Truca: 93 343 52 00
 

TORÍ I LA SACRA DE SANT MICHELE amb Àngel Morillas

 • Destinació: Europa, Itàlia
 • Durada: 4 dies
 • Preu: 1295€

Consulteu properes sortides.

Una escapada per conèixer el patrimoni de la capital del Piemont, Torí.
Vinculada molt aviat als destins de la Casa de Savoia, va ser des del s.XVI la capital del seu ducat i la primera capital de la Itàlia unificada al s. XIX. En ella es conserva un notable patrimoni arquitectònic i artístic, on el complex dels principals edificis històrics van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1997. En l’actualitat, la ciutat es un important centre industrial i automobilístic, però Torí és avui també una capital intel·lectual i cultural molt activa, on l’art i el patrimoni conviuen amb un estil de vida molt italià, amb terrasses de café art-deco, centres de moda i espais culturals. La visita a la Sacra de San Miquele posarà la cirereta a aquesta escapada de descoberta del Patrimoni UNESCO cultural i històric en un sol viatge.

Inclou visites!!

Reserva ara Pregunta

Dia 1

Presentació a l’aeroport de Barcelona, taulell de la companyia Vueling per a fer els tràmits de facturació de l’equipatge i recollida de targetes d’embarcament, 2 hores abans de la sortida del vol en direcció a Torí:

BARCELONA – TORÍ – SORTIDA: 14:25 h. – ARRIBADA: 15:55 h. VOL VY6514

A l’arribada, trobarem l’autocar que ens acompanyarà la resta del viatge, i començarem la visita a capital del Piemonte. Sopar en grup i allotjament a l’hotel.

Dia 2 i 3

Esmorzars a l’hotel. Aquests dies els dedicarem a fer una visita extensa a la ciutat de Torí, capital de la regió italiana del Piemont, molt important en l’àmbit cultural i industrial. Prova d’això són els múltiples palaus i residències senyorials que s’hi troben repartits tant pel nucli urbà com pels seus voltants. Acompanyats del nostre expert en patrimoni UNESCO, Àngel Morillas, visitarem les residències dels Savoia: Palau Reial, Palau Madama, Castello de Rivoli i Castello de Venaria. Aquests edificis van ser construïts per mandat de la família, com a símbol del seu poder absolut, entre els segles XVII i XVIII i la seva visita implica fer un salt en el temps, fins a arribar als centres de poder, castells dedicats a la caça, llocs de retir i ambients de cort. Són Patrimoni de la Humanitat des de l’any 1997 i se les coneix també com la “Corona delle delizie”.  

 • Palau Reial: va ser projectat per Amadeo de Castellamonte. La seva façana és del segle XVII i els seus ambients interiors estan ricament decorats.
 • Palau de Madama: deu el seu nom a les Madame Reals Cristina de França i Maria Giovanna Battista de Saboya-Nemours.L’escala és obra de Filippo Juvarra.
 • Castello de Rivoli: el que va néixer com una fortalesa militar, avui en dia alberga el Museu d’Art Contemporani.
 • Castello de Venaria: l’antiga residència de caça de la família, definida per molts la “Versailles” de Saboia, ens mostrarà el saló de Diana, la Galeria Gran, la Capella de Sant Humbert i els seus preciosos i enormes jardins.

Tindrem també temps per visitar el Museu del Cinema, dedicat a la història del cinema internacional i italià, situat a la Mole Antonelliana, en el centre històric de la ciutat. Inaugurat l’any 2000, té una superfície de 3.200 metres quadrats distribuïda en cinc pisos. Des dels aparells òptics precursors del cinematògraf, com la llanterna màgica, i objectes i documents dels primers estudis de cinema, el museu proposa un recorregut per la història del setè art. Compta a més a més amb una biblioteca, una col·lecció molt àmplia de fotografies i cartells, i més de 12.000 pel·lícules.

Com no podia ser d’altra manera, abans de deixar la nostra visita haurem pogut visitar el Museu della Sindone, on es troba exposat el Sant Sudari, que suposadament cobrí a Jesús de Natzaret en el sepulcre i que, durant la resurrecció, va deixar gravada la seva efígie en les fibres de la tela. Actualment aquesta relíquia aqueiropoieta (feta miraculosament sense les mans d’un artista) es troba a la capella reial de la Catedral de Sant Joan Baptista.

Tampoc deixarem la ciutat sense visitar el Museu de les Antiguitats Egípcies, considerat, pel valor dels objectes que conté, el més important del món després del museu del Caire. És el més important d’Itàlia, seguit del de Florència. El seu edifici és emblemàtic, ja que era l’històric Palau de l’Acadèmia de Ciències (seu també de la Galleria Sabauda, pinacoteca dels Savoia), bastit el s. XVII per Guarino Guarini. Rep més de mig milió de visites anuals. Fou fundat el 1824 per Carles Fèlix de Savoia, que va adquirir la Col·lecció Drovetti, composta per les troballes arqueològiques de Bernardino Drovetti, cònsol francès a Egipte. Tot seguit fou ampliat amb els objectes procedents de les excavacions realitzades pel piemontès Ernesto Schiaparelli.

Dinarem junts en grup en algun moment de les visites (pendent distribució segons horaris d’obertura d’alguns monuments i museus).

Els sopars són lliures.

Dia 4

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí gaudirem de la visita al Monestir de la Roca Sacra, famós no només per la seva imponent arquitectura i ubicació, sinó també per haver estat el protagonista de l’aclamada pel·lícula “El nom de la rosa”.  

La Sacra di San Michele és un complex arquitectònic erigit al cim de la muntanya Pirchiriano (962 m), a la desembocadura de la vall de Susa. Es troba en territori de la comuna de Sant’Ambrogio di Torino i pertany a la diòcesi de Susa. És el monument símbol de la regió del Piamonte i està a càrrec de la cura dels pares rosminianos. Va gaudir del privilegi d’abadia nullius, és a dir, de l’exempció de la jurisdicció d’un bisbe, durant molts segles, fins que va ser suprimida l’any 1803 durant el període napoleònic. El 1817 va ser restablerta, però va perdre aquest privilegi secular i es va incloure dins de la diòcesi de Susa. A la Sacra di San Michele s’inicia l’anomenat «sentiero dei Franchi» ( “sender dels francs”), un recorregut excursionista de fama històrica que la uneix amb la part alta de la vall i que suposadament hauria recorregut Carlemany. També per la Sacra passava una important ruta de peregrinació la Via Francigena, en la seva variant alpina del Val Susa que unia Mont Saint-Michel, França, amb el Santuari de Sant Miquel Arcàngel, prop de Foggia. Els tres llocs sacres dedicats a Sant Miquel es troben a uns 1000 km de distància un de l’altre, alineats al llarg d’una línia recta, que idealment prolongada també en línia recta, condueix a Jerusalem, d’una banda, i de l’altra al St Michael’s Mount, a Cornualla (un altre lloc dedicat Sant Miquel). Dinarem en grup.

A l’hora convinguda ens dirigirem cap a l’aeroport, per agafar el vol de tornada a Barcelona amb Vueling.

TORÍ – BARCELONA – SORTIDA: 16:40 h. – ARRIBADA: 18:05  h. VOL VY6515

Fi del viatge 

 


Reserves:

Formulari de preinscripció: https://goo.gl/forms/MdG1GlDEsRi3x7Au2

PER REALITZAR LA RESERVA S’HA D’EFECTUAR UN DIPÒSIT DE 730 € (per persona en hab. Doble) ó 830 € (per persona en hab. Individual) DEL TOTAL DEL VIATGE, ABANS DEL DIA 30 DE JULIOL DE 2018 I LA RESTA ABANS DEL 10 DE SETEMBRE 2018.

CALDRÀ INDICAR EL NOM COMPLET DE LA PERSONA O PERSONES INSCRITES, DNI I UN TELÈFON DE CONTACTE, I FER L’INGRÉS AL COMPTE DE BARAKA CLUB DE VIATGES: 

BANC SABADELL ES62 0081 0016 11 0002275536 

Donat que és un viatge amb molta demanda i places limitades, s’aconsella consultar la disponibilitat abans de fer l’ingrés.

NOTA. LA RESERVA DE PLAÇA ES CONSIDERARÀ CONFIRMADA UN COP FORMALITZAT EL PAGAMENT, MOMENT EN EL QUE  S’ADJUDICARAN ELS SEIENTS DE L’AUTOCAR.


Despeses de cancel·lació:

 A partir del pagament de la reserva, el 100% del bitllet d’avió, més els següents percentatges sobre l’import total:

De 15 a 11 dies abans de la data de sortida = 5%

De 10 a 3 dies abans de la data de sortida = 15%

Dins de les 48 prèvies a la sortida = 25%

Després = 100%

NOTA – Coneguda la desestimació, l‘agència retornarà al consumidor les quantitats que hagués d’abonar, deduïdes les despeses de gestió i, en el seu cas, les despeses d’anul·lació justifi cades i les penalitzacions.

Viatge subjecte a les condicions generals especificades en el catàleg Baraka 2017

NOTA: RECORDEM QUE S’INCLOU ASSEGURANÇA DE CANCEL·LACIÓ QUE COBREIX UN GRAN NOMBRE DE MOTIUS DE CANCEL·LACIÓ. POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ AQUESTA ASSEGURANÇA PER SI VOLEN CONSULTAR-LA EN DETALL. NOMÉS ENS L’HAN DE DEMANAR.

 

Descarregar fitxa

 • INCLOU

 • Vols directes Barcelona – Torí amb la companyia Vueling 
 • Hotel Best Western Luxor Torino 3* 
 • Esmorzars bufet als hotels.
 • Sopar del dia 1
 • Dinars dels dies 2, 3 i 4.
 • Autocar privat amb conductor i aire condicionat.
 • Assessorament i explicacions durant tot el viatge del Sr. Àngel Morillas.
 • Acompanyant de Te de Tertúlia/Baraka.
 • Guies locals per a les visites que ho requereixin.
 • Propines a guies locals i conductors.
 • Entrades als monuments i visites especificades al programa.
 • Assegurança de viatge i cancel·lació Baraka.
 • Taxes d’aeroport.
 • Tot l’especificat al programa.
 • Auriculars per escoltar millor les explicacions.

 • NO INCLOU

 • Extres en els hotels tal com minibar, bugaderia, telèfon, …
 • Begudes en els àpats.
 • Tot allò no especificat en el programa.

 • PREUS

Preu per persona en habitació doble: 1.295 €

Suplement individual: 110 €

Grup mínim necessari: 20 persones.

Utilitzem cookies per garantir que tingui la millor experiència al nostre lloc web.
Més informació