 • Dossier del viatge i dossier cultural per tenir de referència durant el viatge.
 • Xerrada prèvia a Baraka Club de Viatges a càrrec de Joan Vives.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guia local en les visites on sigui requerit.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.
 • City Tax

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Àpats no especificats o que coincideixin en horaris de vol o aeroport.
 • Tot allò no especificat en el programa

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.790 €

Suplement individual: 330 €

 

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació